Bachelor i Fashion Design

Castelldefels School of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Fashion Design

Castelldefels School of Social Sciences

Formålet med kurset er at gøre den studerende bekendt med det grundlæggende i Fashion marketing & Design management. Disciplinen har til formål at optimere bedriftsmarkedsrelationerne og mere generelt ved at fokusere på uddybningen af ​​forholdet mellem de divergerende sociale aktører både i den overordnede forretning og på bestemte områder som modemarkedsføring.

Hvorfor studere Bachelor i Fashion Desig med CSSS?

CSSS er i den kosmopolitiske hovedstad i Spaniens Catalonien og en af ​​de mest kulturelt rige byer i Barcelona. Det er fortryllende badeby med grænseløs dynamisk og venlig atmosfære. Vi er et innovativt og fremadrettet college, der fokuserer på at udvikle og tilføre værdi til eleverne karriere globalt. Collegeet har sine foredragsholdere, der er ledende tænkere og vellykkede fagfolk inden for deres område, og tilbyder en bred vifte af grader på både bachelor- og postgraduate-niveau og giver tilsyn til studerende, der driver ph.d.-forskning. Vi tilbyder studerende med fremragende akademiske, biblioteker, indkvartering, karriere, støttetjenester og sociale faciliteter. Vores essens mission er at yde den højeste uddannelsesstandard.

Målsætninger

Kandidater i Mode og Design kunne arbejde på:

 • tekstil og modebranchen, atelier og professionelle studier, i produktionsteknikker, styring og ledelse af virksomhed;
 • virksomheder, udstillingssteder, udstilling selskaber, reklamebureauer, forlag, presse kontorer mode virksomheder;
 • i virksomheder og institutioner, der organiserer kulturelle arrangementer, kostume og modeshows, som produktionschef eller konsulent;
 • Undervisning på uddannelsesinstitutioner i modets disciplin

Undervisningsmetoder

CSSS tilbyder blended study med et forhøjet niveau af autonomi i tid og sted. Blended learning isan uddannelsesprogram, der kombinerer online digitale medier med traditionelle klasseværelser. Eleverne kan downloade undervisnings- og læringsmaterialerne fra CSSS og arbejde på dem, når og hvor det passer dem. De arbejder autonomt på tid og sted, men er altid i kontakt med fakultet, medstuderende og CSSS's supporttjenester. Mens eleverne stadig deltager i "mursten og mørtel" CSSS med en lærer til stede, kombineres ansigt-til-ansigt klasseværelse praksis med computer-medierede aktiviteter vedrørende indhold og levering. De arbejder autonomt på tid og sted, men er altid i kontakt med fakultet, medstuderende og CSSS's supporttjenester.

Gennem det personlige tilpassede læringsmiljø på CSSS modtager eleverne de seneste opdateringer, e-mails og alle de oplysninger, der er nødvendige for at koncentrere sig fuldt ud om studierne. Øvelser og test for at kontrollere personlige fremskridt, plus læringsfora og modererede chats, gør det lettere at blande studieprocessen.

* For ikke-EU-studerende er det vigtigt, at de ansøger om visum og deres tilstedeværelse i Spanien under studiet er et must.

Modul Oversigt

CSSS's kandidatuddannelsesprogram og design fokuserer på nedenstående kerneområder:

 • At lære reglerne for todimensionelt design, grafiske teknikker og karakteristika for hver af dem;
 • Udvikling af evnen til at observere og repræsentere eksisterende virkelighed;
 • Udvikle evnen til at visualisere og repræsentere abstrakte objekter, færdiggjort til design ideer;
 • Udvikling af evnen til at vælge repræsentationssystemet og de bedste grafiske teknikker til at repræsentere ideer eller den opfattede virkelighed.

ÅR 1 ECTS
Antropologi og modeantropologi 12
TEGNING 1 12
FORRETNINGSLEDELSE 6
ITALIENSK LITERATUR 12
SOCIOLOGI AF FASHION 6
Historie om moderne kunst 12

ÅR 2 ECTS
TEGNING 2 6
INDUSTRIAL DESIGN 1 6
ENGELSK 12
KONTEMPORÆR HISTORIE 6
KINEMA'S HISTORIE 6
TELEVISIONENS HISTORIE 6
HISTORIE AF KONTEMPORARI ART 6
INDRETNING 6
FASHION MARKETING 6

ÅR 3 ECTS
TEGNING 3 12
ORGANISERING HENDELSE OG PRESSKONTOR 6
INDUSTRIAL DESIGN 2 6
WEB MARKEDSFØRING 6
AUDIOVISUELL TEORI OG PRAKSIS 6
SOCIOLOGI AF FASHION 2 6
SCENE 12
Afsluttende eksamen 6

Adgangskrav

CSSS hilser kvalificerede ansøgere velkommen uden forskelsbehandling i forhold til deres køn, alder, kulturelle, etniske, religiøse og raciale baggrunde.

Adgang til CSSS fastsætter minimumskriterier, der er designet til at identificere ansøgere, der har et godt akademisk potentiale, og som viser kreativitet, kritisk tænkning, sociale og moralske værdier, beviser for engelsk sprogfærdighed og stærk motivation.

EU / Ikke-EU eller International

 • Videregående skole eller afsluttet En leveL
<li> F&aelig;rdigheder i engelsk</li>


Ældre Ansøger

Hvis du har relevante kvalifikationer eller erhvervserfaring, kan akademisk kredit blive tildelt til dit CSSS studieprogram. For yderligere information, send venligst email til vores kursuskoordinator admissions@csss.es

Engelsk sprogkrav

 • Du skal have kompetence på engelsk til at studere hos os. Det mest almindeligt anerkendte bevis på engelskspråklige evner er IELTS 5.5 (med mindst 5,0 i alle komponenter).
<li> Hvis du ikke opfylder vores minimale engelsksproglige krav, skal den studerende tage <strong>CSSS online engelsk test</strong></li>


For yderligere information besøg venligst din kursuskoordinator admissions@csss.es

* For at imødekomme vores krav om optagelse er det altid efter programkoordinatorens skøn

Gebyrer og tilskud

Gebyrer

EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO

Undervisningsgebyrer for programmet: 13.500 EURO

 • 1. år: - 4500 Euro
<li>2. &aring;r: - 4500 Euro</li> <li>3. &aring;r: - 4500 Euro</li>


Ikke-EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO

Undervisningsgebyrer for programmet: 17.400 EURO

 • 1. år: - 5800 Euro
<li>2. &aring;r: - 5800 Euro</li> <li>3. &aring;r: - 5800 Euro</li>


* Betalingsplaner er tilgængelige. Kontakt venligst CSSS Administrationsafdeling for yderligere oplysninger.

Tilskud

Studerende er berettiget til at ansøge om tilskuddet, hvis de er blevet tilbudt et sted at studere på et fuldtids kursus på Castelldefels Sociale Skole i Barcelona;

Meritbaserede tilskud

Åben til: Baseret primært på karakterer belønner akademiske stipendier studerende med stærk akademisk præstation. Kandidater skal også beskrive, hvordan den akademiske fortjeneste og faglige succes har givet dem ledelsespotentiale.

Behovsbaserede tilskud

Behovsbaserede stipendier tildeles på baggrund af elevens eller deres forældres økonomiske baggrund. Disse behovsbaserede stipendier er designet til at hjælpe med studier, når elever eller deres værger ikke har råd til undervisning og gebyrer.

Kvinder i erhvervslivet

Der har været store fremskridt med at overbygge kløften mellem lige rettigheder for mænd og kvinder - men vi har stadig en vej. Kvinders i erhvervstilskud er til kvindelige ansøgere, der har erfaring med arbejde eller praktik eller har ledet et hold i et internationalt miljø. Til dette stipendium søger CSSS kvindelige ledere, som har erfaring og forstår dagens globale arbejdsmiljø.

Akkrediteret handicapstilskud

Akkrediteret handicapstøtte er en skønsmæssig fond, der har til formål at hjælpe studerende med handicap, der ikke er berettiget til lovpligtig finansiering.

Vælg venligst dit stipendium og send det fulde tilsvarende ansøgningsskema til din admissionsofficer eller på admissions@csss.es med resten af ​​de dokumenter, der kræves til optagelse. Medtag venligst også:

 • En kopi af dit nyeste CV eller give os en kort historie om dine tidligere ansættelser eller praktikophold / praktikophold.

Vedhæft venligst alle relevante bilag til at styrke din ansøgning (fx jobreferencer, professorreferencer, transkripsioner). Alle referencer og enhver dokumentation skal sendes som en del af din fulde ansøgning.

Career Services

Karriere ydelser hjælper eleverne med at udforske karrierevejledninger og yde støtte gennem en lang række tjenester og ressourcer, der omfatter genoptagelse og assistance om assistance

CSSS hjælper med at guide igennem, hvordan man opretter et skarpt CV og et individualiseret følgebrev, der udtrykker din interesse for praktikopholdet eller det fremtidige job.

Mock Interviews

For mange studerende føler de interview som forhør og har angst, men interview er intet end en fælles udveksling af oplysningerne. CSSS giver mock-interview som mulighed for at lære om jobbet og arbejdsgiveren og være sikker. CSSS har støttet elever ved at arrangere følgende

 • forberedelse
<li> Sessionen</li> <li> Feedbacken</li>


Karrieremesser og netværk

CSSS organiserer så mange karrieremesser og opmuntre eleverne til at deltage i fair sessions, da dette giver dem mulighed for praktikophold, job og udvikle gode netværk. Studerende kan få gavn af information, rådgivning og lette deres jobsøgning.

graduate Praktik

CSSS Academic Internship Agreement giver eleverne mulighed for at praktisere som en grundlæggende del af studiet, hvilket kan være yderst gavnligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 1, 2017
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighed
36 måneder
Fuldtid
Price
Pris
13,500 EUR
EU-studerende; € 17.400 Ikke-EU-studerende
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juni 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen