Bachelor i Global Business Informatics

IT University of Copenhagen

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Global Business Informatics

IT University of Copenhagen

BSc i Global Business Informatics

Den treårige bacheloruddannelse i Global Business Informatics giver dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at arbejde med IT i en international erhvervsmæssig sammenhæng og understreger kvalitative tilgange til at forstå IT, og dens globale betydning. Programmet er undervises på engelsk.


Programmet
Hvordan organisationer engagere sig i udviklingen af ​​IT-strategier og regulerer deres virksomhed på tværs af lande og forskelle, herunder forskellige erhverv, og køn? Hvordan almindelige mennesker sætte teknologier til at bruge i deres daglige arbejde miljøer? Det er centrale spørgsmål behandles i Global Business Informatics program.

Det påvirker alle aspekter af samfundet og folks liv langt ud over, hvad vi anser teknisk. Informatik er det tværfaglige studie af, hvordan teknologier er udviklet og sat til at bruge i sociale og organisatoriske indstillinger.

Globalt samarbejde er en vigtig del af den globale Business Informatics program. Programmet gennemføres i engelsk og mange professorer har en international baggrund. Som Global Business Informatics studerende, vil du arbejde i grupper med studerende fra hele verden og har en fremragende mulighed for at skabe et internationalt netværk.

Program Structure
Den BSc i Global Business Informatics er en tre-årig fuldtids-program opdelt i seks semestre. Hvert år i Global Business Informatics program har et overordnet tema for begge kurser og projekter.

 • Første år (1. og 2. semester): IT i en social kontekst
 • Andet år (3. og 4. semester): IT i virksomhederne
 • Tredje år (5. og 6. semester): IT i den globale verden

IT i en social kontekst, tilbyder moderne teorier og perspektiver på hvordan man analyserer medier og teknologi som en integreret del af samfundet, arbejde og social praksis samt en grundlæggende introduktion til IT på det tekniske plan, databaser og store data.

IT i virksomheder, beskæftiger sig med grundlæggende fagterminologi, organisationsteori, virksomhedssystemer og informationsstyring og state of the art i forbindelse med anvendelsen proces perspektiver på modellering IT og arbejde i organisationer for at forbedre forretningsprocesser.

IT i den globale verden, går i dybet med tanken om globalisering og dynamikken i at bringe forskellige kulturer til at interagere i teknologiske medierede sammenhænge, ​​såvel som ledelsesmæssige udfordringer i styrende IT under disse omstændigheder.


Karrieremuligheder
Kompetencer Global Business Informatics og det globale perspektiv af programmet forbereder dig til en karriere i både dansk og global / international sammenhæng, der arbejder som fx:

 • Projektkoordinator
 • Proces analytiker
 • Kvalitet professionelle
 • IT arkitekt
 • Support Chain Manager
 • Forretningsudvikler

Som Projektkoordinator, kan du fungere som projektleder og koordinere projekter og forskellige opgaver. Du vil blive bindeleddet mellem alle interessenter i projektet og sikre løbende kommunikation mellem alle niveauer i en virksomhed og dets partnere - nationalt og globalt.

En proces analytiker observerer og dokumenter arbejdsprocesser og kan derefter tilpasse it-systemer og organisationer til hinanden.

Som Quality professionel, kan du gøre kvalitetsmålinger af selskabets it-løsninger, fortolke dem og igangsætte forbedringsprojekter. Du kan også udvikle kvalitetssystemer i overensstemmelse med internationale standarder.

Som Support Chain Manager, kan du designe uddannelsesprogrammer for brugere, gør analyser af brugen af ​​it-systemer, hjælpe brugere anvender it-systemer og foreslå kvalificerede systemændringer for at gøre dem mere brugervenlige.


Adgangskrav
For at ansøge om optagelse på BSc i Global Business Informatics, er du forpligtet til at have en gymnasial uddannelse eller tilsvarende udenlandsk eller international kvalifikation.


Specifikke adgangskrav

 • Matematik svarende til dansk B-niveau med et karaktergennemsnit på mindst 6 på den danske 7-trinsskalaen af ​​de karakterer der indgår i emnet på dit certifikat
 • Engelsk svarende til det danske B-niveau med et karaktergennemsnit på mindst 6 på den danske 7-trinsskalaen af ​​de karakterer der indgår i emnet på dit certifikat
 • Du skal være dygtige i mundtlig og skriftlig engelsk, da programmet undervises på engelsk.


Studieafgifter
EU / EØS-borgere skal ikke betale studieafgift (herunder borgerne i de nordiske lande). Ikke EU / EØS-borgere skal betale studieafgift.


Stipendier
Bemærk venligst, at IT-Universitetet i København giver ingen stipendier til studerende, der søger en bacheloruddannelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Danmark - Copenhagen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Danmark - Copenhagen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen