Marketing er afgørende for alle aspekter af livet - vi er omgivet af mærker, der påvirker vores beslutninger, og i visse situationer kan vi kun lykkes, hvis vi lærer at sælge vores personlige mærke.
Handel og markedsføring giver grundlæggende forretningsmæssige og økonomiske viden, der tilbyder en uovertruffen række potentielle retninger for karriere og videreuddannelse. Studerende kan udvikle deres færdigheder under praktiske træninger i grupper med vejledning fra anerkendte industrieksperter gennem opgaver fra ledende virksomheder. Områderne for markedsføring, PR, reklame og kommunikation er alle åbne motorveje for vores kandidater

PROGRAMMET ER DESIGNET FOR INDIVIDUALER, HVEM:

Har stærke verbale og skriftlige kommunikationsevner, du er årvågen opmærksom og opdateret om, hvad der sker i erhvervslivet og interesseret i konceptet og driften af ​​handel og markedsføring.

Kernefag:

Markedsanalyser, Reklame- og medieplanlægning, PR-teori og praksis, Digital marketing, Internationale forretningstransaktioner, Projektledelse, Operations management, Forretningsøkonomi, Handel og handel, Ledelse og organisation, International økonomi, Integreret marketingkommunikation.

specialiseringer:

• europæisk markedsføring
• Global kommerciel forvaltning

Specialiseringer lanceres kun, hvis mindst 15 studerende ønsker at deltage i specialiseringen.

Er du interesseret i at få 2 grader? På bare 3,5 år kan du få en handel og markedsføring BA grad fra Metropolitan samt en International Business BA grad fra Coventry University.

KARRIEREUDSIGTER:

• Ekspert arbejder for handel og markedsføring af multinationale og nationale virksomheder
• Ekspert arbejder for reklame og PR agenturer
• leder af opstartsvirksomheder
• Ledere eller marketing professionelle af små og mellemstore virksomheder
• Ekspert i nonprofit-sektoren

Kvalifikation som angivet i eksamensbeviset:

Økonom i handel og markedsføring

Programleder:

Árpád Papp-Váry, ph.d., habil, rektor, dekan for Heller Farkas Fakultet for turisme og økonomi, leder af Institut for Marketing, handelschef og marketingprogram, lektor, vicepræsident for den ungarske marketing Association

"Arbejdsgivere forventer, at vi træner kandidater, der er i stand til at tilpasse sig meget hurtigt, og som har de rette færdigheder og viden til at imødekomme udfordringerne i deres respektive job. Rekruttere fremhæver også vigtigheden af ​​flydende andetsprogskompetencer og effektive kommunikationsevner for dem, der søger en erhvervskarriere. Således holder vi fokus på begge færdigheder på vores program, der fremmer handel og mediestudenter for at studere en del af deres professionelle klasser på fremmedsprog. Desuden kan de også forbedre deres viden hos en række udenlandske universiteter på grund af det omfattende netværk af partnerinstitutioner i Metropolitan. Under mine studier havde jeg også min andel af eksponering for internationale læringserfaringer hos udenlandske videregående uddannelsesinstitutioner, og jeg tror, ​​at Metropolitan har alt, hvad de enkelte studerende har brug for at erhverve rige forretningskendskaber og færdigheder udover at blive en del af et virkelig fantastisk samfund. "

Gábor Rekettye, universitetslektor

"Hvis dine interesser ikke er begrænset til den strenge verden af ​​tal eller økonomi i sig selv, men du også føler behovet for at se bag facaden for at identificere og forstå dybere underliggende processer, kan jeg helhjertet anbefale Commerce and Marketing programmet. Udover at beherske tricks af marketingplanlægning, ved Metropolitan vil du også lære at præsentere og kommunikere det på den mest effektive måde. "

Árpád Papp-Váry, Ph.D., Habil, Vice rektor, Dekanen for Heller Farkas Fakultet for Turisme og Økonomi

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra Budapest Metropolitan University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
7 semestre
Fuldtid
Price
2,375 EUR
per semester for studerende uden for EU 1 700 € / semester for EU-studerende
Deadline
Kontakt skolen
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 15.01.2019 for EU students
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
End Date

Welcome to Budapest Metropolitan University