Bachelor i human resource management

Generelt

Program beskrivelse

Universet af faglige ordrer organisationer til at forene virksomhedens interesser med de dem, der arbejder det. De seneste år har været enestående i den socioøkonomiske historie Pernambuco, overvejer det genererede sæt af initiativer, der allerede ved at blive gennemført eller midt i forhandlinger og planlægning.

RH MANAGER er at bidrage til opfyldelsen af ​​de strategiske mål for selskabet, artikulere den professionelle tilfredsstillelse og personlig tilfredsstillelse af dets vigtigste aktiv, udvikleren.

arbejdsmarkedet

Den nuværende markedssituation kræver høj konkurrenceevne indekserer organisationer. Kompleksiteten af ​​brasiliansk arbejdsret, fremskyndelse af omsætningen på grund af optagelse af "Generation Y" på markedet, og den ubarmhjertige forfølgelse af produktiviteten, er kendsgerninger, der bekræfter omfanget af markedet. En sammenhæng, der muliggør fremkomsten af ​​manager menneskelige ressourcer, især i mellemstore og store virksomheder, offentlige eller private tjeneste. Den daglige fremkomsten af ​​nye virksomheder, og det er vigtigt at styrke den menneskelige kapital for at nå strategiske mål sikrer travle tidsplan af rådgivningstjenester og specialiseret rådgivning.

spilleregler

Forståelse erhvervslivet til at foretage menneskelige kapital processer af organisationer er den vigtigste aktivitet manager menneskelige ressourcer.

Erhvervsuddannelse i FACIPE muliggør også ydeevnen på flere områder, fra menneskelige ressourcer planlægning til Executive Search tjenester. Rekruttering og udvælgelse; uddannelse og udvikling; løn konstruktion politikker sikkerhed, hygiejne og sundhed på arbejdspladsen; konfliktløsning; er nogle af de funktioner, som disse fagfolk kan spille.

Stand til at forstå og formulere forskellige områder for business administration, kan HR Manager handle på alle niveauer i organisationen, at udvikle strategier til forbedring af holdets resultater, foruden rådgivning og rådgivning. Du kan også følge den akademiske karriere, nogensinde tænkt på at være forsker, underviser eller foredragsholder? Området er stort og valget er dit!

MÅL

generelt:

For at uddanne fagfolk i stand til at kombinere den faglige kompetence til en kritisk bevidsthed, overvejer tendenserne for produktion af viden inden for videnledelse i Human Resources, for erhvervelse af specifikke faglige færdigheder dannet deri, og især opbygningen af ​​iværksætterånden der kan skabe vækst og social udvikling og forberede, i bred forstand, mennesket til livet.

specifikke:

• Tog ledere med en vægt på iværksætteri kunne: Plan, overvåge, vejlede og kontrol af Human Resource Management-tjenester. • Interact kreativt beskæftige sig med forskellige organisatoriske og sociale sammenhænge; beskæftige sig med innovative ledelsesmodeller, driftskapacitet i gunstige miljøer, fremme og ekspanderende muligheder for at skabe nye virksomheder, der påvirker udviklingen af ​​samfundet, som påvirker primært behov Pernambuco samfund. • Give eleverne opførelsen af ​​teoretisk og begrebsmæssig viden og dens anvendelse i markedsføring relationer, der er omfattet af selskaberne. • Give teknologiske værktøjer, som giver grundlæggende handlinger og procedurer er i overensstemmelse med kravene fra ledelsen i HR; opbygge intellektuelle grundlag, formulere politiske og tekniske professionelle autonomi muligheder og effektiv udførelse af sine funktioner på markedet. • Forberedelse borgere for etisk adfærd og kritisk og kreativ tænkning, og behandlingen agent i det professionelle marked og samfund; tilskynde de studerende til den ubarmhjertige forfølgelse af viden, der danner en professionel, der er karakteriseret ved konstant at opdatere ledelsesinformation.

Senest opdateret Nov 2016

Om skolen

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Minimer