Bachelor i hotel og turisme management

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i hotel og turisme management

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Bachelor of Science i hotel og turisme management

Forudsætning: Studentereksamen (eller tilsvarende)
Undervisningssprog: Engelsk
Varighed program: 3 år AIM tilbyder et intensivt 3-årig undersøgelse program forbereder eleverne til lederstillinger i luksus gæstfrihed og sektor high-end turisme.

Den AIM Bachelor of Science i Hotel og Turisme Management program, primært undervises på engelsk, åbner dørene til det internationale arbejdsmarked i gæstfrihed, der tilbyder en bred vifte af jobmuligheder i hele verden.

Programmerne er opdelt i to semestre, den første centreret om primært teoretisk undervisning involverer rollespil, virkelige situationer og workshops, og det andet at give den studerende mulighed for at omsætte den viden (operationelt i det første år, ledelsesmæssige i følgende år) tidligere erhvervet.

Dette moderne, akademisk program tilpasset kravene fra en stadigt skiftende industrien, tillader de studerende at tilegne sig uundværlig viden og ekspertise i forberedelse til arbejdsmarkedet.
Vores krævende program og konstant evne til at tilpasse har bidraget til at gøre vores skole en af ​​de bedste inden for sit felt og internationalt kendt for sin ekspertise og professionalisme.

Bachelor of Science Program

Den Bachelor i Hotel og Turisme Management programmet er designet til at udvikle elevernes lederevner ved at simulere virkelige situationer så de kan lære at håndtere et team, arbejde i en gruppe, osv Ud over deres kursusaktiviteter, studerende gennemføre projekter, rollespil, case studies, etc., eller deltage i workshops, der afspejler virkeligheden i at arbejde inden for gæstfrihed og turisme.

Organisationen af ​​Bachelor of Science undersøgelser over 3 år

BScProgramOver

Kurser med professionelle certificering

2015_087

Ansøgning

Ansøgningsfristen

NB: Indlæggelser og registreringer foretages underlagt antallet af pladser, der forbliver til rådighed (begrænset til 30 elever pr klasse). Hvis din interesse i vores Academy er konkret, anbefaler vi, at du ikke forsinke at sende din ansøgning. Da antallet af ansøgninger stiger hvert år, kan registrering lukke tidligere også.

Hvis du er en high school graduate, er du berettiget til vores Bachelor of Science program.

Vilkår for anvendelse og registrering

Send os din ansøgning med følgende dokumenter:

 1. Det udfyldte ansøgningsskema.
 2. En fotokopi af dit:
  • nationale identitetskort (begge sider),
  • eller pas.
 3. En følgebrev (på fransk eller engelsk) forklarer dit valg af turistsektoren og gæstfrihed, at årsagerne til din ansøgning AIM og det program, du har valgt.
 4. Fotokopier af dine sidste tre akademiske rapporter og kvalifikationer eller eksamensbeviser, som du har opnået.
 5. For ansøgere, der er bosat uden for Frankrig, bevis for et tilstrækkeligt niveau i engelsk (TOEFL, engelsk undersøgelser certifikat, certificering af kurser taget på engelsk, etc.)

Hvad vi forventer af potentielle studerende:

 • En god forståelse af engelsk
 • En kapacitet til intensiv videreuddannelse
 • Rigtig motivation til at gå forbi "comfort zone"
 • Upåklagelig udseende

Optagelse og stadier

 1. Efter modtagelse og undersøgelse af deres ansøgning, vil ansøgerne blive informeret om, hvorvidt de er blevet accepteret til den næste fase.
 2. Hvis de er, vil de, der er bosat i Frankrig, modtager en dato for en test og en samtale.
 3. Engelsk test (MCQ) og interview.
 4. Breve til studerende annoncerer deres resultater.

Velkomst og præsentation dag, rundvisning i University campus (CIUP): Fredag ​​før starten af ​​det akademiske år.


Begyndelsen af ​​kurser: første mandag i oktober.

Industri praktikophold

Hvert år efter et semester af intensive kurser, studerende i Bachelor of Science program slå ind på en 4 til 8-måneders industri praktik giver dem mulighed for at sætte i praksis færdigheder, de har erhvervet gennem deres studier.

Det tætte samarbejde AIM har med internationale hotelkæder og verdens førende virksomheder forbereder de studerende til arbejdsmarkedet takket være operationelle eller management praktikophold effektivt.

Besøg hoteller og paladser, hosting deres repræsentanter på campus med præsentationer og interviews med studerende også bidrage til realiseringen af ​​deres fremtidige professionelle projekter.

Vi modtager jævnligt repræsentanter for paladser: Dorchester Group (Plaza Athénée, Meurice), Four Seasons (Georges V, Grand Hotel Cap-Ferrat), Peninsula, Royal-Monceau, Bristol ... og større hotelkæder: Intercontinental, Hilton, Hyatt, Marriott, Accorhotels ... med dag dedikeret til præsentation og derefter interviews med studerende, uanset deres lederuddannelse eller praktikophold for deres fremtidige job.

International karriere

hotel-Ischia-5stelle-400

Et tæt samarbejde mellem AIM og de mest prestigefyldte virksomheder i verden sikrer vores studerende effektivt forberedt til professionelle liv.

AIM studerende, efter deres eksamen, hurtigt antage lederstillinger i store internationale hoteller og i andre gæstfrihed virksomheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
23,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Paris, Île-de-France
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Frankrig - Paris, Île-de-France
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen