Bachelor I Fysik

Bilkent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Fysik

Bilkent University

Studieordningen af ​​Institut for Fysik giver en grundig baggrund i det grundlæggende i fysik og er også udstyret med avancerede valgfag, med det formål at give de studerende til at foretage avancerede og original forskning i moderne fysik og dens højteknologiske applikationer. Der forskes på områder som optoelektronik, nanovidenskab, materialevidenskab, halvlederkomponenter, ultrahurtige optik og statistisk mekanik, og er en integreret del af de studerendes uddannelse. Områder af fakultetets forskning og publicering omfatter elektron tunneling og atomic force mikroskopi og kvante ledningsevne og elektroner i lave dimensionaliteter. Forskning finder sted i et renrum laboratorium miljø, og fokuserer på emner af aktuel interesse som fysik af mikroelektronik og optoelektroniske anordninger, fotoniske krystaller, og overflade fysik i atomar opløsning.

Hvorfor studere på Bilkent Universitet


Bilkent University blev grundlagt for at skabe et miljø for læring og intellektuel vækst omfatter de videnskaber, teknologi, humaniora og kunst.


Bilkent tilbyder et stimulerende læringsmiljø og en farverig social atmosfære. Sin omfattende campus giver en komfortabel base for akademiske studier og somme engagement, og samtidig have fordelene ved at være tæt på en blomstrende metropol. Studerende kan pendle til campus via den gratis shuttle-system.


Bilkent University rangerer 32. i den konstituerende Times Higher Education 100 under 50 liste over verdens bedste unge universiteter. Ifølge ISI Citation Indexes, Bilkent fortsat rangerer højt i Tyrkiet i antallet af offentliggjorte papirer pr fakultet medlem og rangerer højt internationalt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen