Bachelor i fysik

University of Wisconsin La Crosse

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i fysik

University of Wisconsin La Crosse

Den fysik ved University of Wisconsin-La Crosse er et af de største bachelor fysik programmer i Wisconsin og er kendt for at tilbyde uddannelse af høj kvalitet, hvilket placerer sine kandidater i succesfulde karriereforløb, og tiltrække national anerkendelse for sin vellykkede indsats.

Majors

Semester 1

Semester 2

3. semester

4. semester

Semester 5

Semester 6

  • Valgfag

Semester 7

  • Valgfag

Semester 8

  • Valgfag

Afdelingen har konsekvent placeret i top ti.

  • Den UWL fysik var en co-modtager sammen med Massachusetts Institute of Technology (MIT), Kettering University og Colorado School of Mines, af American Physical Society 2013 Award for Forbedring Undergraduate Education som anerkender fysik afdelinger og / eller bachelor-servering programmer i fysik, der understøtter den bedste praksis inden for uddannelse på bachelor-niveau.
  • Den Fysik Afdelingen er et nationalt anerkendt leder i bachelor fysik uddannelse og i 2012 blev valgt af AIP karriereforløb Projekt for et besøg, hvorfra AIP kunne lære og fremme fysik instituttets effektiv praksis for udarbejdelse af fysik bachelorer for STEM karriere .

  • Elever i afdelingen har modtaget en række priser, stipendier og legater baseret på deres akademiske præstationer og evne til at udmærke sig i forskning, herunder følgende nationalt konkurrencedygtige priser: Barry M. Goldwater Scholarship (tre modtagere), Department of Homeland Security Undergraduate Scholarship, forskningsstipendier fra Rådet om Undergraduate Research, Society of Physics studerende, American Physical Society, NASA, og flere REU programmer i hele landet.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - La Crosse, Wisconsin
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - La Crosse, Wisconsin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen