Bachelor i fysik

McMurry University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fysik

McMurry University

Velkommen til McMurry fysik!

Vi, Drs. Bykov, Keith, og Renfro, mener, at fysikken er værd at opleve. Vi vil gerne hjælpe dig med at opleve den opdagelse, at hjælpe dig med at forsøge at tilfredsstille din nysgerrighed, og at dele den begejstring, som uundgåeligt resultat af konstateringen af, at nysgerrighed vokse ud over de spørgsmål, du troede, du bad.

Den McMurry Fysik Major

Som du planlægge din bachelor karriere, vil du ønsker at have en idé om hvor du skal hen. Hensigten med denne hjemmeside er at skitsere de kurser, som du har brug for i en rækkefølge, der opfylder forudsætning kurser for hver. Vær opmærksom på, at kurserne er anført ikke udbydes hvert semester eller hvert år.

Som omtalt på Fysik Curriculum siden, studiet af fysik kræver en stærk matematik baggrund. Computere er også af stor betydning for fysik og fysik majors rådes til at tage kurser i edb programmeringssprog, især FORTRAN og / eller C. For den grad krav i fysik større og fysik mindre, henvises til McMurry University kataloget.

De General Uddannelse Krav

McMury er en liberal kunst institution. Det betyder, at vi mener, at alle skal vide noget om en række forskellige områder. Alle, der deltager McMurry skal udfylde visse kurser for at få deres grad. Hertil kommer, for hver grad tilbydes, deres er nogle generelle Education krav. Vi anbefaler, at du bruger ovenstående oplysninger til at planlægge dine fireårige store kurser, udfylde resten af ​​din tidsplan med General Education krav, og derefter beslutte, om du har plads til at tilføje en anden dur eller mol.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
McMurry University
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Abilene, Texas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Abilene, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen