Bachelor i geospatiale teknologier

Aquinas College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i geospatiale teknologier

Aquinas College

Aquinas College tilbyder en ny koncentration i Geografi større af Geospatial Technologies. Denne nye koncentration vil tjene studerende, der har stor interesse for nuværende teknologier. Med denne koncentration i Geospatial teknologi Aquinas vil tilbyde eleverne en stærk vej ind i STEM karriere af computer kartografi, geografiske informationssystemer og remote sensing. Også tilføjelsen af ​​et nyt lavere niveau kursus (Geospatial Analysis) vil give eleverne mulighed for at udforske en række emner inden for geospatial analyse tidligt på deres tid hos Aquinas. Intet andet universitet eller universitet i regionen tilbyder et sådant kursus.

Geospatial Technologies Concentration omfatter et unikt sæt kurser designet til at give de studerende en uddannelse, der omfatter tekniske færdigheder krævet af industri og offentlige myndigheder på lokalt, statsligt og nationalt niveau. Jobmuligheder omfatter stillinger som kartografer, GIS-teknikere eller geospatiale analytikere, som alle forventes at fortsætte med at vokse i vækst i løbet af det næste årti. US Bureau of Labor Statistics 2015 data til kartografer og photogrammetrists afslører, at væksten på job vækst ligger på 29% landsdækkende og 18% lokalt i Michigan.

Ifølge 2016 US Bureau of Labor Statistics, i Michigan, er det forventede lønområde for Cartographer / Photogrammetrists cirka $ 42.000 - $ 94.000. Lønområdet for Computer Occupations er ca. $ 38.000 - $ 122.000. Desuden identificerer O * NET Resource Center Cartographers og Photogrammetrists som en karriere med en "Bright Outlook" og Geospatial Technologies som en "Bright Outlook: New and Emerging Occupation".

Studerende, der gennemfører denne nye koncentration vil:

  • Har en teoretisk og anvendt forståelse af geospatiale teknologier
  • Vær forberedt på entry level positioner i GIS, kartografi og remote sensing
  • Udrustes til at fortsætte studier i geospatialteknologi på kandidatniveau
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Grand Rapids, Michigan
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Grand Rapids, Michigan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen