Bachelor i hotel & restaurationsbranchen forvaltning (udmærkelse)

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Bachelor of Arts i Hotel og Catering Management (Honours)

GMIT Galway Campus

Du vil få en mulighed for at kombinere en uddannelse position i gæstfrihed og turistindustrien med college uddannelse og koncentrere din tidlige undersøgelser på fødevareproduktion og restaurant service. Disse praktiske områder vil efterfølgende blive kombineret med business-relaterede emner giver dig det bedste fra begge verdener.

Dette vil i sidste ende føre til en god Level 7 business grad og fremragende praktiske kompetencer.

program moduler


En række moduler er dækket på dette program, herunder Levnedsmiddelcentret, praktisk og teoretisk, Hospitality Studies (Front Office Systems, Mad og drikkevarer Systems); Hospitality Management; Økonomistyring; Lov; Management Studies (Management, Marketing); Human Resource Management; Management Science (Statistik, Informationsteknologi); Environmental Studies (Økonomi, turisme) og et valgfag valg af turisme eller international sprog fra fransk, tysk og spansk.

På grund af det høje niveau af praktik i industrien i løbet, kandidater ofte tage op ledende stillinger i førende gæstfrihed og turisme organisation både i Irland og i udlandet.

Ansøgning


En særskilt ansøgningsskema kræves til dette program, og er til rådighed på anmodning fra Admissions Office. Ansøgningerne vil blive accepteret indtil april 30. og ansøgere vil blive inviteret til samtale i maj. Alle ansøgere vil have mindst seks måneder relevant brancheerfaring på ethvert niveau og til at arbejde i en gæstfrihed og turisme ejendom. Ansøgere ikke arbejder i branchen, men har dokumenteret erfaring kan anvende og vil blive overvejet.

Praktikophold / Program Varighed


Programmet begynder i september og er opdelt i fire blokke af kollegium undersøgelse og industriel placering fordelt over tre år.

Kollegiet-baserede blokke er som følger:

Blok 1: SEP-DEC i år én efterfulgt af tredive uge praktik i en irsk hotel.

Blok 2: SEP-DEC i år to, efterfulgt af en tredive uger praktik i et internationalt miljø. Europæiske studerende vil følge denne placering i en international ejendom uden for deres hjemland. Ikke-EU-studerende vil fuldføre denne periode med træning i en irsk ejendom.

Blok 3: SEP-DEC efterfulgt af Blok 4 januar til maj.

Placering i blok 1 skal være med ejendommen den studerende er tilknyttet, hvis den studerende ikke har en sådan ejendom, som de kan arbejde med LINKS kontor for råd, vejledning og støtte til at hjælpe sikre dette arbejde dog den studerende er alene ansvarlig for at nå dette mål . Den anden placering vil foregå i et internationalt miljø, og skal tilrettelægges i samarbejde med LINKS kontor. Studerende vil proaktivt arbejde på at finde et egnet sted, der bedst opfylder deres akademiske og læringsbehov. Hver placering er en akkrediteret element i programmet, hvis det ikke er afsluttet studerende vil ikke være i stand til at gå videre til det næste niveau af undersøgelsen.

internationale Links


Skolen har omfattende internationale forbindelser med hoteller, turistorganisationer og uddannelsesorganisationer. Desuden skolen er et aktivt medlem af forskellige hotel skole foreninger, herunder Sammenslutningen af ​​Europæiske Hotel & Turisme skoler (AEHT) og Rådet for Hotel, Restaurant og Institutional Education (CHRIE).

Anerkendelse af faglige organer


Kandidater er optaget som fuldgyldige medlemmer af det irske gæstfrihed Institute og modtage fuld fritagelse fra eksamenskravene på Hotel, Catering og Institutional Management Association (UK), at blive optaget i lønklassen for licentiat medlem. Progression til fuldt medlemskab er muligt ved afslutningen af ​​en bestemt periode arbejder i branchen.

Yderligere Adgangskrav

  • Mindst et års fuldtids erfaring, post Leaving Certificate, i hotel- og turistindustrien.

  • Hvor det er relevant en skriftlig bekræftelse fra en velrenommeret gæstfrihed og turisme virksomhed, den studerende får en management trainee stilling til den første blok af praktikken. Dette brev skal udgøre en alvorlig forpligtelse ved etablering at acceptere kandidaten som praktikant. Kandidater rådes til ikke at præsentere breve, der er blevet opnået blot at opfylde dette krav indrejse, da deres fremskridt på programmet kan forhindres ved fraværet af en egentlig praktikplads.

Opfølgning på Studies


Studerende, der modtager denne pris kan optages på det sidste år af BA (Honours) i Hotel og Catering Management i dette institut.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Ba ... Læs mere

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Bacon's observation: "They are ill discoverers that think there is no land when they can see nothing but sea." As a centre of higher education, we are engaged above all else in discovery. We hope that you will join with us in the voyage of learning which, for all of us, now extends throughout our lives. Minimer
Galway , Westport , Galway + 2 Mere Mindre