Som grafisk designer forbinder du din fascination og observationer med dine kunders, andre designers og offentligheden.

Grafisk design uddanner en ny generation af designere, der er engagerede, kritiske, nysgerrige og i stand til at forholde sig til offentligheden og klienterne fra en kunstnerisk og selvstændig stilling. Vi uddanner beslutningstagere, der - ved at udforske det grafiske designs ansvar og magt - er i stand til at forholde sig til sociale, kulturelle, politiske, kommercielle og teknologiske spørgsmål i det moderne samfund.

Grafiske designere ønsker at kommunikere. Giv form til information i ord og billeder, og fortæl en historie til et bestemt publikum gennem forskellige medier. Design identitet og interagere med brugere. Som grafisk designer forbinder du din fascination og observationer med dine kunders, andre designers og offentligheden. Du vil have tilstedeværelse overalt, hvor kommunikation er nødvendig.

Erhvervet som grafisk design har en lang tradition. Grundlaget for disciplinen er udformningen af ​​print, såsom bøger, hus stilarter og plakater. I de seneste årtier har grafisk design udvidet til at omfatte forskellige former for medier såsom hjemmesider, apps, film og video, interaktive installationer, udstillinger og indgreb i det offentlige rum. Denne udvikling betyder, at grafisk design er sjældent klar. Det er i transformationsprocessen og skaber meget plads til innovation.

Det, vi forventer af dig, er en individuel, altid spørgsmålstegnende, åben og underholdende holdning til emnet, mod samfundet, medierne, Willem de Kooning Academy og ikke mindst til dig selv. Kontinuerlig selvrefleksion løbet af dine studier er en betingelse for at nå frem til et klart perspektiv om, hvordan du vil placere dig selv som grafisk designer i verden.

IMG

Karrieremuligheder

  • Grafisk designer inden for en uendelig række praksis

Oprettelse Pioneers

Vores succesfulde Grafisk design alumni nævnes: Rens Muis & Pieter Vos (75B); Daniel van der Velden & Vinca Kruk (Metahaven); Maarten Jurriaanse & Barry de Bruin (Bordtennis Design); Nicole Martens; Rick Vermeulen (Hard Werken); Lonne Wennekendonk (Studio Lonne Wennekendonk); Merijn van Essen & Sander van Loon (Oona); Slips Alfrink, Hugo de Pagter & Martijn Rietveld (Pony Design Club); og Janneke Absil (vinder af Drempel Award).

Porteføljekontroliste

Er du …

  • talentfulde i billedkunst?
  • uafhængig og ansvarlig?
  • dedikeret og motiveret?
  • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores Open Days eller åbne aftener - og bringe din portefølje! - Og søge om optagelse.

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Willem de Kooning Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato