Bachelor i foto medier

Whitecliffe College of Arts & Design

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i foto medier

Whitecliffe College of Arts & Design

Bachelor i Photo Media

Whitecliffe Photo Media kandidater er velformulerede, teknisk dygtige og kreative billede beslutningstagere. De har en god forståelse af branchestandarder og en stærk tro på deres evne til at kommunikere effektivt i den moderne miljø.

Fotografi og andre linse-baserede medier er en integreret mange top moderne kunstneres praksis både nationalt og internationalt. Photo Media store på Whitecliffe College har fokus på både tekniske og konceptuelle læring for at de studerende fuldt ud kan engagere sig med dette udfordrende medium. Programmet er forpligtet til en forståelse af både analoge og digitale medier samt et engagement med fotografisk kunsthistorie og moderne kritisk tænkning.

Hvad kan du forvente

Photo Media kursus fokuserer på nutidig kunst fotografiske praksis, dens formelle visuelle sprog og teorien og debat omkring fotografering i dag.

Kurset understøttes ved at undervise de nødvendige færdigheder, teknikker og metoder til at fremme elevernes kreative, praktiske og kontekstuelle udvikling. Fremkomsten af ​​en kunstnerisk praksis gennem en række kreative medier er en integreret del af fotoet medier store på Whitecliffe og studerende udvikler deres kreative potentiale samtidig med at få færdigheder og en forståelse af professionel praksis, der gælder for den fotografiske industri.

Leveringen af ​​teknisk instruktion og en forståelse af professionelle praksis på områder som intellektuel ophavsret sikre dimitteret studerende har valuta i det kommercielle miljø.

Faciliteter

Hver elev er forsynet med hans eller hendes eget studie plads og opfordres til at udvikle en praksis, der udnytter denne facilitet effektivt. Ved afslutningen af ​​hvert semester skal den studerende iscenesætte udstillinger for formel vurdering inden for deres studie rum. Disse udstillinger give muligheder for fremvisning arbejde og er afgørende for at løse de eksisterende ideer og overvejer nye retninger.

Kurset har stærke bånd til de store Fine Arts, og fra år 3 og fremefter studerende arbejder sammen Fin Arts majors på St Georges Bay Road campus.

En mørkekammer og belysning studie er placeret på Balfour Rd campus. Kollegiet er konstant opgradering og ressourcemæssige at sikre, at de studerende har adgang til aktuelle digitale og lysteknologi. Studerende har adgang til flere computer suiter og relevant imaging software samt DSLR-kameraer og lysudstyr.

SPECIALISERING

Core undersøgelser omfatter forskning i både analoge og digitale medier, farvestyring og en avanceret forståelse af belysning teknikker. tilbydes workshops og valgfag i løbet hvert år og fokuserer på specialiserede områder, herunder levende billeder og større formater af fotografering.

Udover retning fra Whitecliffe undervisere, der har etableret faglige profiler, studerende kommer i kontakt med specialiserede fotografering fagfolk via workshops og gæsteforelæsninger og gennem at udfylde en industri praktikplads. Samarbejder er indledt med grafisk design studerende til at simulere virkelige liv arbejde oplevelser; disse omfatter en fælles opgave på År 3-niveau, samt samarbejder omkring udstillingsmateriale og dokumentation til shows på Whitecliffe Pearce Gallery og på off-site steder.

Major Outcomes

Karrieremuligheder præsentere sig selv i form af kreative og tekniske roller i en række kommercielle industrier. Disse omfatter mode, redaktionelle og kunst fotografering, fotografiske produktion og post-production stillinger som styling og digital retouchering. For de studerende overvejer yderligere undersøgelse, vores BFA grad er både nationalt og internationalt anerkendt med mange af vores top studerende indgår postgraduate programmer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Whitecliffe College of Arts & Design
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen