Bachelor i havforskning

University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i havforskning

University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Bachelor of Science i Marine Science-Biology

Marine Science Biology grad er en af ​​de afgørende grader på The University of Tampa og en central dobbelt store til Biologisk Institut. Tegning fra de generelle biologiske principper og meget specifikke marine emner, studieforløbet omfatter betydelig udsættelse for biologiske, kemiske og fysiske aspekter af havforskning. Kurserne er rettet mod erfaringsbaseret læring, med rige lab erfaringer, weekend ekskursioner til fjerntliggende steder som Florida Keys, og selv internationale rejse kurser.

Desuden er næsten halvdelen af ​​biologi fakultet udføre forskning på marine organismer eller systemer, der giver mange muligheder for studerende forskning og andre virkelige verden erfaringer. Studerende dimitteret med denne grad er usædvanligt godt rustet til at komme ind på arbejdsmarkedet eller til at forfølge graduate uddannelse i nogen bestemt inden for havforskning, fra grundforskning til anvendt.

Da dette er en af ​​UT mest fremtrædende grader, en bred vifte af faciliteter og udstyr er til rådighed for fakultetet og de studerende til kursus arbejde, erfaringsbaseret læring, og fakultetet-ledede forskningen. Marine Science Field Station har både en våd-lab og en tør-lab samt direkte adgang til Tampa Bay. Sammen med kanoer, kajakker og andet udstyr, er fire forskellige drevne forskningsfartøjer rådighed på stationen, herunder en 17-fods påhængsmotor båd på en trailer, to smukke Grady White både (21-fods midterkonsollen og 27-fods med en lukket bue), og BIOS, en 44-fods, komfortabel, stabil, SCUBA-ready forskningsskib.

Det er en noget ordineret grad program, uden specifikke fagområder, eller "koncentrationer", hvorfra de studerende vælger kurser. Men de studerende er i stand til at vælge fra en bred vifte af kurser for at afslutte deres uddannelse eller skræddersy den til deres specifikke behov.

Bachelor of Science i Marine Science-Kemi Degree

Marine Science-Kemi grad har været en central del af Biologisk Institut i flere årtier, og den talentfulde fakultet ved Institut for Kemi og Fysik tilbyder et stærkt fundament i kemi. Denne streng dobbelt-dur kombinerer det bedste fra disse to programmer, der giver utallige muligheder for den spirende marine videnskabsmand eller oceanograf. Denne grad trækker fra marine-relaterede problemstillinger og specifikke principper i kemi til at give kandidat en højt ordineret forløb, der vil åbne dørene til kandidatuddannelser og beskæftigelse i regeringen og industrien ens.

Studieforløbet i dette program omfatter en betydelig eksponering for de kemiske og fysiske aspekter af marine biologi. Biologi kurser er gearet til erfaringsbaseret læring, med rige lab erfaringer, weekend ekskursioner i fjerntliggende steder som Florida Keys, og selv internationale rejse kurser. Kemi labs give mange hands-on muligheder så godt. Desuden er næsten halvdelen af ​​biologi fakultet udføre forskning på marine organismer eller systemer, og alle kemi fakultet er aktive forskere, der giver de studerende med mange muligheder for studerende forskning og andre virkelige verden erfaringer.

Da dette er en af ​​UT mest fremtrædende grader, en bred vifte af faciliteter og udstyr er til rådighed for fakultetet og de studerende til kursus arbejde, erfaringsbaseret læring, og fakultetet-ledede forskningen. Marine Science Field Station har både en våd-lab og en tør-lab, direkte adgang til Tampa Bay, og kanoer, kajakker, og fire forskellige drevne forskning fartøjer, herunder BIOS, en 44-fods SCUBA-klar forskningsskib. Institut for Kemi og Fysik huser også state-of-the-art udstyr i sine laboratorier og faciliteter.

Det er en noget ordineret grad program, uden specifikke fagområder, eller "koncentrationer", hvorfra de studerende vælger kurser. Men de studerende er i stand til at vælge fra en bred vifte af kurser i biologi, havforskning, og kemi for at afslutte deres uddannelse eller skræddersy den til deres specifikke behov.

Bachelor International Admissions

Med studerende fra over 100 lande, UT stolt anser studerende fra hele verden til freshman eller overførsel optagelse. Bevis for engelsk sprogfærdighed er påkrævet. (Dette er fraviges for internationale studerende fra Commonwealth Caribien, Bermuda, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand.)

Studerende bør gælde gennem UT online ansøgning. For at gennemgå en studerendes ansøgning, skal universitetet modtage følgende:

 • Officielle udskrifter af alle sekundære school kursusaktiviteter og karakterer oversat på engelsk ("Official" betyder, at du skal anmode om din skole til at sende udskrifter direkte til UT indlæggelser kontor. Hvis det er umuligt, sende kopier, der er blevet certificeret af din skole som "kopier" af originalerne efter de er kopieret. En embedsmand på din skole bør underskrive dokumentet som "ægte kopi af originalen".)
 • Essay skrevet på engelsk
 • En anbefaling skrevet af en rådgiver, lærer eller skoleleder.

Ansøgere skal indsende et af følgende:

 • TOEFL: minimum acceptabel score er 550 eller 213 (computer-baseret) eller 79 (Internet-baseret) eksamen.
 • IELTS: International English Language Testing System - mindst karakteren 6,5.
 • CPE: Duelighedsbevis i engelsk - kvaliteter af "C" eller bedre
 • Pearson Test af engelsk (PTE): minimum score på 58.
 • En vellykket gennemførelse af den engelske 112 certifikat tilbydes af ELS Language Centers ledsaget af en anbefaling fra en administrator og en 500-word engelsk skriftlig prøve.

Internationale studerende, der opfylder adgangskrav, men har brug for yderligere engelsk sprogundervisning forud for indgåelsen som en fuldtids grad studerende kan tilmelde sig et af flere ESL programmer.

Internationale studerende skal også fremlægge dokumentation for disponible midler til at dække deres første studieår og hvert efterfølgende år. Ekstraordinære nye indtastning studerende med fremragende akademiske præstation modtager delvise stipendier ($ 4,000- $ 7,000 per akademisk år), som dækker kun en lille del af de samlede omkostninger. Studerende kan arbejde på campus op til 20 timer om ugen.

Ved optagelse på universitetet og tilfredsstillende gennemførelse af finansieringsoversigten, vil en I-20 formular sendes til ansøgere fra UT s indlæggelser kontor. Ansøgere skal tage I-20 form en kopi af deres accept brev og finansieringsoversigt til det nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat. Efter en samtale, vil ambassaden eller konsulatet beslutte, om en F-1 studerende visum kan udstedes. At komme ind i USA, eleverne har brug for dette visum i deres pas og I-20 form. Studerende kan ikke komme ind i landet på et turistvisum med hensigt at studere i USA

Personalet i kontoret for International Programs hjælper studerende med præ-ankomst information, orientering og rådgivning om faglige, sociale, kulturelle og beskæftigelsesmæssige spørgsmål.

Gennemsnitlige omkostninger for fuldtids studerende for 2013-2014 akademiske år (efterår og forår).

 • Undervisningen (12-18 kredit timer pr semester): 23990 dollars
 • Obligatoriske gebyrer (påkrævet): $ 1,782
 • Værelse og bestyrelse (dobbeltværelse, 15 måltider per uge): $ 9,388
 • Total: $ 35,160
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
35,160 USD
per år
Information
Deadline
Locations
USA - Tampa, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Tampa, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen