Bachelor I Finansiering (BSBA)

University of Central Missouri

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Finansiering (BSBA)

University of Central Missouri

bachelor i finansiering (BSBA)

UOCM101A

En Bachelor of Science i Business Administration med en funktionel større i finansiering forbereder de studerende til dynamiske karriere i en række af finansielle positioner. Økonomiafdelingen felt består af tre grundlæggende områder - investeringer, Business (Corporate) Finance, Banking og relaterede institutioner. Studerende, der modtager et BSBA i Finansministeriet får en bred viden om finansiering, som de kan supplere med at fokusere på et bestemt område gennem valg af valgfag i finansiering. Valgfag omfatter emner i den internationale finansverden, afledte værdipapirer, bankens ledelse og forsikring blandt andre. Dette skaber en række karriere muligheder eller valg til avanceret uddannelse for bachelorer.

Ud over grundig uddannelse i finansiering, de BSBA krav giver et overblik over alle forretningsområder. Studerende er forpligtet til at gennemføre kurser i regnskab, edb-informationssystemer, ledelse og marketing. Denne omfattende uddannelse, sammen med Harmon College of Business og Professional Studies prestigefyldte akkreditering af AACSB-International, sikre de studerende er godt forberedt til en spændende karriere i finans-og erhvervslivet.

Om fakultetet

Finans klasser på UCM er instrueret af højt kvalificerede fakultet medlemmer med en forskelligartet sæt af uddannelse og arbejde erfaringer. Disse fakultet medlemmer er aktivt engageret i akademisk forskning, tjener som professionelle konsulenter, og er involveret i en lang række faglige organisationer. Disse aktiviteter, sammen med akkreditering standarder fastsat af AACSB-International, garanterer de studerende at fakultetet medlemmer besidder banebrydende finansiere viden. Finance fakultet medlemmer er forpligtet til personlig opmærksomhed for hver finansiere større.

Student Inddragelse

Studerende forfølger en finansiel grad har adgang til en bred vifte af campus organisationer og begivenheder. Institut for økonomi, finans og Marketing sponsorerer Student Finance Association (SFA), som regelmæssigt sponsorer på campus højttalere i finansiering og off-campus ture til agenturer såsom Federal Reserve Bank of Kansas City og Kansas City Board of Trade . SFA sponsorerer også en studerende kapitel i Financial Management Association International, som gør det muligt for kvalificerede studerende til at deltage i den velanskrevne Financial Management Association National Honor Society.

Ud over på campus aktiviteter, er studerende opfordres til at udfylde en praktikplads i finansiering med henblik på at opnå større praktiske færdigheder og indsigt under afslutningen af ​​bachelor-grad.

særlige faciliteter

Afdelingens kontorer er opstaldet i Dockery Building. Klasseværelser er imidlertid placeret i state-of-the-art Ward Edwards Building, som omfatter et stort computerrum, gruppe edb-lokaler, gruppe-og individuelle studieplaner værelser studenterorganisation kontorer og fællesarealer for studerende. Klasseværelser er udstyret med up-to-date computer hardware og software. Ud over de almindelige klasseværelser, afdelingen opretholder en statistik klasseværelse, hvor hver elev arbejdsstation er udstyret med en bærbar computer, der giver mulighed for hands-on læring af de tilgængelige i statistiske softwarepakker procedurer. Endvidere studerende med hovedfag i finansiering skal gennemføre projekter anvender omfattende finansielle databaser såsom Center for Forskning i Securities Priser (CRSP) aktiekursen databasen og Standard and Poors Research Insight database over selskaber '; årsregnskab.

UOCM104a

Placering

Studerende i finansiering forbliver i høj efterspørgsel fra arbejdsgivere. Kandidater med en BSBA i Finance fra UCM har fået beskæftigelse i den finansielle planlægning, forsikring, bankvæsen, corporate finance, og investeringsservice i steder som Kansas City, St. Louis, New York og Chicago. Arbejdsgiverne har varierede i størrelse fra multi-milliard dollar Fortune 500 virksomheder til én ejer iværksætterånd. UCM Office of Career Services hjælper eleverne med at finde beskæftigelse ved at opretholde kontakt med en række forskellige arbejdsgivere. Eleverne opfordres til at registrere med Career Services tidligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
213 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Warrensburg, Missouri, MO
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
/ Kredit time - Missouri bosat; $ 426.30/credit time - Ikke-bosiddende