Bachelor I Fysik

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Fysik

Lund University

Programoversigt

Vores verden står overfor mange udfordringer - i grundvidenskab når man udforsker grundlæggende kræfter og partikler eller universets oprindelse, planeter og liv - og i anvendt videnskab for at finde bæredygtige energikilder, ny teknologi på nanoskala og skræddersyede materialer til industri, kemi og medicin. Fysik er grundlaget for denne bestræbelse og fysikere spiller en vigtig rolle i disse og mange andre områder. Lund er konsekvent rangeret som det øverste universitet i Nordeuropa inden for fysik, og denne ekspertise udvides nu gennem opbygningen af ​​to internationale forskningscentre - MAX IV, et synkrotronstrålelaboratorium, der blev åbnet i Lund i juni 2016, og ESS, European Spallation Kilde, der er under opførelse og forventes at være i drift i 2023. Disse forskningsfaciliteter vil skabe muligheder for fysik kandidater.

Omkring universitetet og centrene finder du et stort antal innovationsselskaber, der gør Lund til en motor i Syddansks økonomi. Fysikere i Lund arbejder på forkant med alt fra partikelfysik på CERN til nanovidenskab og fotonik.

Program moduler / kurser

Obligatoriske kurser : Programmet starter med et år med grundlæggende matematik og fysik fælles med Bacheloruddannelsen i matematik. Det andet år giver værktøjerne til studier i fysik gennem et semester af yderligere matematik sammen med kvant og statistisk fysik. Det fjerde semester giver et overblik over fysik i Lund gennem kurser i atom- og molekylærfysik, atomfysik og reaktorer, materialevidenskab og partikelfysik og acceleratorer for at opnå en dybere og bredere forståelse i fysik.

Valgfag : Det femte semester består af valgfrie kurser i ethvert emne. I sidste semester vælger studerende kurser og et projekt i en specialisering.

Efter afslutningen af ​​denne bacheloruddannelse er de studerende berettiget til en række forskellige kandidatuddannelser på Lunds Universitet (og andre steder).

Mere information kan findes på www.lunduniversity.lu.se/bsc-physics

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Ranking 2017/2018 er universitetet det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anderledes måde at lære i et land, rangeret som den næstbedste i verden til at give de videregående uddannelser. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Universitetet ligger i Lund - en charmerende og kompakt universitet by i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Læs mere på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 19, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen