Read the Official Description

Bachelor i Marine Biology


Velkommen til Marine Biology Program ved University of Virgin Islands! Vi er stolte af at tilbyde en fleksibel og grundigt program med studier i marinbiologi her i St. Thomas, hvor den tropiske Caribiske Hav er vores laboratorium.


The University of Virgin Islands tilbyder to bachelor-grader i Marine Biology. Efterhånden som programmet udvikler sig, vil specialiserede feltkurser i kemisk og fysisk oceanografi, marine geologi og marine instrumentering blive tilføjet. Det forventes, at den voksende anerkendelse for marine teknikere vil resultere i udvidede karrieremuligheder for dem, der fuldføre bacheloruddannelse. Studerende i dette program også vil blive forberedt til graduate arbejde.

Program beskrivelse

På University of Virgin Islands, tilbyder vi et fleksibelt program for undersøgelse i havbiologi på vores St. Thomas Campus, som ligger på kysten af det Caribiske Hav. Takket være den store andel af videnskab og matematik valgfag indarbejdet i vores grad krav, de studerende kan, med hjælp fra deres rådgivere, designe deres egen studieforløb. Som en undervisning orienteret institution, tilbyder vi små klassestørrelser med masser af muligheder for en-til-en kontakt mellem studerende og professor.


Vores studerende kan vælge en Bachelor of Science (BS) grad, hvilket indebærer omkring 75 point af krævede naturvidenskab og matematik kurser og 15 point af naturvidenskab og matematik valgfag, samtidig med at de studerende til at vælge deres egne humanistiske valgfag (18 point) og andre almen uddannelse krav. Ud over naturligvis krav, BS Marine Biology store selskaber også tage en omfattende eksamen (ca. 1 time lange) nær slutningen af deres studieforløb. Studerende kan også forfølge en Bachelor of Arts (BA) grad, hvilket indebærer ca. 67 point af videnskab og matematik kurser, et forudbestemt program af humanistiske kurser (36 point), og andre krav generel uddannelse.Mission statement


Den biologi og marinbiologi program er forpligtet til at hjælpe de studerende udmærke fagligt og opnå produktive karriere gennem programmer i akademikere, forskning og samfundstjeneste. Programmet giver BS og BA grader i Biologi og Marine Biology. Vores grad tilbud er suppleret med muligheder for at deltage i praktik samt forskning på både lokalt og nationalt plan. Fakultetet er dedikeret til at forberede vores studerende til succes, produktive postgraduate og professionel karriere. De er også forpligtet til livslang læring og videnskabelig forskning, faglig og pædagogisk udvikling, og opsøgende til lokalsamfundet.

Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by University of the Virgin Islands »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date