Bachelor i fysik

University of Nevada, Reno

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fysik

University of Nevada, Reno

FysikDen Bachelor of Science grad giver et fundament i grundforskning. Studerende, der ønsker at forfølge en umiddelbar karriere inden for videnskab eller teknologi, eller som ønsker at forfølge studier i fysik skulle tage anbefalede øvre division kurser som valgfag. De kursusaktiviteter består af to komponenter. En videnskab komponent kaldet store krav, og en omfattende del kaldet kernen pensum. For mere information om krav til core-pensum besøge grundlæggende uddannelsesprogram hjemmeside.

Relaterede grader og programmer

  • Fysik, Minor
  • Fysik, Master of Science Degree
  • Fysik, dr.phil Degree

Retningslinjer for Fysik 497: Senior Speciale

PHYS 497 (senior afhandling) er den fysik store slutstenen kursus, studerende komplet i løbet af deres senior år. Den øverste Specialet er et forskningsprojekt, der gennemføres under ledelse af et fakultet medlem, det produkt, som er en afhandling 10-20 side, der er indsendt til rådgiver og til et andet fakultet medlem, der fungerer som læser. Efter indlevering af afhandlingen, den studerende giver en 20-30 minutters mundtlig præsentation til Fysik afdeling. Annoncering specialet præsentationen i Fysik Afdelingen er den studerendes ansvar.

For at tilmelde dig i PHYS 497, skal den studerende har allerede lavet en aftale med en rådgiver, og skal indhente opkaldet nummer fra Fysik Department kontor. Studerende, der kræver hjælp til at finde en ledende specialeprojekt bør rådføre bachelor rådgiver. Der er en betydelig fleksibilitet i valget af speciale emner i eksperimentel, teoretisk, beregningsmæssige, uddannelsesmæssige eller et bibliotek forskning i fysik. Da det er en capstone, et væsentligt element i afhandlingen er at forbinde et emne i fysik til omverdenen på en eller anden meningsfuld måde. Nogle studerende har gennemført en højtstående specialeprojekt i kemiske fysik under ledelse af et fakultet medlem af Kemi Institut eller i atmosfæriske fysik under ledelse af et fakultet medlem af Desert Research Institute.

Mange studerende tilmelde sig senior afhandling i løbet af deres andet sidste semester og komme i gang med deres projekt, men ikke afslutter specialet indtil deres sidste semester. I så fald får de karakteren ufuldstændig ved slutningen af ​​det første semester og en endelig karakter efter afslutningen. De behøver ikke tilmelde sig senior afhandling i løbet af denne anden semester. Nogle studerende, der allerede var begyndt et forskningsprojekt under ledelse af et fakultet medlem har gennemført senior afhandling i løbet af et semester. Denne afgørelse afhænger mest på den studerende, projektet og andre krav til den studerendes tid. Afslutning af specialet i to semestre og modtage en grad af ufuldstændig for første halvår bærer ingen stigmatisering.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Reno, Nevada
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Reno, Nevada
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen