Bachelor i erhvervslivet

McMurry University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i erhvervslivet

McMurry University

Velkommen til McMurry School of Business var som en studerende, der studerer i skolen, vil du blive udsat for unikke muligheder designet omkring fremsynede begrebet hands-on, erfaringsbaseret læring. Variable kredit praktikplads muligheder er tilgængelige i alle koncentration programmer.

Arbejdsgiverne er på udkig efter medarbejdere og ledere, der ved, hvordan man tænker. De er på udkig efter folk, der er teknisk kyndige, genkender spørgsmål og løse problemer, som alle er også vigtige evner for virksomhedsledere at have i dette skiftende økonomiske klima. Du vil overveje globale, sociale, juridiske og etiske spørgsmål, og få en skillset, der er meget efterspurgt. Din nysgerrighed vil hjælpe dig med at gøre forbindelsen mellem klasseværelset diskussioner og praktiske anvendelse i reelle forretningsmæssige situationer.

Om Majors

Skolen tilbyder kurser, der fører til Bachelor of Business Administration grad og Bachelor of Science i Regnskab grad. Den kandidat til Bachelor of Business Administration grad kan koncentrere hans / hendes arbejde i en eller flere af følgende syv områder:

 • regnskab
 • computer informationssystemer
 • Finance, General Forretning
 • Heritage og kulturturisme
 • ledelse
 • markedsføring

Studerende kan vælge at gennemføre en dobbelt koncentration i Bachelor of Business Administration grad. Kurser udfyldes for kredit i én koncentration må ikke anvendes til kredit i en anden koncentration. Med undtagelse af den arv og kulturturisme koncentration, er en mindreårig ikke kræves af kandidat til Bachelor of Business Administration grad eller Bachelor of Science i Regnskab grad. Den Bachelor of Science i Tværfaglige Studier grad med undervisning felt i Business Education tilbydes også, i samarbejde med School of Education.

Afdelingsleder Honors og Praktikophold

Udover BBA kan den studerende vælge en udmærkelse pensum. Optagelse kræver afslutningen af ​​60 timers kollegium kredit og en GPA på mindst 3,5 i ACCT 2310; ECON 2310, 2320; og BA 1310, med en GPA på 3,25 i alle andre kollegium arbejde. Studerende skal udfylde syv timers hædersbevisninger kurser i Business, herunder BA 4x96 (Honors Tutorial) og BA 4X97 (Honors speciale). Intern hædersbevisninger vil blive opnået i den studerendes forretningsområde koncentration.

For at tilmelde i Praktik Program den studerende skal være i god akademisk stående med universitetet og har gennemført 60 timer mod deres kræver færdiggørelse af visse kurser. Det skal bemærkes, at de enkelte arbejdsgivere kan have deres egne eksplicitte krav såsom minimum GPA hvilket er over, hvad der kræves af universitetet, bestemt kursus workcompleted, og / eller en klassificering af senior

Student Managed Investeringsfond

Hos McMurry University, er magten placeret i hænderne på vores elever. Dette koncept er fremvist i vores unikke Student Managed Investeringsfond program. Denne fornemme studieordning består af en elite antal studerende, der administrerer en fond værdiansættes på $ 1.000.000.

Den McMurry bestyrelse tildelt $ 1.000.000 fra universitetets begavelse til at finansiere portefølje af indenlandske aktier, helt samlet og forvaltes af McMurry Business studerende. Når accepteret i denne to-semester sekvens af senior-niveau finansiere klasser, vil de studerende undersøge bestande, for køb, træffe beslutninger for at købe eller sælge aktier, og præsentere deres resultater til deres klassekammerater.

Der er ingen erstatning for denne type af værdifulde, "virkelige verden" oplevelse for studerende interesseret i porteføljen og investeringer ledelse og den finansielle sektor.

McMurry Studerende i London

For en række år, School of Business i samarbejde med School of Social Sciences og religion, har tilbudt undervisning mellem semestre for McMurry studerende i London, England. En gruppe af studerende og fakultetet, ledsaget af forskellige medlemmer af fællesskabet, rejse til London til en intens lærerig oplevelse. De vender tilbage inden starten af ​​forårssemestret.

McMurry studerende kan tage to klasser i højst seks timer kredit. De virksomheder udbudte kurser er International Management og International Marketing. En Religion kursus, Wesley i London, der tilbydes, sammen med en historie selvfølgelig Roman London.

Forretning fakultet arrangere besøg på virksomheder i London-området, og de studerende udføre forskning på disse selskaber forud for rejsen. Under besøg, studerende og fakultetet mødes med virksomhedsrepræsentanter, der holder oplæg og besvare spørgsmål fra de studerende og fakultetet. Facility ture er ofte inkluderet i besøg på stedet. Disse besøg er resultatet af en betydelig planlægning og planlægning mellem virksomheden fakultet og virksomhedsrepræsentanter.

McMurry Business studerende og fakultetet har gjort besøg til følgende virksomheder: Whole Foods Market, British Airways, Acorne, PLC, og Lloyds.

Under deres rundtur i Whole Foods Market i Kensington, Business studerende og fakultetet mødtes med salgschefen for butikken, sammen med et andet medlem af Marketing team. Eleverne hørte om de udfordringer, som et indenlandsk selskab at udvide til et internationalt marked, og hvordan Whole Foods har konfronteret spørgsmål som prisfølsomhed og mærkeloyalitet.

British Airways hovedkvarter i Heathrow Lufthavn var placeringen af ​​en anden virksomhed, besøg på stedet. Studerende mødtes med en BA repræsentant, der leveres generelle indsigt til luftfartsindustrien, samt til specifikke emner relateret til British Airways. En del af diskussionen var relateret til flyselskabets nylige udvidelse af direkte rute mellem London og Austin, Texas, og de faktorer, der trådte i afgørelsen.

Med hjælp fra Dr. Mark Fisk, tidligere McMurry Marketing fakultet medlem, der i øjeblikket er bosiddende i Storbritannien, studerende og fakultetet besøgte kontorer Acorne, PLC, et selskab beliggende uden for London, der har specialiseret sig i erfaring markedsføring. Med deres licens til at bruge Virgin navn i Det Forenede Kongerige, har de udviklet business to business og forbrugermarkeder for gavekort og kuponer, der kan indløses til erfaringer, såsom ballonflyvning, madlavningskurser med kendte kokke, og kørsel eksotiske biler . Principals i virksomheden beskrev deres forretningsmodel for studerende.

I mange år har McMurry studerende kunnet besøge Lloyds, det største marked for forsikringer i verden. Det er en enestående mulighed for studerende at opleve en 325 år gammel virksomhed, der fungerer som et syndikat for at give forsikringsdækning, ofte for de typer af risici, som ingen andre vil forsikre.

Business studerende besøger også betydelige detailhandel i London, for at drage sammenligninger mellem disse forretninger og lignende virksomheder i USA. Studerende i Religion og Historie kurser har separate naturligvis krav at opfylde, såsom udforske områder, hvor den oprindelige romerske mur er stadig synlige.

Ud over at opfylde krævede kursusaktiviteter, studerende har tid til at opleve de historiske og kulturelle muligheder, som London. Studerende typisk besøge Imperial War Museum (også stedet for British Holocaust Museum), British Museum, Museum of the City of London, Tower of London, St. Pauls Cathedral, og Westminster Abbey. Mange studerende vil deltage tjenester på Wesley Chapel i London og vil se forestillinger på Londons teatre.

Hele rejse gruppe lavet en dagstur til Paris, Frankrig, på Eurostar Chunnel toget. Under deres korte tid i Paris, de rejsende nød en guidet motordrevne coach tur i byen, med stop ved Eiffeltårnet og Louvre-museet, hvor de så Mona Lisa, Winged Victory, Venus fra Milo, og andre skatte af Louvre samling. Rejse gruppen oplevede også en rundvisning i Palace of Westminster, som omfattede Houses of Parliament.

Denne tur giver de studerende mulighed for at se anvendelsen af ​​deres holdundervisning i en international sammenhæng. Selvom det er en kort oplevelse, bør virkningen af ​​sådan en tur på vores elever ikke blive formindsket. For mange af vores studerende, er det en livsændrende mulighed.

Forretning Student Fortalere

Et af McMurry missioner er at sætte topkvalitet i hele universitetsverdenen. I School of Business, kan excellence ses i vores team of Business Student Advocates. Denne gruppe af business-studerende udpeges af business fakultet på kriterier såsom: klasseundervisning performance, campus og engagement i lokalsamfundet, individuelt initiativ, og evnen til at fungere som et team medlem. De er præsenteret med ekstra muligheder for at netværke med School of Business Advisory Board, respekterede alumner og potentielle studerende.

Forretningsservice Aktionærer

Business Aktionærer er en klub, der blev skabt af de studerende i School of Business. De vært business-arrangementer, ligesom virksomheden Frokost Talk (BLT), bringe gæstetalere til campus, og give oplysninger om virksomhedens fremtidige karriere. Denne organisation er en god måde for business-studerende at netværke med alumner og have det sjovt.

Beyond McMurry

McMurry University School of Business kandidater arbejde i

 • regnskab
 • Reklame
 • bankvirksomhed
 • forretning
 • Corporate finance
 • iværksættere
 • Finansiel Planner
 • Pædogogik
 • Regering
 • Forskerskolen
 • Investment banking
 • lov
 • markedsføring
 • Medier Købere
 • Market Research Analytikere
 • Netværk Administrator
 • Programmør Analytiker
 • service Industries
 • Butikschefer
 • Systems Analyst
 • Systems Management
 • turisme
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
McMurry University
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Abilene, Texas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Abilene, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen