Bachelor i fødevarevidenskab

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fødevarevidenskab

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bachelor i Fødevarevidenskab

Maden politik den indonesiske regering er rettet mod at opnå fødevaresuverænitet og fokus på - blandt andre - at øge mad tilgængelighed, kvalitet mad distribution, bedre mad tilgængelighed, og forbedring af forbruget fødevarekvalitet og ernæring. Fødevarer skal være tilgængelige i tilstrækkelig mængde, sikker, nærende, i god kvalitet og overkommelige af fællesskabet for at opfylde de ernæringsmæssige behov for en sund og velstående liv. På globalt plan er behovet for tilstrækkelig, kvalitet, sikker, nærende og sunde fødevarer også stigende. Der er en enorm efterspørgsel efter fødevarer at støtte livsstil af samfundet i udvikle og udviklingslande. Fødevareindustrien i Indonesien og i verden vokser hurtigt for at opfylde sådanne krav. I tråd med det, de politiske beslutningstagere og regulerende organer i fødevarer skal opdateres med udviklingen for at sikre sundheden for offentligheden. Derfor er det stærkt påkrævet personale med kompetence i fødevarevidenskab, som er i stand til at producere fødevarer, for at måle kemiske, fysiske og mikrobiologiske egenskaber af fødevarer, for at sikre fødevaresikkerheden, og at have innovation i fødevarevidenskab gennem tværfaglige tilgange.

Globalt har udviklingen for Fødevarevidenskab været utrolig avanceret, som det fremgår af talrige undersøgelser udført for at undersøge fordelene ved fødevarer til sundhed og øget kvalitet af fødevarer, lige fra høst, forarbejdning, emballering og opbevaring op til forbruget af forbrugerne. Bidraget for Fødevarevidenskab kunne også ses fra de fødevarer, som alle nu kan nyde fødevarer, der er sikre, lækre, nærende, i tilstrækkelig mængde og variation, praktisk og økonomisk overkommelig.

Food Science program på bachelorniveau (eller bachelor) niveau i I3L er designet til at opfylde behovene for personale og praktikere i fødevaresektoren, såsom fødevareindustrien, fødevarepolitik og tilsynsmyndigheder, forbrugere forening, og forsknings- og uddannelsesinstitutioner centre. The Food Science program forbinder de teoretiske studier og praktiske værker for dens anvendelse i moderne mad science området.

Unikke Værdi Points

Fødevarevidenskab anvender biologi, kemi, fysik og teknik til at studere fødevarer karakteristika, de bagvedliggende principper for mad forringelse, og principperne for forarbejdning af fødevarer. I overensstemmelse med videnskabelige og teknologiske udvikling, Fødevarevidenskab gælder også anden gren af ​​videnskab, såsom ernæring, bioteknologi, genetik, computeren og materialer til at studere produktions aspekter fødevarer, såsom accept af forbrugerne til visse fødevarer, ernæringsmæssige kvalitet fødevarer, og fødevaresikkerhed.

Programmet i Food Science er designet til at give en ledende læringsmiljø og læreproces for at kombinere akademisk ekspertise, industri og forretningspraksis, og regeringens støtte, som er kendt af triple helix i undervisningen.

The Food Science program vil fokusere på at udforske og udnytte den indonesiske biodiversitet i området af fødevarer. De læringsaktiviteter i Food Science program er arrangeret på en sådan måde at finpudse deltagernes lederskab og kommunikationsevner og praksis, så de færdiguddannede vil være klar til at komme ind globale marked job eller til at forfølge deres uddannelse yderligere.

Program Learning Outcomes

Kandidater fra I3L Food Science program vil demonstrere ekspertise, færdigheder og holdninger i følgende kompetencer: 1. Forstå kemiske og fysiske egenskaber, funktioner, regulering og metabolisme af de større og mindre mad komponenter og deres ændringer under behandling og opbevaring.

  1. Stand til at identificere og udnytte gavnlige mikroorganismer i fødevareindustrien og identificere vigtige fordærvende og sygdomsfremkaldende mikroorganismer, samt at vide, hvordan at forebygge og håndtere dem ved hjælp af systematiske metoder.
  2. Stand til at vurdere virkningerne af fødevarer, næringsstoffer og kost på menneskers sundhed. 4.. I stand til at beskrive de væsentlige principper for bæredygtige fødevarer værdikæder og dens økologiske, sociale og økonomiske integritet. 5.. Stand til at identificere og formulere problemer uafhængigt inden for fødevarer og foreslå passende løsninger 6. At kunne forklare de grundlæggende principper for analysemetoder, samt muligheder og applikationer i fødevarevidenskab 7. Anvende principperne og metoderne for sensoriske evalueringsteknikker i evalueringen af ​​kvaliteten og accept af fødevarer og fødevareprodukter 8. I stand til at designe, gennemføre og analysere en eksperimentel arbejde og til at planlægge, styre og effektivt at bruge ressourcer i små projekter baseret på den seneste udvikling inden for fødevarevidenskab.

Karriere Prospect

Mange unikke og udfordrende karrieremuligheder venter kandidater med en grad i Food Science i store kommercielle fødevareindustrier, små private fødevarevirksomheder, mad tjenesteydere, offentlige institutioner og universiteter.

Den unikke erfaringer fra arbejder aktivt i globalt forbundne state-of-the-art-projekter sammen med internationale forskere, eksperter, ledere og iværksættere industrien giver en reel styrke for fremtidige karriere af kandidater til enten søger arbejde eller tager på iværksætterprojekter. Den karriere muligheder ekspandere som de studerende også får de færdigheder og komfort at mestre tale, debat, informatik og bio-iværksætteri, som vil hjælpe I3L studerende til at blive fremtidens ledere.

Programmet vil forberede de studerende til en karriere inden for fødevareindustrien eller forskningsinstitutioner i fødevarevidenskab og / eller relaterede discipliner, som føde kemiker / mikrobiolog / toksikolog, ernæringsmæssige konsulent, mad ingrediens teknisk specialist, kvalitetssikring direktør, mad planteproduktion manager, forskning og udvikling forsker på universitetet, forskning agentur eller fødevareindustrien, uddannelse instruktør / lærer i fødevarevidenskab eller som en international iværksætter i fødevareindustrien.

Kurser

    • Fundamentals of Life Sciences
    • Molecular & Mobilen Biologi
    • Generelt & Organisk Kemi
    • Biostatistik
    • Akademisk skrivning
    • Principper for Food Science and Technology
    • IKT i Life Science
    • Generel Mikrobiologi
    • Grundlæggende om bioinformatik
    • Principper for Bioteknologi & Bioentrepreneurship
    • Videnskabelige Skrivning & præsentationsteknik
    • biokemi
    • Principper for Biomedicin
    • Genes & Development
    • Animal Fysiologi
    • Plant Physiology
    • Fødevarekemi I
    • Fødevaremikrobiologi
    • Analytisk metode i Food I
    • Fødevarekemi II
    • Human Ernæring
    • Plant Food Science
    • Animal Food Science
    • Analytisk metode i Food II
    • Landbrugs økonomi
    • Fødevaresikkerhed og Toksikologi
    • Mad i samfundet
    • Tilsætningsstoffer
    • Funktionelle fødevarer og ernæringsmidler
    • Sensorisk bedømmelse
    • Valgfag 1
    • Etik, Civic og social ansvarlighed
    • Quality Management and Food Lovgivning
    • Nutrigenetics og Nutrigenomics
    • Food Enzymology
    • Videnskabsteori
    • Eksperimentel udformning
    • Valgfag 2
    • Praktik
    • Indonesien: Kultur, Sprog og fremtid
    • Terapeutisk Fødevarevidenskab
    • Forretning Simulation
    • Valgfag 3
    • Speciale

Valgfag

  • Mælk og Dairy Technology
  • Produktudvikling og markedsføring
  • Processen fra forskning til kommercialisering Teknologi
  • Beverage Technology
  • Teknologi af frugt og grøntsager
  • Epigenetik
  • Gæring-Based Technology
  • Customer relationship management
  • Forvaltning af forretningsforbindelser
  • Flavor Kemi og Teknologi
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
3.5 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
40,000 USD
International Scholarship Tilgængelig
Information
Deadline
Locations
Indonesien - Jakarta
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Indonesien - Bandung, West Java
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Indonesien - Bandung, West Java
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Indonesien - Jakarta
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen