Read the Official Description

Multimedia Universitets uddannelse, Bachelor of Cinematic Arts (Honours), CAP, er et innovativt program, der gør det muligt for studerende at udforske en række filmiske kunst formularer samt sociale og industrielle sammenhænge, ​​hvor de produceres og forbruges.

FCM filmsekvenser Arts program byder på en unik asiatisk globalt perspektiv, fra de malaysiske, koreansk og andre asiatiske filmindustri til Hollywood biograf, vil de studerende have mulighed for at udforske deres egne ideer og interesser, støttet af videnskabelige medarbejdere, der har erfaring film at gøre sig .

De moduler, der er i programmet undersøger en lang række tidligere, nyere og moderne produktion for både store skærm og små med stor vægt på teknologi og industri drevet forbindelser. CAP tager en innovativ, omfattende og fleksibel tilgang til "script-to-screen" metode til at lave film, hvor de studerende begynde deres studier med det grundlæggende i selvmordstanker og storyboarding helt op til at producere deres egne værker.

Studerende i programmet vil blive udstyret med de vigtigste discipliner som manuskriptforfatter, produktionsstyring, cinematografi, lydproduktion, art direction, og meget mere for at sikre, at de udvikler sig i kreative filmfolk med evnen til at arbejde individuelt eller i et team. Graden er udviklet i samarbejde med University of Southern California (USC), en af ​​de bedste filmskoler i verden, der er berømt for filmproducenter som Jeffrey Katzenberg, George Lucas, Sidney Poitier, Steven Spielberg og Robert Zemeckis blandt dens bestyrelse af byrådsmedlemmer. Sammen med USC har Multimedia University udviklet kursusmoduler, der er relevante for nutidens krævende standarder samt skygger fremtidige tendenser inden for filmiske kunst; moduler, der fusionere den kreative digitale udviklingsproces sammen med filmiske teorier og principper det første parti af den fælles landbrugspolitik studerende vil begynde deres studier i juni 2013 Multimedia University Cyberjaya campus. Men ved afslutningen af ​​den fælles landbrugspolitik bygning i 2014, vil programmet køre ved MMU tredje campus i Educity, beliggende i flagskibet udvikling af Iskandar Johor. Sin nærhed med Pinewoods Iskandar Malaysia Studios vil tilbyde et perfekt miljø for de studerende at opleve på første hånd en verden af ​​film, tv og post-produktion i stor skala. Denne unikke fordel vil give de studerende en kant over lignende programmer på forskellige universiteter i ind- og udland.

Resultaterne af programmet

Studerende med hovedfag i Cinematic Arts vil være i stand til at blive:

  • uafhængige, innovative indhold designere, med evnen til at identificere problemer og løsninger i filmiske kunst industrier.
  • ledere, der kan inspirere andre i de filmiske kunst industrier.
  • teknisk kompetente designere med en stærk grundlæggende forståelse og evne til at tilpasse sig enhver før og efter produktion workflow
  • kandidater med spørgende sind der er i stand til at skabe konkurrencedygtige Intellectual Property at stimulere væksten i det filmiske kunst industri

Lærerig oplevelse

I løbet af deres tre (3) års studier, vil de studerende være forpligtet til at skrive eller producere individuelle og gruppe projekter for at sikre, at de vil have et håndgribeligt bevis deres færdigheder, når de er færdiguddannede. Vigtige projekter omfatter producere en kortfilm, skrive et kreativt eller kritisk arbejde, eller skabe en spole eller kreativ portefølje. CAP nærhed til Pinewood Studios Iskandar, blandt andre studier i Malaysia, tilbyder let tilgængelige praktik muligheder for den fælles landbrugspolitik studerende som en kerne program komponent. Denne afgørende fordel i forhold til andre eksisterende film eller tv kurser giver eleverne en førstehånds visning af professionelle produktionsprocesser. Som et resultat, når de er færdiguddannede fra den filmiske Arts program, de studerende vil ikke kun have filmiske kunst udvikling erfaring på deres CV, men også professionelle kontakter på området.

Emnerne omfatter: Skrivning & Produktion, fungerende & lede, Videography og cinematografi, Pre & Post Production, Special Effects Design & Sound Design, iscenesættelse, Belysning, Set Design, Cinema Historie, Dokumentar, Experimental Film mv

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Multimedia University »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
1 - 3 år
Fuldtid
Price
12,000
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date