Bachelor i film og video

Five Towns College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i film og video

Five Towns College

Hvor meget vil dette program koste mig?
  • Undervisning og gebyrer: $ 78,040 - Bøger og forsyninger: $ 5.000 - On-campus room & board: $ 50,040 * Alle ovennævnte beløb omfatter omkostninger til hele programmet under forudsætning af normal tid til færdiggørelse. Bemærk, at denne information er med forbehold for ændringer.


Internationale Stipendier

Internationale studerende optaget Five Towns College er berettiget til at modtage en international stipendium spænder fra $ 1.000 til $ 10.000 USD om året. Disse stipendier er baseret på talent og / eller merit og er renumerable baseret på stipendium kriterierne i den Awards brev. Disse stipendier tildeles på både bachelor-og kandidatniveau.


Hvad finansiering muligheder er tilgængelige for at hjælpe mig betale for dette program?

Finansiering til dette program kan være til rådighed via tilskud, stipendier, lån (føderale og private) og institutionelle finansieringsplaner. Den mediane mængde af gæld til program kandidater er vist nedenfor: - Føderale lån: $ 40,279 - Privat uddannelse lån: $ 5350 - Institutionel finansieringsplan: $ 0 Skolen har valgt at give følgende yderligere oplysninger: 73% af programmet kandidater anvendes lån til at finansiere deres omkostninger til dette program.


Hvor lang tid vil det tage mig at gennemføre dette program?

Programmet er designet til at tage 4 år at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2012-2013, 86% færdig i 4 år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
78,040 USD
studieafgift
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - New York, New York
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen