Bachelor i fotografering (ba)

Middlesex University London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fotografering (ba)

Middlesex University London

Bachelor i Fotografi (BA)

BA Photography grad med Honours på Middlesex University, Londonfocuses på redaktionelle fotografering, foto-journalistik, atelier og mode fotografering til magasiner, aviser, bøger, udstillinger og nye medier.

Vores studerende udforske verden, vi lever i nu - en verden af ​​kommunikation, undersøge kommunikation af ideer, mening, kommentar, reportage, analyse og mening gennem mediet af fotografering i en kommerciel sammenhæng. De undersøger forskellige kommunikationsmedier, faglige praksis, muligheder for forfatterskab, roller og ansvar for den moderne foto-visuelle kommunikator.

Thecourse udforsker redaktionelle fotografering som en formidler af visuelle ideer og information, og er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder og viden er afgørende for en succesfuld karriere i den kreative industri.

Ved slutningen af ​​din uddannelse vil du udstille dit arbejde på Middlesex University Kunst og Design Degree Show. Showet er en hyldest til slutningen af ​​dine studier og starten af ​​din kreative karriere, er det en stor mulighed for at vise dine talenter til venner, familie og kreative industri arbejdsgivere.

Karriere


Som studerende, vil kurset gøre dig i stand todevelop de færdigheder og viden er afgørende for en succesfuld karriere i den kreative industry.By slutningen af ​​kurset vil du havecreated en professionel portefølje afgørende for indrejse i studiet, portrætter, mode, arkitektur, reportage og foto-journalistik, art direction, placering, landskab, sport, events, stadig liv, magasin, avis, bog, udstilling og nye medier fotografering.

Middlesex har stærke forbindelser til kunst og design arbejdsgivere. Vores partnere i erhvervslivet sponsor sidste år studerende, giver besøger foredrag og hundredvis af kunst og design agenturer, organisationer og andre arbejdsgivere deltage i vores sidste år grad show hvert år.

Vores Karriere Service tilbyder dig en vifte af støtte, både mens du studerer med os - og efter du har opgraderet.

Adgangskrav


Ansøgere vil blive indbudt til at deltage portefølje interview.

Engelske krav til internationale studerende sprog


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).

Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,000 GBP
- UK og EU; £ 10.400 - Ikke-EU
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - UK Online
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates