Bachelor i Fine Arts

McMurry University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Fine Arts

McMurry University

Den Institut for Kunst på McMurry University udvikler stærke konceptuelle og tekniske færdigheder for kunstneriske udtryk, kreativ problemløsning, kunstnerisk påskønnelse, og historiske perspektiver i sine studerende. I denne hands-on program vores studerende studerer mange traditioner i skabelsen af ​​kunst.

Vores studerende er også udsat for en omfattende viden om kunsten at vestlige civilisation og ikke-europæiske kulturer i forhold til pluralistisk moderne verden, der forbedrer uddannelsen af ​​kunst majors og andre interesserede studerende.

Vores succesfulde studerende deltage fuldt ud i:

 • KLASSER
 • afleveringer
 • kritik
 • Udstillinger
 • Studere i udlandet

Vores studerende opgradere med omfattende viden om:

 • design
 • kunst medier
 • udtryksmuligheder
 • Kreative løsninger
BFA

Professionelle Praksis

Studerende studere kunst i klasseværelset og derefter undersøge det på første hånd gennem ekskursioner til gallerier og museer. Senior studerende udvikler et CV / portfolio for campus bred præsentation og til post-eksamen aktiviteter.

Om Majors

Den Bachelor of Fine Arts (BFA) studerende koncentrere sig om multimedier og grafisk design eller studie kunst. Den BFA Studio kunst graduate der udmærker deltager graduate skole eller forfølger en karriere i grafisk design, illustration, museum uddannelse, kunstgallerier, kunstuddannelse eller etablerer sin egen undervisning eller produktion studie.

Den Bachelor of Art (BA) grad med en større i studiet kunst er designet til studerende, der ønsker at opnå en liberal arts grad med en større i studiet kunst, multimedier og grafisk design eller alle niveau kunstundervisning; denne grad kræver en mindreårig.

AWARDS

Entering freshmen kunst studerende kan ansøge om Perry Bentley Art Scholarship i februar. Overfør studerende og nuværende kunst majors kan ansøge om andre kunst stipendier i foråret. Anerkendelse Awards præsenteres for udestående kunststuderende årligt. Fjederen censurerede årselev kunstkonkurrence anerkender kunstnerisk præstation. Studerende kan ansøge om foråret for arbejde lærling programmer og atelier plads. Fakultetet tildeler lærlinge og studios baseret på produktivitet, kvaliteter, pålidelighed, og deltagelse i teknikken afdelingen.

Rejser Kurser i Art

Institut for Kunst forsøger at tilbyde en rejse kursus årligt. Klasser rejse til regionalt, nationalt og internationalt betydelig kunstudstillinger og arkæologiske steder i forbindelse med de studerendes studieforløb.

Art Honor Society

Efter at have afsluttet 12 semester timer og har en 3,0 gennemsnittet eller derover i kunst kurser, kunst studerende er berettiget til at blive nomineret af fakultetet til at slutte sig til Epsilon Theta kapitel af Kappa Pi International Collegiate Art Honorary Broderskab. Kappa Pi sponsorerer Homecoming og jul salg af kunst, service projekter og kunst relaterede, uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter.

Mere information om Honors Program kan findes på Honors Program webside.

Praktikophold i Art

Kunst praktikophold for junior og senior kunst majors, som forekommer i ART 3390 og ART 4390, give de studerende meningsfuld praktisk erfaring ved at arbejde i et galleri, museum eller kommerciel indstilling til at se, hvordan de teoretiske begreber for kunst omsættes i praksis.

Studerende har interneret på:

 • Abilene Reporter Nyheder
 • Center of Contemporary Art
 • Zachry Associates
 • Grace Museum
 • National Center for Børns Illustrated Literature
 • Jody Klotz Gallery
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
McMurry University
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Abilene, Texas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Abilene, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen