Bachelor i fysik

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fysik

Bilkent University

Læreplanen for Institut for Fysik giver en grundig baggrund i fysikens grundlæggende og indeholder også avancerede valgfrie kurser med det formål at sætte de studerende i stand til at foretage avanceret og original forskning i moderne fysik og dets højteknologiske applikationer. Forskning foregår inden for områder som optoelektronik, nanovidenskab, materialevidenskab, halvlederindretninger, ultrafast optik og statistisk mekanik og udgør en integreret del af elevuddannelsen. Områder inden for fakultet forskning og udgivelse omfatter elektron tunneling og atomkraft kraft mikroskopi og kvante konduktans og elektroner i lave dimensioner. Forskning foregår i et cleanroom laboratoriemiljø og fokuserer på aktuelle emner af interesse som mikroelektronik og optoelektroniske enheder, fotoniske krystaller og overfladefysik i atomopløsning.

Hvorfor studere ved Bilkent University


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst, der omfatter videnskab, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Dens omfattende campus er en komfortabel base for akademiske studier og ekstracurricular involvering, samtidig med at man har fordelene ved at være tæt på en blomstrende storby. Studerende kan pendle til campus via det gratis transportsystem.

Bilkent University er for nylig blevet placeret som nummer 54 i 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Ifølge ISI Citation Indekser fortsætter Bilkent med at rangere højt i Tyrkiet i en række offentliggjorte papirer pr. Fakultetmedlem og står højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
14,500 USD
Per år.
Information
Deadline
Juli 19, 2019
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Juli 19, 2019
Slutdato Maj 31, 2023