Tal i nuancer, konturer, illustrationer og billeder

Dyrk din kreative passion, dit ønske om at flytte folk og din interesse for visuel kommunikation med en grad i grafisk design.

Visuelt kommunikere ideer, der inspirerer, informerer og fanger ved at lære at konceptualisere, forskning, skrive, redigere, kritisere, samarbejde og stille spørgsmål.

Vælg vores BA-program for omfattende design viden med fleksibilitet til at udforske erhverv uden for feltet eller vælge BFA-programmet, hvis du har til hensigt at forfølge en karriere som grafisk designer . Mindre i grafisk design kan kombineres med ethvert studieprogram for at tilføje en rig forståelse af designkoncepter og -praksis.

Design en succesfuld fremtid

Den grafiske design pensum på Colby-Sawyer blander den kreative proces, praksis og teori med professionel forberedelse. Muligheder for at lære sammen med talentfulde fakultet og gæste designere, en nødvendig praktikplads og udstilling erfaring i vores campus galleri forbedre din læring, mens du udvikler et dynamisk CV og portefølje.

Besøg til designstudier, print produktionssteder, store gallerier og museer giver dig tæt på designprocessen, mens gæsteforelæsninger og udstillinger bringer berømte, nye og banebrydende nationale og internationale designere og kunstnere til dig.

Partnerskaber med på-og off-campus kunder giver mulighed for at imponere potentielle arbejdsgivere med din voksende samling af logoer og andre visuelle branding designs.

Dit Capstone-projekt, der kulminerer på dit designarbejde hos Colby-Sawyer , fungerer som din faglige portefølje, når du graduerer.

En mindre i grafisk design kan kombineres med ethvert studieprogram

Et nyt hjem for kunsten

Med sit rummelige og moderne design lover det nye Center for Art Design at berige de kulturelle og kunstneriske oplevelser af studerende, alumner, fakultet, personale og det større samfund. Det 16.000 kvadratmeter store rum, der skal åbnes i efteråret 2017, tilbyder studioer, en topmoderne black box teater og et kunstgalleri med udsigt over Mount Kearsarge samt fakultetskontorer og udendørs kunstområder.

Udtryk dig selv uden for klasseværelset

Forbinde med andre interesserede i kreativt udtryk ved at slutte sig til en studentledet klub eller organisation med fokus på visuel og scenekunst. Lav din scene debut med Colby-Sawyer Players, jam ud med Vocally Charged a Capella-gruppe eller udveksle store ideer med andre kunstnere i Guild of Artistic Thinkers (GOAT).

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Colby-Sawyer College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date