Read the Official Description

Hvorfor studerer filosofi

VU Bachelor i filosofi tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne Filosofi, Teoretisk Filosofi, Etik og Politisk Filosofi. Det omfatter kurser i f.eks. Etik, epistemologi, antikkens filosofi, middelalderfilosofi, moderne og moderne filosofi, videnskabsfilosofi, logik, filosofi om sindet, arabisk filosofi, politisk filosofi, kulturfilosofi og tekstkurser i filosofiske klassikere. Studerende har bedømt bachelor som et TOP-program.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Programmet omfatter en majoritet på tyve kurser i filosofi (120 EC); En mindre af fem kurser (30 EC) i et andet studieområde eller et ophold i udlandet; Og et specialiseringsprogram (30 EC), efter den studerendes valg, der er relateret til en bestemt profil. Profilerne omfatter: 1) Filosofiens grundlag; 2) Filosofi, sundhed og videnskab; Og 3) filosofi og økonomi. Bachelorafhandlingen er en del af profilprogrammet.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

De fleste af vores studerende fortsætter deres studier med et af vores tværfaglige toårige masterprogrammer i filosofi, eller en forskningsmester i filosofi. Oplysninger om vores masters i filosofi kan fås her.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

Detaljerede oplysninger om adgangskrav til bachelor i filosofi kan opnås gennem de internationale kontorer.
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Vrije Universiteit Amsterdam »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 7.500 for ikke-EØS
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date