Read the Official Description

Bachelor i Fysik

Uanset om du studerer subatomare partikler eller superhobe af galakser, fysik giver grundlaget for de naturvidenskabelige fag. Hos BSC, engagere vi aktivt den fysiske verden, som vi forfølger indsigter om, hvordan det fungerer. De værktøjer, du vil udvikle studere et elektrisk kredsløb eller viden om sammenhængen mellem rum og tid kan anvendes i det menneskelige nervesystem eller aurora borealis. Sammen med studier i fysik, mange af vores store selskaber gå videre til en karriere inden for medicin og tandlæge, ingeniør eller uddannelse.

At studere fysik ved BSC starter med en indledende to-retters sekvens, der introducerer de studerende til nogle af de store begreber og klassiske emner i fysik, mens lære dem kraftfulde og fleksible analyseværktøjer og metoder til at indramme problemer, som du kan bruge i mange områder. Men studerer fysik på BSC går langt ud over det grundlæggende:

  • Gennem intenst samarbejde med professorer og klassekammerater, vil du lære kraftfulde teknikker til at løse komplekse problemer, tænke kritisk, skrive sammenhængende, og forklare dine ideer til andre. Og din professorer vil være nogle af de allerbedste, herunder en CASE professor af året.
  • Brug vores unikke januar exTerm at grave dybt ind i dine interesser, hvad enten det er gennem uafhængig forskning eller tage en klasse, der fokuserer netop på Einsteins relativitetsteori eller mikroelektronik. Eller forgrene sig i stedet: Udforsk et emne, du aldrig har tænkt over, eller rejse til udlandet uden at få off-track. Du kan endda tilbringe tre uger om tall skib gennem Caribien under vejledning af en fysik professor sejler, læring astronomisk navigation og meget mere.
  • Under vores senior dæksten, vil du foretage en grundig forskningsprojekt og præsentere dine resultater i løbet af en on-campus konference. Nylige studerende har analyseret spektroskopiske observationer af Jupiter og designet beregningsmæssige simuleringer af ioniserede gasser, der strømmer rundt elektrisk ledende organer.
  • Du vil studere i state-of-the-art Elton B. Stephens Science Center og få adgang til udstyr, der bachelorer på de fleste skoler aldrig se. Du vil også have mulighed for at deltage i forskning på de store laboratorier rundt om i verden.

Læringsresultater

Ved afslutningen af ​​fysik større, vil de studerende være i stand til:

  • design eksperimenter at afprøve hypoteser,
  • drage passende konklusioner fra videnskabelige data,
  • forklare resultaterne af eksperimenterne til et bredt publikum,
  • skrive klart og koncist i videnskabelig forskning format
Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Birmingham-Southern College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date