Read the Official Description

Bachelor i europæiske studier Europa står over for en rivende udvikling i disse dage. I de sidste tyve år har Europakortet forandret. Den vigtigste division udgøres af den kolde krig er forsvundet. Selvom nye konflikter er opstået og dannelsen af ​​nye nationalstater har trukket nye grænser, er i dag Europas kendetegnet ved en omfattende samarbejde på tværs af grænserne. Det foregår på mange niveauer, fra nationalt til regionalt og lokalt, herunder grænseoverskridende regionalt samarbejde.

Med den nye uddannelse i europæiske studier, der fokuserer på den regionale udvikling, vil du have mulighed for at analysere og forstå udviklingen i Europa - herunder de europæiske regioner. Derfor vil du få kvalifikationer til at deltage i processen med at forme Europa i fremtiden gennem arbejdet i udviklingsprojekter drevet af private virksomheder, offentlige institutioner, ikke-statslige organisationer og europæiske institutioner. Campus Sønderborg er passende placeret i en historisk omstridte grænseregion at give de studerende en autentisk europæisk regionalt perspektiv på udvikling såvel som en international atmosfære.

undervisning


Den Bachelor of Science i Europæiske Studier Programmet består af 6 semestre - med app. 15 lektioner om ugen. Som studerende er du den person, der har ansvaret for at erhverve færdigheder og viden. Undervisning tilbydes, men at deltage foredrag er ikke den primære aktivitet for en studerende indskrevet på universitetet. Færdigheder og viden er ikke kun udviklet i forbindelse med undervisning, men i en mere vigtig måde gennem undersøgelser, feltarbejde / forskning, udarbejdelse af opgaver, og især gennem interaktion med medstuderende.

Undervisning er forelæsninger, klasseundervisning og individuel vejledning.

Bachelorprojektet


En bacheloruddannelse afsluttes med et bachelorprojekt under den sjette valgperiode. Dette giver dig mulighed for - som regel i samarbejde med en virksomhed eller en organisation - at sætte i praksis den viden, du har erhvervet. Projektet er derfor gør det muligt for dig at specialisere sig i et af de emner, eller et af de områder, du er blevet særligt interesseret i løbet af dine studier.

adgangskrav


Nedenfor kan du læse om kravene til indtastning europæiske studier.

Europæiske Studier (optagelse område kode 19225) kræver gymnasium Leaving Certificate eller tilsvarende udenlandsk adgangsgivende eksamen.

Desuden skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Matematik - dansk B-niveau
  • Historie, Idéhistorie, samtidshistorie eller samfundsfag - dansk B-niveau
  • Engelsk - dansk B-niveau (engelsk krav)

Kravene adgangskrav kan ikke fraviges.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by University of Southern Denmark »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- Gratis for EU / EØS-studerende. Prisen for ikke-EU / EØS studerende per år: 6500 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date