Hvorfor studerer filosofi

VU Bachelor of Philosophy tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne filosofi, teoretisk filosofi, etik og politisk filosofi. Det omfatter kurser i fx Etik, Epistemologi, Antikkens filosofi, Middelalderfilosofi, Moderne og nutidige filosofi, Filosofi for videnskab, Logik, Filosofi om sind, Arabisk filosofi, Politisk filosofi, Kulturfilosofi og tekstkurser i filosofiske klassikere. Studerende har bedømt bachelor som et TOP-program.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Programmet omfatter en majoritet på tyve kurser i filosofi (120 EC); en mindre af fem kurser (30 EC) i et andet studieområde eller et ophold i udlandet; og et specialiseringsprogram (30 EC), efter den studerendes valg, der er relateret til en bestemt profil. Profilerne omfatter 1) Filosofiens grundlag; 2) Filosofi, sundhed og videnskab; og 3) Filosofi og økonomi. Bachelorafhandlingen er en del af profilprogrammet.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

De fleste af vores studerende fortsætter deres studier med et af vores tværfaglige toårige masterprogrammer i filosofi, eller en forskningsmester i filosofi. Oplysninger om vores masters i filosofi kan fås her.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

Detaljerede oplysninger om adgangskrav til bachelor i filosofi kan fås gennem de internationale kontorer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret April 28, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 8.700 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato