Bachelor i generel luftfart

Castelldefels School of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i generel luftfart

Castelldefels School of Social Sciences

Drømmer du om at arbejde i den mest dynamisk voksende sektor inden for luftfart? Vidste du, at flyvninger klassificeret som generel luftfart udgør de fleste flytrafik i verden, og de drives af mere end 362.000 fly? I USA alene er der kun 500 lufthavne, der opererer i henhold til den faste flyveplan, mens mere end 5.000 lufthavne yder tjenester til generel luftfart. Hvilken af ​​disse lufthavns udvikling vil du gerne bidrage til?

Vælg General Aviation på UITM! Takket være denne undersøgelse vil du blive medlem af eliten gruppe studerende, da vi er det eneste universitet i Polen, Central- og Østeuropa, der åbner et sådant kursus. Generelt luftfart operationer er disse flyvninger, som ikke er planlagt i den faste flyveplan. Derudover omfatter de ikke ferie charterfly, der vises på flyplaner. General Aviation er et markedssegment i forbindelse med flytransport, som f.eks. Flyselskabsflyvninger (fly, der tager om bord op til 20 passagerer, hovedsagelig fra store virksomheder, klubber samt filmstjerner osv.), Men også svæveflyvninger, fly Sky-dykkere og pilot træningsflyvninger. Vi har gennemført forskning i udviklingen af ​​luftfartsmarkedet i Polen og rundt om i verden i mange år med stor vægt på arbejdsmarkedet i sektoren. Vi reagerer på markedets behov og signaler, taler med vores samarbejdspartnere, luftfartsindustriens medarbejdere og vores alumni inden for luftfartsforvaltning, der allerede arbejder for forskellige flyselskaber, lufthavne og virksomheder relateret til luftfartsindustrien. Vores kandidater er vellykkede. Vær en af ​​dem!

Hvorfor studere Bachelor of General Aviation i CSSS?

CSSS er i den kosmopolitiske hovedstad i Spaniens Catalonien og en af ​​de mest kulturelt rige byer i Barcelona. Det er fortryllende badeby med grænseløs dynamisk og venlig atmosfære. Vi er et innovativt og fremadrettet college, der fokuserer på at udvikle og tilføre værdi til eleverne karriere globalt. Collegeet har sine foredragsholdere, der er ledende tænkere og vellykkede fagfolk inden for deres område, og tilbyder en bred vifte af grader på både bachelor- og postgraduate-niveau og giver tilsyn til studerende, der driver ph.d.-forskning. Vi tilbyder studerende med fremragende akademiske, biblioteker, indkvartering, karriere, støttetjenester og sociale faciliteter. Vores essens mission er at yde den højeste uddannelsesstandard.

Målsætninger

Tjen et prestigefyldt ARCPort-certifikat

Certifikatet udstedes af Aviation Research Corporation i Vancouver, Canada. Du får det gratis efter den vellykkede gennemførelse af "Project Air 2" -kursuset, som køres i semester 4. Certifikatet bekræfter kompetence i brugen af ​​ARCPort-programmet - en flyveoperationssimulator - på mellemniveau. Certifikatet giver dig chancen for at arbejde på en af ​​mere end 80 internationale lufthavne, som gør brug af denne software hver dag. Den kommercielle pris på et sådant certifikat er omkring $ 4.000.

Undersøgelser under Lufthansa

I henhold til aftalen, der er indgået med et af de største flyselskaber i Europa - Lufthansa, vil du få viden under tilsyn af internationale eksperter inden for luftfart.
Du vil være involveret i forskning udført for luftfartssektoren og deltage i specialiserede seminarer eller konferencer. Du vil etablere internationale kontakter, som vil hjælpe dig med at forme din karrierevej.
Du vil forfølge din praktikplads i flyeskoler i Polen, på berømte internationale lufthavne, der leverer generelle luftfartstjenester i Lufthansa Polen, BorgWarner Polen, Pratt & Whitney Rzeszow og andre virksomheder, der er en del af Aviation Valley.

Undervisningsmetoder

De, der studerer for CSSS's kvalifikationer, tilbydes en struktureret læringsproces, der omfatter både de teoretiske og praktiske aspekter af industrien, integrering af de forskellige emner sammen med et akut defineret mønster af karriereudvikling gennem progressive medlemsklasser.

Modul Oversigt

Studerende for generel luftfart undervises i samme emner som luftfartsforvaltningsstuderende, men også yderligere emner planlagt for hvert semester inden for generel luftfart.

Prøveemner:

 • Aircraft Financing
 • MRO i General Aviation
 • Terminaludvikling for generel luftfart
 • Internationale og nationale bestemmelser i generel luftfart
 • General Aviation Operations
 • General Aviation Business
 • Airline Network Management
 • Luftfartssalg og afkaststyring
 • Luftfart Marketing
 • Air Navigation og Aircraft Operation

Adgangskrav

CSSS hilser kvalificerede ansøgere velkommen uden forskelsbehandling i forhold til deres køn, alder, kulturelle, etniske, religiøse og raciale baggrunde.

Adgang til CSSS fastsætter minimumskriterier, der er designet til at identificere ansøgere, der har et godt akademisk potentiale, og som viser kreativitet, kritisk tænkning, sociale og moralske værdier, beviser for engelsk sprogfærdighed og stærk motivation.

EU / Ikke-EU eller International

 • Videregående skole eller afsluttet Et niveau
 • Færdigheder i engelsk

Ældre Ansøger

Hvis du har relevante kvalifikationer eller erhvervserfaring, kan akademisk kredit blive tildelt til dit CSSS studieprogram. For yderligere information, send venligst email til vores kursuskoordinator admissions@csss.es

Engelsk sprogkrav

 • Du skal have kompetence på engelsk til at studere hos os. Det mest almindeligt anerkendte bevis på engelskspråklige evner er IELTS 5.5 (med mindst 5,0 i alle komponenter).
 • Hvis du ikke opfylder vores minimale engelsksproglige krav, skal den studerende tage CSSS online engelsk test

For yderligere information besøg venligst din kursuskoordinator admissions@csss.es

* For at imødekomme vores krav om optagelse er det altid efter programkoordinatorens skøn

Gebyrer og tilskud

Gebyrer

EU

Ansøgningsgebyrer (ikke refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO Undervisningsgebyrer for programmet: 10.000 EURO

 • 1. år: - 4000 Euro
 • 2. år: - 3000 Euro
 • 3. år: - 3000 Euro

Ikke-EU

Ansøgningsgebyrer (refunderes, betales med ansøgning): 300 EURO Undervisningsgebyrer for programmet: 11.500 EURO

 • 1. år: - 5500 Euro
 • 2. år: - 3000 Euro
 • 3. år: - 3000 Euro

* Betalingsplaner er tilgængelige. Kontakt venligst CSSS Administrationsafdeling for yderligere oplysninger.

Tilskud

Studerende er berettiget til at ansøge om tilskuddet, hvis de er blevet tilbudt et sted at studere på et fuldtids kursus på Castelldefels Sociale Skole i Barcelona;

Meritbaserede tilskud

Åben til: Baseret primært på karakterer belønner akademiske stipendier studerende med stærk akademisk præstation. Kandidater skal også beskrive, hvordan den akademiske fortjeneste og faglige succes har givet dem ledelsespotentiale.

Behovsbaserede tilskud

Behovsbaserede stipendier tildeles på baggrund af elevens eller deres forældres økonomiske baggrund. Disse behovsbaserede stipendier er designet til at hjælpe med studier, når elever eller deres værger ikke har råd til undervisning og gebyrer.

Kvinder i erhvervslivet

Der har været store fremskridt med at overbygge kløften mellem lige rettigheder for mænd og kvinder - men vi har stadig en vej. Kvinders i erhvervstilskud er til kvindelige ansøgere, der har erfaring med arbejde eller praktik eller har ledet et hold i et internationalt miljø. Til dette stipendium søger CSSS kvindelige ledere, der har erfaring og forstå dagens globale arbejdsmiljø.

Akkrediteret handicapstilskud

Akkrediteret handicapstøtte er en skønsmæssig fond, der har til formål at hjælpe studerende med handicap, der ikke er berettiget til lovpligtig finansiering.

Vælg venligst dit stipendium og send det fulde tilsvarende ansøgningsskema til din admissionsofficer eller på admissions@csss.es med resten af ​​de dokumenter, der kræves til optagelse. Medtag venligst også:

 • En kopi af dit nyeste CV eller give os en kort historie om dine tidligere ansættelser eller praktikophold / praktikophold.

Vedhæft venligst alle relevante bilag til at styrke din ansøgning (fx jobreferencer, professorreferencer, transkripsioner). Alle referencer og enhver dokumentation skal sendes som en del af din fulde ansøgning.

Career Services

Karriereydelser hjælper eleverne med at udforske karrierevejledninger og yde støtte gennem en lang række tjenester og ressourcer, der omfatter

Genoptag og assistance med brevpapir

CSSS hjælper med at guide igennem, hvordan man opretter et skarpt CV og et individualiseret følgebrev, der udtrykker din interesse for praktikopholdet eller det fremtidige job.

Mock Interviews

For mange studerende føler de interview som forhør og har angst, men interview er intet end en fælles udveksling af oplysningerne. CSSS giver mock-interview som mulighed for at lære om jobbet og arbejdsgiveren og være sikker. CSSS har støttet elever ved at arrangere følgende

 • forberedelse
 • Sessionen
 • Feedbacken

Karrieremesser og netværk

CSSS organiserer så mange karrieremesser og opmuntre eleverne til at deltage i fair sessions, da dette giver dem mulighed for praktikophold, job og udvikle gode netværk. Studerende kan få gavn af information, rådgivning og lette deres jobsøgning.

graduate Praktik

CSSS Academic Internship Agreement giver eleverne mulighed for at praktisere som en grundlæggende del af studiet, hvilket kan være yderst gavnligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 1, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighed
36 måneder
Fuldtid
Price
Pris
10,000 EUR
EU-studerende; € 11.500 Ikke-EU / International studerende
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juni 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen