Bachelor i forretningsflyvning

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i forretningsflyvning

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Når du færdig luftfartsvirksomhed undersøgelser og er blevet en Bachelor of Business Administration kan du arbejde i ekspert opgaver inden for salg, kundeservice og generelt i forskellige kommercielle ekspertstillinger og som iværksætter i tjeneste kæde af luftfart.

Du forstår de processer af virksomheder og organisationer luftfart og kan implementere business-kvalifikationer i denne organisatoriske miljø i praksis. Du er i stand til at fokusere på kundeorientering, netværk og blive en konstruktiv medarbejder af dit arbejde samfund. Du har en god salg og service tankegang. Du kan kombinere de regler og forskrifter, og regler for international luftfart med profitabel forretning sikkerhed. Du handler på en ansvarlig og iværksætter måde. Du kan arbejde på engelsk og måske nogle finske som er en særlig styrke i multinationale selskaber. Professionelle studier foregår på engelsk, men de fleste af de kurser udbydes enten på finsk eller engelsk på en fleksibel måde.

Kommandoen af ​​terminologi på begge sprog er understøttet. Som BBA kan du planlægge, udvikle, forudse, forskning, implementere og evaluere. Projekt studier med forretningspartnere gøre dig en ekspert på området og give personlig vækst færdigheder, også.

målsætninger undersøgelse

En kandidat fra Aviation Forretning Bachelor uddannelser på Porvoo Campus vil have en klar og omfattende forståelse af business luftfart og dets operationelle miljø, såsom lufthavne, luftfartsselskaber, fragt, sikkerhed, og bestemmelser. Den uddannede være fleksibel og kompetent til at operere på tværs af forskellige opgaver i en dynamisk og skiftende professionel sammenhæng forretningsflyvning, parat til at forudsige den fremtidige udvikling. Den kandidat vil have en solid faglig baggrund og vilje til at føre løbende selvudvikling. I løbet af undersøgelserne, vil kandidat mestre informationsindsamling, analyse og kritisk tænkning. Den uddannede udmærke sig på at anvende den viden i projektarbejdet.

Alle undersøgelser vil finde sted i et internationalt multikulturelt miljø, som gør det muligt for kandidat med interkulturelle kompetencer. Den kandidat vil også have stærke teamwork færdigheder, den rette indstilling for salg og service, og iværksættersamfund tilgang til

Undervisningssproget

Undersøgelserne i de internationale uddannelser på Porvoo Campus foregår på engelsk og indeholde en vis mængde finske arealundersøgelses undersøgelser og et udvalg af andre Areal undersøgelser. Finske elever tilbydes også en række læringsaktiviteter i finsk og svensk.

indhold undersøgelse

De studerende på Porvoo Campus undersøgelse og føre deres projektarbejde i et unikt og inspirerende miljø, hvor de er i stand til at udfordre sig selv fagligt, vedtage forskellige arbejdsliv roller og udvikle mennesker færdigheder. De studerende lærer at lytte til og forstå kundernes behov i forretningsflyvning, at identificere muligheder og skabe løsninger sammen med arbejdslivet partnere og kunder.

De kandidater af Porvoo Campus uddannelser har stærke faglige kompetencer inden for deres respektive områder:

  • Luftfart forretning og iværksætterevner
  • Salg og service færdigheder inden for forretningsflyvning
  • Personlig vækst færdigheder

På Porvoo Campus, læring finder sted i autentiske og krævende arbejdsliv projekter ledet af multikulturelle grupper. Disse projekter bestilt af repræsentanter for luftfart erhvervsvirksomheder og organisationer hjælper eleverne med at udvikle faglige netværk allerede under studierne.

Undervisningen 8500 E
Student indkvartering (inkl. Vand og elektricitet) 300 E / måned
Mad 150-250 E / måned
Transport 50 E / måned
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
8,500 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Porvoo
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Porvoo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen