Fotografering er i stand til samtidig at genskabe verden af ​​fakta, fantasi, fiktion og drømme. Vi opfordrer vores elever til at udtrykke deres ideer gennem de midler, der tilbydes af denne kreative udløb; vi lærer dem, hvordan man bruger det visuelle designsprog i fotografering med analoge og digitale tekniske værktøjer.

Vi viser vores studerende de rigtige teknikker, teknologiske innovationer og sætter dem i stand til selv at udnytte mulighederne for denne kunstform. I løbet af det praktiske arbejde vil de opleve at arbejde individuelt eller i et hold, og lære at stå på jorden i deres valgte vej, lad det være kreativ fotografering, modefotografering eller fotojournalistik. Kritisk tænkning bliver naturlig for vores kandidater såvel som de udtrykker deres egne og andres kunstneriske aktiviteter verbalt for at kunne deltage i de igangværende nationale og internationale diskurser.

Fotografering er i stand til samtidig at genskabe verden af ​​fakta, fantasi, fiktion og drømme.

PROGRAMMET ER DESIGNET TIL DIG

Hvis du er interesseret i visuel kommunikation og ønsker at vise andre hvordan du ser verden gennem din linse. De ideelle kandidater har en moden kritisk sans, nyder at arbejde i hold, og deres øjne søger altid efter mulige emner og billeder.

Kernefag:

fotografisk design (kreativ, konceptuel, skildring, dokumentarisk, eksperimentel, presse og mode); kreativt design; studio praksis; historie med fotografering fotografiske teknikker; kunstnerisk fortolkning; studier i filosofi; nutidig visuel kommunikation; medieundersøgelser; reportage genrer

SPECIALER:

  • Kunstnerisk fotografi
  • fotojournalistik

Specialiseringer lanceres kun, hvis mindst 9 studerende ønsker at deltage i specialiseringen.

KARRIEREMULIGHEDER:

- fotograf inden for forskellige fagområder inden for fotografering og visuelle medier
- uafhængig kunstner og / eller privat iværksætter
- i redaktionen
- fotojournalist
- modejournalist

KVALIFIKATION SOM SPECIFICERET i eksamensbeviset:

Fotograf

Programleder:

Luca Gőbölyös DLA, Lektor, Balogh Rudolf Prisvindende fotograf

"Vi lever i et diktatur af billeder ... Forestil dig, at design og dets tekniske værktøjer langsomt bliver tilgængelige for næsten alle. Millioner af billeder tages hvert sekund over hele verden. Denne enorme mængde billeder har helt ændret brugen af ​​disse billeder, også vores holdning til dem. Det afspejler den uafsluttelige kraft i fotografering på samme tid. For at styre denne form for magt skal vi finde de rigtige og mest effektive måder og værktøjer til billeddannelse. Dette er hvad vi skal gøre her ... "Gábor Gerhes Munkácsy Mihály Prisbelønnede Visual Artist, Lærer for Fotografi

"Jeg vælger METU og dets METU , da det er et meget dynamisk program, der giver eleverne mulighed for at udvikle og forbedre på fotograferingsområdet. Dette program kvalificerer sig højt på internationalt plan, og jeg er glad for at være en af ​​eleverne i Budapest Metropolitan University ."

Naghmeh Karimaei, fra Iran

Program undervist i:
Engelsk
Ungarsk

Se 11 flere kurser fra Budapest Metropolitan University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
3,150 EUR
per semester for studerende uden for EU 2300 € / semester for EU-studerende
Deadline
Kontakt skolen
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
End Date

Welcome to Budapest Metropolitan University