Bachelor I Hotel Management

Institute for Tourism Studies, Macau

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Hotel Management

Institute for Tourism Studies, Macau

Bachelor i Hotel Management

IFT er BA Hotel Management er et program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Programmet omfatter 42 kurser, praktik (tredje år) og specialeskrivningen. Følgende kurser er på listen bl.a.:

Principper for Ledelse

Målet med dette kursus er at give de studerende baggrund kendskab til forskellige forretningsområder discipliner, og hvordan det relaterer med sine omgivelser. Studieplanen logisk følge starten af ​​forretningsidé til sidst styre den interne organisation. Derfor vil de studerende være bekendt med de nødvendige koncepter og værktøjer til at forstå essensen af ​​business management.

Hotel Operations

Dette kursus har til formål at give de studerende et overblik over hoteldrift fra perspektivet af en General Manager. Positionen af ​​General Manager nødvendiggør en til at besidde en makro og mikro udsigt til gæstfrihed industrien generelt og hotellet i særdeleshed. Den person ved roret i et hotel operation har til stadighed at gøre velovervejede beslutninger baseret på en balance mellem teoretiske og praktiske overvejelser ..

For at de studerende har virkelige verden eksponering til forskellige aspekter af generel ledelse, er General Managers af hoteller i Macao inviteret til at holde gæsteforelæsninger / seminarer. Listen indhold er ikke udtømmende, og eventuelle egnede emner kan præsenteres. Der kræves studerende til at gøre en skriftlig synopsis på fem præsentationer af deres valg med en forklaring på deres valg. De sorterede opgaver og fremmøde udgør kurset klasse.

Indlogering Management

Dette kursus dækker værelser Division, som er ansvarlig for de alle logi aspekter af en kommerciel hotel. Hotelværelserne er det afgørende kendetegn for hoteller i, at et hotel med sin bolig portion ikke længere fjernet kan kaldes et hotel. Omsætningen fra værelse belægning typisk er hovedparten af ​​et hotel samlede omsætning, og derfor er alle aktiviteter med direkte tilknytning til driften af ​​det passende navn Rooms Division, er kritiske.

Mens kurset fokuserer på de kerneaktiviteter Rooms Division, dvs Front Office og husholdning, vil den studerende få en forståelse for beslægtede aktiviteter såsom sikkerhed og Engineering drift og for det indbyrdes forhold mellem den Rooms Division og de øvrige divisioner inden for et hotel.

praktik

Målet med 6-måneders bachelor praktik program er at give de studerende mulighed for at:

  • Udvikle færdigheder og kompetencer til de forskelligartede erhverv i den gæstfrihed og turisme og yderligere at undersøge karriere retninger.
  • Øge viden, de opnåede i deres akademiske kurser via praksis og real-life anvendelse af begreber og principper, de har mestret.
  • Netværk med fagfolk, ledere og medlemmer af industrien, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle faglige partnerskaber og industri-forbindelser.
  • Kast dig ud i selv-læring og forfølge emner af interesse, der kan være genstand for deres fremtidige personlige studier.
  • Få konkrete erhvervserfaring og sætte dem i stand til at være funktionelt klar og effektiv i deres fremtidige beskæftigelse.
  • Udforsk og udføre iværksætter og andre kreative initiativer.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk


Sidst opdateret October 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
3,900 USD
Information
Deadline
Locations
Kina - Macau
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Kina - Macau
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Joe Yang - Hotel Management

Karen Lin - Hotel Management