Bachelor i fødevarer iværksætteri

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Mad: der er ingen anden produkt i verden, at alle bruger og køber dagligt. Mad påvirkninger hvem vi er, forårsager politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I årtier har mad været rigelig for mange mennesker i denne verden, endnu ikke er blevet værdsat dermed. I en stadigt skiftende verden med en voksende befolkning, vil vi brug for mere mad hver årti. På den anden side: fødevarer er noget, vi nyde sammen. Noget vi deler, og ønsker at gøre god brug af. Så spørg dig selv: bekymrer du dig om mad? Har du lyst til at bidrage til et andet fødevaresystem? Har du lyst til at oprette fødevarer eller tjenester i den fødevarevirksomhed, der vil gøre en forskel? Sats på kurset Food Entrepreneurship.

Denne et-årige bacheloruddannelse udbydes i samarbejde med Youth Food Movement (YFM). Som et resultat af dette unikke samarbejde, vil du være i stand til at komme i kontakt med interessante selskaber; Endvidere vil YFM gøre dig i stand til at udvide din rækkevidde på agroindustrien og dens interessenter.

En fødevare revolution finder sted i dette øjeblik: farvel til fastfood, vi glæder os over god, ren og retfærdig mad. I denne urbaniseret verden er der et behov for at genoprette folk til deres fødevarer. Som kandidat i Food Entrepreneurship, kan du bidrage til denne ændring. I løbet af denne 1-årigt program, vil du lære at oprette din egen (fødevarer) virksomhed, og hvordan til at markedsføre dit produkt og service. Oven i alt dette, vil personlig coaching blive tilbudt at støtte dig i at opbygge en virksomhed i overensstemmelse med dine drømme, kvaliteter og værdier.

Programmet sigter først og fremmest mod at støtte dig til at udvikle din egen virksomhed eller organisation. Men som en anerkendt Bachelor of Business Administration, det vil også gøre dig en støtteberettiget kandidat til job som:

  • produktudvikler
  • Logistikchef
  • Marketing Manager
  • Kvalitetskontrol
  • Entrepreneur

Kandidater er iværksætter- og innovative personer, som er vant til at arbejde i tværfaglige teams, i stand til at bruge de evner til at bidrage til en fødevare, der kan brødføde verden på en bæredygtig måde.

PROGRAM FÆLLES MED UNGE FOOD BEVÆGELSE

Den Ungdom Food Movement (YFM) er engageret i god, ren og retfærdig mad. Ved hjælp af spiser-ins, Food Film Festival, talkshows og YFM Academy, denne bevægelse gør den unge bevidst om fødevarer valg, de træffer, i en positiv og motiverende måde. Fødevarer er ofte tages for givet, men det er ikke den måde, det skal være. I modsætning til populær tro, mad er en af ​​de mest komplekse emner i vores tid; det rører alle de store sociale og økologiske temaer. Bidrage, deltage. Kombiner dine idealer med videnskab, forskning og iværksætteri.

Programmet gør dig automatisk medlem af Youth Food Movement.

KVALIFIKATION

Efter at have gennemført den etårige program, vil kandidater modtage Ingenieur grad (bachelor udmærkelse grad) i Business Administration og Agribusiness.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing ... Læs mere

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing knowledge. This is how we contribute to the development of innovative professionals. Professionals who are capable of taking responsible decisions in a complex world, with a natural talent for acting sustainable. Minimer
Almere , Dronten , Halifax Regionkommune + 2 Mere Mindre