Bachelor i fødevarer og -teknologi
Mediterranea University of Reggio Calabria
Nøgleinformation
Campus placering
Reggio Calabria, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Første år
- Elementer af matematik
- Plant Biology
- kemi
- Elementer af fysik
- GENETIK
- Engelsk
Andet år
- Plant biokemi og fysiologi
- Plantebiokemi
- Plant Physiology
- Forsvar af fødevarer og produkter fra skadedyr
- Kemi og Fødevaresikkerhed
- Patologi af planter og grøntsager
- Agronomi og Industrial markafgrøder og Tree Fruit Culture
- Agronomi og Industrial markafgrøder
- Industrial Tree Fruit Culture
- Laboratoriet for Databeskyttelse Metoder og værktøjer
- Unit Operations i fødevareindustrien I
- Lov af Agri-Food Markets
tredje år
- Fundamenter af Agricultural Industri og Forvaltning af fødevarekvalitet
- Engineering af Agri-Food Systems
- Hydraulik
- Bygninger til Agricultural Industri
- Mikrobiologisk undersøgelse af fødevarer
- General Microbiology
- Fermentation Mikrobiologi
- Kemisk Analyse og kontrol af levnedsmidler
- Teknologi Agri-Food Packaging og distribution
- Agri-Food Økonomi og Politik
- Agri-Food Economics og Marketing
- Agri-Food Policy
- Foder og Foder Teknik
- Principper for Animal Nutrition
- Dyrefoder Teknik
- Valgfag
- Afsluttende projekt
- Praktik
- Lærlingeuddannelser og vejledning
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier
- Parma, Italien