Read the Official Description

Bachelor i Global Management and Manufacturing (Diplomingeniør)

Dette program tilbydes på engelsk.

Med en bachelor i ingeniøruddannelse i Global Management and Manufacturing kan du starte en ny virksomhed overalt fra Alaska til New Zealand. Du vil være ansvarlig for organisationen, rekruttere personale og styre fremstillingsprocessen. Lær mere om uddannelsen.

Studiemiljø


Hvert år mere end 1500 internationale studerende fra hele verden vælger at studere på University of Southern Danmark, så du vil blive en del af et livligt internationalt studentermiljø.

Vi mener, at ingeniører i dag skal kunne beherske et globalt perspektiv, og vi opfordrer internationale såvel som danske studerende til at tilbringe et eller to semestre i udlandet på en praktikplads eller som udvekslingsstuderende.

Tekniske Fakultet har vedtaget en elevcentreret tilgang til læring, og undervisningen er baseret på problembaseret projektarbejde. Studerende deltager betydeligt i klassen og udføre projektarbejde i små teams. Lær mere om studiemiljøet fra de studerende selv.

Diplomingeniør


En Bachelor of Engineering program er en professionelt orienteret program, og efter tre og et halvt års studier er du klar til at starte din karriere som GMM ingeniør. Med en bachelor i ingeniøruddannelse du er problemløser, der skaber innovation og produktudvikling.

Uddannelsens opbygning


Den Bachelor of Engineering program i Global Management and Manufacturing er et program syv semester, herunder en fem-måneders praktikophold i en udenlandsk eller dansk virksomhed og en endelig fem måneders projekt, som du forberede i samarbejde med en virksomhed.

Global Management and Manufacturing (GMM) er en 3,5 års program. Graden er afsluttet med en fem-måneders praktikophold i en virksomhed i Danmark eller i udlandet efterfulgt af en fem-måneders afsluttende projekt, som du udfører i samarbejde med en virksomhed.

adgangskrav


Den Bachelor of Engineering - Global Management and Manufacturing (optagelse områdenummer 17822) kræver gymnasium Leaving Certificate eller tilsvarende udenlandsk adgangsgivende eksamen.

Desuden skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Matematik - dansk B-niveau
  • Fysik - dansk B-niveau
  • Engelsk - dansk B-niveau (engelsk krav)

Kravene adgangskrav kan ikke fraviges.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by University of Southern Denmark »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
7 semestre
Fuldtid
Price
- Gratis for EU / EØS-studerende. Prisen for ikke-EU / EØS studerende per år: 10700 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date