Bachelor i fødevareteknologi
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Nøgleinformation
Campus placering
Jakarta, Indonesien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jul 2024
* International Scholarship Tilgængelig
Introduktion
Bachelor i Fødevareteknologi
Fødevareteknologi er en gren af fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af fødevarer.
Fødevareindustrien er meget konkurrencedygtig og er i konstant forandring for at imødekomme forbrugernes krav og bruge teknologiske innovationer. Moderne avanceret teknologi tillader produktion af sunde og sikre fødevarer, som er i stand til at opfylde kravene fra nutidens hæsblæsende forbruger økonomi. Mange af disse teknologier er nu ved at blive tilpasset til Indonesiens hastigt voksende fødevareindustri, og der er stadig et behov for nye løsninger til at styrke konkurrenceevnen for Indonesiens fødevare- og drikkevareindustrien, som lover en spændende fremtid for studerende i fødevareteknologi området. Industri og myndigheder har brug for højt kvalificerede fagfolk, der kan kombinere viden om fødevarer videnskab og teknologi med en evne til at anvende og vedligeholde avancerede kvalitetssystemer, der opfylder de internationale forventninger.
Unikke Værdi Points
- Program Study of Food Technology på I3L har en fremragende curriculum-program, som er specielt udviklet til at forberede kandidater klar til at arbejde i fødevareindustrien eller regeringen. Læseplanen er udviklet i samarbejde med Institut for Fødevarevidenskab og Teknologi på SLU, Sverige.
- Fødevareteknologi på I3L planlægges til at have en fødevare innovation og forskningsfaciliteter, som er udstyret med et forskud mad forarbejdning enheder og instrumenter, hvor de studerende vil få praktisk uddannelse gennem hands-on erfaringer workshops og forskningsprojekter.
- Program Study of Food Technology på I3L vil have et samarbejde med flere Fødevareteknologi afdeling på andre internationale universiteter og institutioner i form af udvekslingsophold, praktikophold, workshops og faglige aktiviteter.
- Fakulteter Food Technology programmet ikke kun give forelæsninger, men også vil have forskning projektaktiviteter fokuseret på forarbejdning mejeri og produkter, snacks og bageri teknologi, frugt, grøntsager, og drikkevarer produkter, korn & bælgplanter behandling, anvendelser af funktionelle og sunde råvarer, smart emballage og procesautomation & robotteknologi.
- Læreprocessen på I3L er en sammenflettet med akademisk ekspertise, industrielle erfaringer og statslig godkendelse, som vi kaldte som en triple helix uddannelse.
- Med engelsk som det sprog, vil kandidaterne være placeret højere sammenligne med kandidater fra andre institutioner i Indonesien og de vil være mere klar, når de ønsker at forfølge uddannelse yderligere.
Program Learning Outcomes
Food Technology program er designet til at opnå specifikke læringsresultater giver den stærkeste fundament for faglig udvikling, der producerer konkurrencedygtige kandidater til industrien og den offentlige beskæftigelse og optagelse til top internationale avancement programmer.
Kandidater fra I3L Food Technology program vil have: 1. Beskriv kilden og variabilitet af rå fødevarer materialer og deres indvirkning på fødevareforarbejdning operationer.
- Forklar kemien bag de egenskaber af forskellige fødevarer komponenter, for at drøfte de store kemiske reaktioner, der opstår under behandling og opbevaring mad, og til at vælge de mest hensigtsmæssige laboratorieteknikker og praktisk løsning til at løse specifikke problemer i fødevarer 3. Diskuter de vigtige patogener og fordærvende mikroorganismer i fødevarer, de mest sandsynlige kilder til disse organismer, og de betingelser, hvorunder de vokser, og dermed være i stand til at forklare virkningerne af fælles mad behandlingssystemer og opbevaring af fødevarer betingelser på overlevelse og vækst af mikrobielle forureninger 4 . Forstå de grundlæggende principper for mad konserveringsmetoder, herunder høje og lave temperaturer, tørring og vandaktivitet kontrol, højtryk, ekstrudering, gæring, og aseptisk behandling, og dermed være i stand til at identificere og beskrive de relevante enhedsoperationer der kræves for at producere forskellige typer af fødevarer produkter 5. Forklare traditionelle og nye typer af emballage materialer / maskiner, lukninger, opbevaring og doseringssystemer 6. Forklare funktioner spesific næringsstoffer og ingredienser i at bevare sundhed og identificere hvilke fødevarer er gode kilder for, hvad næringsstoffer og funktionelle ingredienser 7. Diskuter reaktion mikroorganismer til miljømæssige stressfaktorer, og principperne om sanitære praksis at kontrollere mikroorganismer, og forstå betydningen af gavnlige mikroorganismer i fødevarer og deres anvendelse i gæringsprocesser. 8.. Forklare fordærvende og forringelse mekanismer i fødevarer, og at korrekt brug af passende laboratoriemetoder at opregne, isolere og identificere mikroorganismer i fødevarer. 9.. Gennemføre passende sensorisk evaluering tests for at besvare specifikke spørgsmål om mad attributter eller forbrugernes præferencer. Har et grundlæggende kendskab til at fortolke statistiske data som anvendes i fødevarer applikationer og til at anvende passende software til at udføre nødvendige opgaver eller løse problemer i fødevarevidenskab. 10.. Sammenfatte og kritisk drøfte aktuelle emner af betydning i fødevarer teknologi, som omfatter anvendelse af principper fra de forskellige facetter af fødevareteknologi og relaterede discipliner til at udvikle nye innovative fødevareprodukter og til at løse praktiske, virkelige verdens problemer.
Karriere Prospect
Mad teknologer har vigtig rolle i virksomhederne fødevarer fremstillingsvirksomheder, herunder kvalitetskontrol, og mad forskning og udvikling. Industri og myndigheder har brug for højt kvalificerede fagfolk, der kan kombinere viden om fødevarer videnskab og teknologi med en evne til at anvende og vedligeholde avancerede kvalitetssystemer, der opfylder de internationale forventninger. Food Technology program I3L er designet til at opnå specifikke læringsresultater, der giver den stærkeste fundament for faglig udvikling, der producerer konkurrencedygtige kandidater til industrien og den offentlige beskæftigelse og optagelse til top internationale avancement programmer.
Den unikke erfaringer fra arbejder aktivt i globalt forbundne state-of-the-art-projekter sammen med internationale forskere, eksperter, ledere og iværksættere industrien giver en reel styrke for den fremtidige karriere af kandidater både søger arbejde eller tager på iværksætterprojekter. Den karriere muligheder ekspandere som de studerende også får de færdigheder og komfort at mestre tale, debat, informatik og bio-iværksætteri, som vil hjælpe I3L studerende til at blive fremtidens ledere.
Kandidater i vores program i Fødevareteknologi vil være parat til at påtage sig ansvaret lederstillinger i forskning og udvikling, fødevaresikkerhed, kvalitetssikring, og kvalitetskontrol i fødevareindustrien. Andre karrieremuligheder omfatter positioner i offentlige eller private sundhedsorganisationer i den politiske beslutningsproces, og regulatoriske compliance anliggender, eller i forskerstillinger. Programmet forbereder også de færdiguddannede til yderligere studier eller en karriere som international iværksætter.
Kurser
-
- Fundamentals of Life Sciences
- Molecular & Mobilen Biologi
- Generelt & Organisk Kemi
- Biostatistik
- Akademisk skrivning
- Principper for Food Science and Technology
- IKT i Life Science
- Generel Mikrobiologi
- Grundlæggende om bioinformatik
- Principper for Bioteknologi & Bioentrepreneurship
- Videnskabelige Skrivning & præsentationsteknik
- biokemi
- Principper for Biomedicin
- Genes & Development
-
- Egenskaber for Fødevarer og Processing I
- Levnedsmiddelkemi I
- Processtyring og automation I
- Analytisk metode i Food I
- Fødevaremikrobiologi
- Egenskaber for Fødevarer og Processing II
- Processtyring og automation II
- Levnedsmiddelkemi II
- Teknologi af frugt og grøntsager
- Analytisk metode i Food II
- Teknologi af muskel-baserede fødevarer
-
- Korn teknologi
- Mælk og mejeriprodukter teknologi
- Fødevaresikkerhed og Toksikologi
- Sensorisk evaluering
- Tilsætningsstoffer
- Valgfag 1
- Food Packaging
- Kvalitetsstyring og fødevarelovgivning
- Food Enzymology
- Etik, Civic og social ansvarlighed
- Beverage Technology
- Videnskabsteori
- Eksperimentel udformning
- Valgfag 2
-
- Indonesien: Kultur, Sprog og fremtid
- Praktik *
- Gæring-baserede Fødevareteknologi
- Forretning Simulation
- Produktudvikling og markedsføring
- Valgfag 3
- Speciale
Valgfag
- Mad Stegning & Ekstrudering Technology
- Sund Food Technology
- Fødevarer Bioteknologi
- Konditor, Chocolate, & Cream Technology
- Ice Cream Teknologi
- Avanceret Fødevareforarbejdning
- Avanceret Dairy Technology
- Mad Rheology & Texture