Read the Official Description

Hospitality Management (University of Glouchestershire)

Hvert år Vietnam byder velkommen over 6 millioner internationale ankomster og 25 millioner indenlandske besøgende. Indtægter fra gæstfrihed og turistindustrien når $ US4.5 milliarder. Ifølge oplysninger i den nationale uddannelse workshop om turisme arbejdsstyrken med 2015 efterspørgslen efter medarbejdere, der arbejder direkte i turisme er mere end 500.000 medarbejdere, med en vækstrate på over 10% om året, hvoraf hotelydelser tegnede sig for 50% af arbejdsstyrken kraft. Det betyder, at det er nødvendigt årligt 25.000 gæstfrihed arbejdstagere, især faglært arbejdskraft med faglig viden og sprogkundskaber.

Forudse behovene i samfundet i hotelbranchen har NIIE tilknyttet University of Gloucestershire (UK) og Edexcel tilbyder uddannelsesprogrammet for Hospitality Management. Hos NIIE, vil de studerende blive læring i et internationalt læringsmiljø, hvilket letter udsættelse for praksis på arbejdspladserne gennem et netværk af hoteller og førende turisme virksomheder, der samarbejder med instituttet.

STUDIEORDNING


Programmet er designet til at udstyre de studerende med den viden og færdigheder er nødvendige for at være i stand til at arbejde i et internationalt miljø i hotel industri og andre serviceerhverv, som er blevet aktuelt vokser hurtigt, såsom sprogkundskaber, kommunikationsevner og informationsbehandling, ledelseskvalifikationer og teamwork færdigheder samt finansielle færdigheder mv
For at sikre kvaliteten af ​​kurset, samt gøre det muligt studerende til at anvende deres viden i det praktiske arbejde involveret før du arbejder i hotel branchen og turisme osv, er de studerende forpligtet til at deltage i de 6-måneders praktikophold. I øjeblikket NIIE har samarbejde med mange 5-stjernede hoteller i Ho Chi Minh City, Singapore, Malaysia, Thailand med henblik på studerendes praktik.

Uddannelsesprogrammet er opdelt i 2 faser:

 • Trin 1: Edexcel HND (diplom): studerende vil studere i to år. Kandidater tildeles HND i Hospitality Management ved Edexcel.
 • Trin 2: University of Gloucestershire (bachelor): HND kandidater kan fortsætte deres videregående uddannelse for at få bachelor i strategisk gæstfrihed ledelse fra University of Gloucestershire på NIIE. Undersøgelse varighed er et år.

Den 2-trins træningsprogram giver flere fordele for studerende. Slutningen af ​​etape 1, eleverne har flere muligheder:
Være ansat: HND er anerkendt verden over, og er foretrukket af industrien.

Studere i England, USA, Australien og Singapore: HND er anerkendt af disse alle lande. Studerende studerer 1 år mere til at få en bachelorgrad i USA (f.eks Devry University), i Australien (Edith Cowan universitet).

Undersøgelse i Vietnam: HND kandidater kan studere 1 flere år på NIIE at få bachelor akademisk grad fra University of Gloucestershire (UK) eller Nguyen Tat Thanh Universitet.

Sample moduler i etape 1:

 • Mad og drikkevarer Operations Management
 • Værelser Division Operations Management
 • Kundeservice i Hospitality
 • Finans i restaurationsbranchen
 • Markedsføring i Hospitality
 • Hospitality Operations Management
 • Salg Udvikling og Merchandising


Sample moduler i etape 2:

 • Corporate Strategy
 • Kommunikation og Marketing
 • New Business Development
 • Contemporary Issues i Hospitality Management


KVALIFIKATION


Kandidater får bachelorgrad i Strategisk Hospitality Management ved University of Gloucestershire, der er internationalt anerkendt og har de samme rettigheder og privilegier som dem opnået ved studerende, der studerer i Storbritannien.

ADGANG


Der er 4 termer om året, indskrivning i oktober, januar, april og juli. Entré er baseret på en gennemgang ansøgernes gymnasium udskrifter og engelsk sprogfærdighed niveau. Ansøgere (uden bevis for engelsk sprogfærdighed) er forpligtet til at sidde for engelsk placering test og kan tage engelskkurser på NIIE hvis deres engelsk niveau er mindre end 4,5 IELTS (eller tilsvarende).

KARRIERE


Kandidater med University of Gloucestershire bachelor i strategisk gæstfrihed ledelse kan tage forskellige ledende stillinger i branchen, herunder front office manager, indkøbschef, room service manager, eller endda top lederstillinger sådan generel manager.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE) »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date