Bachelor I Gæstfrihed & Tourism Management

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Gæstfrihed & Tourism Management

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)

Bachelor i Hospitality Management

Træd ind i fantastiske verden af ​​gæstfrihed og realisere drømmen om en karriere i den internationale førsteklasses hotel og restaurationsbranchen.

Under dine studier vil du få at vide de ledelsesmæssige aspekter af virksomheden fra bunden op. Små studiegrupper og praktiske projekter sikrer en uddannelse af høj kvalitet med den nødvendige praktiske relevans.

The Hotel Management Uddannelsen er praksis orienteret og giver dig de grundlæggende principper for virksomhedsledelse samt specifikke management know-how, som du har brug for en succesfuld karriere i hotelbranchen. Du vil få detaljeret viden om specifikke områder af industri som restaurant management, mad & drikke management, hotel ejendomsforvaltning, distribution og e-handel.

Under Bachelor of Arts Hospitality Management program, du vil erhverve generelle forretningsmæssige og specifik branchekendskab. Når du opgraderer dine beskæftigelsesmuligheder i hotelbranchen kan nævnes:

 • Internationale hotelkæder og resorts - kongres og messe organisationer - Hospitality ejendomsforvaltning - Bæredygtig hospitality management - Hospitality konsulentetvirksomheder - Sundhed plejesektoren

bachelor i turisme management

Bliv en leder i turistsektoren og studere på den eneste UNWTO.TedQual-certificerede universitet i Tyskland. Du kan specialisere sig i erhvervslivet og ferierejser, rejsearrangør management, bæredygtig turisme, markedsføring og salg eller destination management. Under dine studier vil du få erhvervsliv og turisme viden.

IUBH turisme management programmer er skræddersyet til de behov rejsebranchen for at sikre du er beskæftigelsesegnede efter endt uddannelse. Næsten 90% af vores turisme kandidater har ledelsesansvar inden for tre år. Dette er i vid udstrækning på grund af den brede internationale orientering af programmet. Over 70% af vores elever tilbringer en del af deres studier i udlandet.

Efter endt uddannelse vil du have mange muligheder i branchen:

 • Turisme markedsføring og salg
 • Online-Tourism
 • Destination marketing
 • Forretningsrejser management
 • Bæredygtig Turisme Management
 • International turismeledelse

Dobbelt Bachelor Programmer

Interesseret i at give din karriere et yderligere internationalt præg? Udnyt chancen for at bo i udlandet i to semestre, og til at gøre en dobbelt bachelorgrad.

Den International Hospitality Management og International Turisme Management programmer afspejler helt mangfoldigheden og globale karakter af industrien. Du vil gøre din praktik i udlandet og være i stand til at tilbringe 2 semestre på en partner universitet i et andet land.

På campus vil du samarbejde med internationale hotel og turisme virksomheder gennem casestudier eller projekter. Under dine studier vil du møde studerende og fakultetet fra hele verden. For at fuldføre din internationale profil, vil du opgradere med en bachelorgrad fra dit universitet i udlandet og fra IUBH. Læs mere om vores partner universiteter i Det Internationale Kontor sektionen.

Hospitality & Tourism Management Bachelor-programmer

 • Grad: Bachelor of Arts & Double Bachelor
 • Varighed af undersøgelsen: 6 & 7 semestre
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Praktik: 1 semester (i Tyskland eller i udlandet)
 • Studieophold i udlandet: 2 semestre (Double Bachelor)
 • Campus: Bad Honnef
 • Indtag: March & September

Dine fordele på IUBH

 • Det med dokumenteret praktisk og international erfaring - Lille elev at lektor forholdet - teori og praksis forbundet gennem casestudier, projekter og praktikophold - Uddannelse i bløde færdigheder og lederevner - Yderligere kurser i fremmedsprog og international erfaring - Højeste kvalitet uddannelser - bedste universitet i Tyskland for karriereudvikling - Bred vifte af yderligere foredrag fra top branchefolk i branchen (Honnef Forretning foredrag, Extra Curriculum) - Forskellige kulturer og nationaliteter på campus simulere mangfoldigheden af ​​turismen

I øvrigt: </> Bed om nu fri informationsmateriale og få en overraskelse!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
6 - 7 semestre
Fuldtid
Price
Pris
5,690 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tyskland - Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
EU-studerende: 5.290 € / Int.students 5.690 €