Europa har en meget rig historie i produktion og handel mad. De forskellige steder i Europa gav mulighed for udvikling af unikke produkter og traditionelle produktionsmetoder. Hvad er fremtiden for disse produkter? Forbrugerne i dag er mere bevidste om, hvad de spiser, og på grund af alle de seneste skandaler i fødevareindustrien flere og flere forbrugere er på udkig efter produkter af kendt oprindelse. Du vil studere Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Forretning sammen med studerende fra forskellige nationaliteter og undersøge, hvordan mangfoldigheden af ​​fødevareproduktion muligheder inden for EU kan bruges til større grupper af forbrugere.

Dette 4 år Bachelorgrad vil fokusere på iværksætteri og innovation i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Business. De første to år vil du modtage et fundament i business management, marketing og fødevarer produktudvikling. I disse år, vil du også få et bedre indblik i udviklingen i den fødevarevirksomhed hele verden samt de nyeste udviklinger i Den Europæiske Union. Et af de elementer i programmet er en studietur til et eller to europæiske lande i første halvår til yderligere at udforske begrebet europæisk fødevareproduktion. I det tredje år du vil studere på forskellige europæiske universiteter og yderligere fokus på forholdet mellem det sted, hvor produktet er dyrket, og de særlige egenskaber ved produktet. Du vil også få en bedre forståelse af forholdet mellem kultur og mad, og hvordan man mærkevarer fra en bestemt region. I det fjerde år vil du oprette din egen virksomhed, er baseret på et produkt af valg. Desuden vil du skrive en afhandling, og efter endt uddannelse vil du være en ekspert i europæisk Food Business.

Faglige muligheder

Efter eksamen Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Forretning, Har du fået meget viden om produktion, forarbejdning og afsætning af produkter, men også vide, hvordan man kan bringe producent og forbruger tæt sammen. Du er deployerbare inde (inter) national fødevarevirksomhed såvel som udenfor denne forretning, der vil helt sikkert øge dine beskæftigelsesmuligheder. Dette kunne omfatte stillinger som: - Market Research manager - Distribution og logistikchef - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Sales Consultant - Policy Analyst - International Marketing Manager

Program undervist i:
  • Engelsk
Aeres University of Applied Sciences

Se 12 flere kurser fra Aeres University of Applied Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Sep 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date