Du vil udvikle dig som billedspecialist, der bruger fotografering og andre medier for visuelt at udtrykke din egen visioner om virkelighed på tankevækkende og personlige måder.

At studere fotografi betyder at udvikle nye måder at tænke og se på. Du forholder dig til verden gennem (fotografiske) billeder, og som professionel fotograf skal du vide, hvordan du håndterer dette kraftfulde medium. Hvad er din personlige vision i forhold til fotografering som et medium og en kunstform?

Du vil udvikle dig som billedspecialist, der på deres eget individuelle og spørgsmåls måde bruger fotografering som et redskab til at skildre verden på tankevækkende og visuelt udfordrende måder. Du forholder dig til verden gennem billeder ved at anvende din viden om egenskaberne af fotografiet. Fotografiske billeder har deres egen særpræg, giver specifikke muligheder og besætter en særlig position inden for nutidens visuelle kultur. Som fotograf har du også kendskab til sprog og generelle betydninger af billeder, som du kan anvende til dine egne formål.

Fotografering handler i stigende grad om den måde, hvorpå fotografiske billeder relaterer sig til verden, ikke kun med hensyn til visuel kultur men også til samfundet generelt. Det betyder, at du ikke kun lærer at skabe magtfulde og særprægede billeder, men også at skabe billeder, der relaterer på en stærk måde til fotografering som et medium. Du arbejder sammen og skaber forbindelser med andre billedproducenter, med samfundet, med offentligheden, for at skabe arbejde, der skiller sig ud fra de daglige snapshots af sociale medier.

Studieordningen retter sammenhængende viden, færdigheder og indsigt i professionel fotografering på et visuelt, teknisk og teoretisk / forskningsmæssigt niveau og med konstant fokus på den internationale faglige kontekst. Studerende arbejder på projekter og inden for en dynamisk professionel situation med eksperimentering, udforskning, forskning, fremstilling og reflektering, som konstant bringer dem i kontakt med nye miljøer, temaer og udfordringer.

Læreplanen omhandler også den løbende skiftende professionelle praksis hos moderne fotografer. Fotografiet er ikke længere det eksklusive domæne for et lille antal fagfolk: ja, næsten alle tager billeder i dag. Normalt er det digitale fotografier, og et stigende antal amatørfotografer kan også digitalt behandle disse billeder. Mens alle nu er i stand til at registrere deres egne liv og at behandle og offentliggøre resultaterne på deres egne personlige platforme (sociale medier, blogs), forbliver fotografen professionel med evnen til at overvåge og reflektere over dette faglige område.

IMG

Karrieremuligheder

  • Kunstner / fotograf
  • Forsker

Oprettelse Pioneers

Vores succesfulde Fotografi alumni omfatter: Barry van Leeuwen (nomineret til Photo Academy Awards); Marylene Rutten (vinder af Drempel Award); Marijke Groeneveld (vinder af Leiden Photography Festival); Csilla Klenyánszki; Benjamin Li; og Erik Kroes.

Porteføljekontroliste

Er du …

  • talentfulde i billedkunst?
  • uafhængig og ansvarlig?
  • dedikeret og motiveret?
  • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores Open Days eller åbne aftener - og bringe din portefølje! - Og søge om optagelse.

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Willem de Kooning Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato