Bachelor i grafisk design til e-handel

University of Jamestown

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i grafisk design til e-handel

University of Jamestown

University of Jamestowns grafiske design til e-handel læseplan tilbyder teori og færdigheder studerende har brug for en karriere inden for grafisk design, samt give den liberale kunst baggrund, som arbejdsgivere søger.

Grafisk design til E-Commerce Major

Den grafiske design for e-handel hoved ved University of Jamestown tilbydes af Institut for Computer Science and Technology med bistand fra Kunstafdelingen, Department of Business og Department of Communication Arts. Denne unikke kombination af kurser inden for billedkunst, kommunikation, markedsføring og computerteknologi er stærkt nødvendig for at hjælpe nuværende erhvervsliv. Denne hovedret tilbydes til studerende, hvis interesser og fremtidige bestræbelser kan indebære oprettelse eller implementering af computer udviklet visuel kommunikation. Grader i grafisk design til e-handel fører til job inden for kommerciel kunst, udvikling og forvaltning af hjemmesider, illustration, reklame, markedsføring og kommunikation. I vores unikke program vil du:

Lær det grundlæggende design af godt design, som omfatter hvordan type og billeder bruges til at lave visuelle udsagn. Uanset om dit mål er at arbejde i print eller multimedie, lærer du at bruge de banebrydende computerprogrammer, som hver grafisk designer i dag skal vide.

Lær markedsføringsevner, der giver dig mulighed for at skabe et miljø, hvor dine ultimative leveringsmål understøttes gennem markedsundersøgelse, design og vedligeholdelse i alle aspekter af organisationen for at tilfredsstille målgruppens behov.

Lær nødvendige kommunikationsfærdigheder for at kombinere et overbevisende argument med det passende medium for effektivt at levere din besked.

Distinktioner af University of Jamestown Graphic Design for E-Commerce-programmet omfatter:

  • Computer klasser undervises i state-of-art Unruh og Sheldon Center for Erhverv og teknologi
  • Små klasser med fokus på høj kvalitet i undervisning og elevernes læring
  • Væsentlige muligheder for international undersøgelse, praktisk erfaring og co-curricular aktiviteter

Dokumenteret succes

  • Studerende scorer regelmæssigt i de tre bedste i akademisk business & computer science konkurrencer på både statslige og nationale Phi Beta Lambda Leadership Conferences
  • 98% gennemsnitlig placering sats inden for seks måneder efter endt uddannelse for de seneste dimitteret seniorer
  • Talrige arbejdsgivere, som Microsoft og UTC Aerospace Systems, anvender gentagne gange University of Jamestown kandidater
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
20,758 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Jamestown, North Dakota
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Jamestown, North Dakota
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen