Bachelor i fysik

Greenville University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fysik

Greenville University

Fysik forsøg på at udvikle en grundlæggende forståelse af alle former for stof og energi. Dagens samfund har brug for personer, der er uddannet i fysik for at opretholde et højt niveau af teknologi i vores samfund. Fysik bruger matematiske teknikker til at beskrive processer og udvikler nye ideer, der er givet til ingeniører for gennemførelsen. Den Fysik Afdelingen bestræber sig på at give den studerende en forståelse af de grundlæggende fysiske principper og vise, hvordan disse principper er tilpasset mange typer af beskæftigelsesmuligheder i vores samfund.

Greenville College

For dem med hovedfag i fysik, afdelingen er parat til at opfylde behovene hos tre grupper: studerende, der planlægger at undervise gymnasiet fysik, studerende, der planlægger at gå på at opgradere skole i fysik, og de studerende, der forventer at gå på arbejde i en regering eller industrielle laboratorier efter endt uddannelse. Studerende kan vælge at fuldføre enten en BA-grad eller en BS grad. Studerende er berettiget til BA grad skal opfylde de udenlandske Sprogkrav som skitseret i det almindelige uddannelsessystem retningslinjer. Studerende er berettiget til BS grad skal udfylde 4 - 8 kredit timer af en practicum centreret om en forskningserfaring.

Den potentielle high school lærer bør planlægge at gennemføre et større ti kurser inden semesteret undervisningserfaring. Den ekstra kursusaktiviteter omfatter et semester af PHY 402 Senior Physics Lab og PHY 350 Science Curriculum Projects.

Studerende, der planlægger at indtaste forskerskolen i fysik burde antage samme pensum som den potentielle gymnasielærer gennem junior år. Under deres senior år, studerende engagere sig i uafhængig undersøgelse med vejledning af deres professorer. En del af denne uafhængig undersøgelse bør omfatte laboratorieundersøgelser af et forskningsprojekt natur. I øjeblikket afdelingen tilbyder forskningserfaring i atom- og kernefysik. Studerende kan deltage i on-campus arbejde med fakultet ved hjælp af afdelingens ion accelerator og andre store udstyr. Studerende kan også blive involveret med forskning Greenville College gør i samarbejde med Gammasphere gruppe ved Argonne National Lab. En anden mulighed er at deltage i NSF-sponsorerede REU program, som giver sommer forskning erfaringer for bachelorer på forskellige sites off-campus. Studerende, der vælger en REU for deres practica kredit bør deltage i dette program om sommeren forud for deres senior år.

Studerende interesseret i at arbejde i statslige eller industrielle laboratorier skal udfylde de centrale pensum. I løbet af senior år vil programmet være uafhængig i naturen. Det vil afvige fra forskerskolen-bundne præparat studerende i, at deres selvstændige arbejde vil være mindre teoretisk og skal omfatte butik og laboratorieteknikker samt særlige laboratorie-projekter.

Greenville College tilbyder en Engineering 3/2 program gennem en samarbejdsaftale med to top-notch ingeniørskoler; University of Illinois og Washington University i St. Louis. Dette femårige program resulterer i en Bachelor of Arts fra Greenville og en Bachelor of Science i Engineering fra den samarbejdsvillige skole. En vellykket gennemførelse af Greenville Engineering program, med en passende GPA, garanterer adgang til top kvalitet engineering skoler for de resterende to år. Tjek indekset under Engineering 3/2 for pensum oplysninger.

Kandidater af fysik-programmet er gået ind i en af ​​de tre karrierer som skitseret ovenfor. Omkring en tredjedel er gået ind i high school og college undervisning, og en tredjedel har taget positioner i regeringen eller industrielle laboratorier. Over halvdelen af ​​de kandidater har taget graduate arbejde i fysik og en sjettedel har afsluttet ph.d. programmer. En undersøgelse af fysik majors i årene 1974-2004 viser 81 kandidater, som alle indtastede graduate skole eller opnået beskæftigelse i deres valgte område.

Alle tre introduktionskurser er calculus baseret. Studerende kan tilmelde sig PHY 120 og MTH 115 Calculus I samtidigt. Koncepter med calculus udvikles tidligt i PHY 120 lærebog og i løbet, så de studerende kan håndtere de emner, der diskuteres. Disse studerende med high school fysik som baggrund starter fysik sekvens med PHY 120. Fysik majors, pre-ingeniører, og potentielle gymnasielærere bør gennemføre hele tre retters fysik sekvens.

Fysik Major

De fysik store krav omfatter 33-37 point i fysik og 26 point i kemi, datalogi, og matematik. Den fysik store kan føre til enten en Bachelor of Arts eller naturvidenskabelig bachelorgrad.

Fysik Major Oversigt

Fysik som en disciplin er centralt for alle naturvidenskaberne. Dens anvendelsesmuligheder er tydelige i alle de teknologiske fremskridt i vores nuværende moderne samfund. Studerende vil finde vores fysik større glimrende forberedelse for graduate skole eller til certificering i undervisning på midten af ​​skole og sekundære niveauer.

Fysik er en naturvidenskab, der bestræber sig på at præcist at forklare stof og energi på et meget fundamentalt niveau. Matematik er det primære sprog, der anvendes inden for området til at kommunikere begreber, som kvalitativt og kvantitativt beskriver naturfænomener, som ikke kun er ansvarlig for den fysiske, men også kemiske og biologiske processer.

Fysik er strengt en eksperimentel videnskab, hvilket betyder, at ideer kommer udelukkende fra eksperimenter og observation. Fysik Majors på GC vil ære grænserne for fysik, men også opfordres til at træde udenfor og værdsætte og anerkende Guds værk.

Adgangskrav

Greenville College indrømmer studerende, der ønsker at opnå en liberal kunst uddannelse i en evangelisk kristen kontekst. Medlemmer af dette samfund er enten engageret i Kristus, eller er sympatisk indstillet over for den kristne perspektiv.

Ansøgere vurderes ved overvejelse af deres akademiske rekord, testresultater, referencer, interviews, og deltagelse i fritidsaktiviteter. For at komme i betragtning til optagelse, skal eleverne indsende følgende:

 • En udfyldt Ansøgning om optagelse, herunder fuld reaktioner på ansøgningen essays
 • High School Afskrifter
 • College Afskrifter (hvis den studerende har deltaget i nogen gymnasier tidligere)
 • ACT eller SAT scoringer (kræves kun for at indtaste freshmen og overføre eleverne med færre end 30 kollegium kreditter)
 • Referencer (kun hvis ønsket af Admissions udvalget)

Admissions Office anmeldelser hver fil individuelt, så alle studerende, der ønsker at studere på Greenville College skulle udfylde ansøgningen processen. Men Greenville College Fakultet har etableret retningslinjer, som optagelse beslutninger generelt er lavet, som er:

Freshmen:

 • Afsluttet et kollegium preperatory pensum i gymnasiet
 • Rangeret i top 50% af high school klasse
 • ACT sammensatte af 18 eller SAT (Math + kritisk læsning) af 860
 • High School GPA på mindst 2,25 / 4,0

Overførsler:

 • Afsluttet mindst 12 overføres kollegium kreditter
 • College GPA på mindst 2,25 / 4,0

Bemærk: Hvis en studerende har gennemført færre end 30 kollegium kreditter, så high school rekord og prøveresultater er også brugt til at bestemme optagelse.

Bemærk: Hvis en studerende ikke er en indfødt engelsktalende, så kollegiet vil overveje TOEFEL i stedet for ACT eller SAT til en freshman og kan kræve, at TOEFEL for en overførsel elev.

En nøjagtig kursus fordeling er ikke påkrævet, men kollegiet anbefaler mindst elleve af de minimumskrav seksten enheder optjent være i kollegium forberedende fag. Det anbefales stærkt, at der kommer ind studerende har:

 • fire års engelsk i gymnasiet
 • hver algebra og geometri én året
 • to år af fremmedsprog
 • mindst en af ​​året laboratorium videnskab
 • et års amerikansk historie.

Dog vil hver ansøger blive vurderet på grundlag af de individuelle legitimationsoplysninger forelægges kollegiet til støtte for ansøgningen.

 • Special Note: En studerende at tage en uddannelse grad med Greenville College, der indgiver en sammensat score på 22 på ACT (den sammensatte score skal indeholde skriftlig del af test) vil være i stand til at bruge deres sammensatte ACT i stedet for TAP / Illinois Basic Skills test. Bemærk, at ACT sammensatte score skal indsendes under optagelsesprocessen til Greenville College.

Greenville College indrømmer studerende på en rullende basis, så der er ingen specifik ansøgningsfrist. Studerende modtager meddelelse om optagelse inden for to uger efter deres optagelse fil er færdig. Admissions Udvalget forbeholder sig ret til at anmode om en personlig, on-campus interview med en ansøger, før den endelige indlæggelser beslutning.

Greenville College har ret til at nægte indrejse eller tilbagetagelse til enhver studerende efter eget skøn. Kollegiet diskriminerer ikke i sine uddannelsesprogrammer eller aktiviteter på grundlag af handicap, race, tro, hudfarve, køn eller national oprindelse, som er i fuld overensstemmelse med afsnit VI i lov Civil Rights af 1964 og lovene i staten Illinois .

Karrieremuligheder

 • Kandidat / ph.d. Arbejde
 • Forskning
 • Arkitekt
 • Klinisk Forsker
 • engineering
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
34,300 USD
Undergraduate Omkostninger for 2016-17.
Information
Deadline
Locations
USA - Greenville, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Greenville, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen