Bachelor i humanbiologi

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i humanbiologi

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i Human Biologi
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Engelsk eller græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Bachelor of Science (B.Sc.) Gradprogram i humanbiologi er et akkrediteret mellemskole / interdepartmental, bachelorprogram. Det sigter mod at give eleverne mulighed for at modtage et tværfagligt perspektiv på forholdet mellem de biologiske, sundhedsmæssige og socio-kulturelle aspekter af menneskets oprindelse, udvikling, funktion og perspektiver.

Formål

At give tværfaglig undervisning i de molekylære, cellulære og hele kroppen biologiske processer og mekanismer for forståelsen af ​​spørgsmål og begreber i relation til menneskers liv og sundhed og sygdom.

Målsætninger

 1. Introducere de studerende til de biologiske videnskaber og lære dem, hvordan de er indbyrdes forbundne i at forstå de menneskelige biologiske funktioner.
 2. Lære eleverne, hvordan disse funktioner er relateret til den menneskelige evolution, adfærd og kultur.
 3. Hjælp eleverne analysere, diskutere kritisk og forholde biologiske problemstillinger for menneskers sundhed og sygdomme.
 4. Forberede de studerende i retning af avancerede akademiske studier og forskning i biovidenskab, de biomedicinske områder, og i medicin.
 5. Forberede de studerende i retning af en karriere i den farmaceutiske, medicinske og bioteknologiske industrier, og i uddannelsessektoren.
 6. Hjælp eleverne med at udvikle etos og færdigheder og holdninger, der kræves for livslang læring.

Karriereudsigter

På en vellykket afslutning af programmet, vil kandidater være i stand til at finde beskæftigelse på forskellige sektorer. Potentielle beskæftigelsesmuligheder omfatter: Undervisning sektor (primær og sekundær uddannelse); biomedicin af offentlige eller private kliniske diagnostiske og / eller Research Laboratories / Centre; medicinalindustrien og regeringen og / eller offentlige / private organisationer / institutioner beskæftiger sig med folkesundhedsspørgsmål.

Adgang til videre studier

Efter eksamen, kan eleverne gå direkte til yderligere postgraduate (MSc, MA, MRes, MPhil) undersøgelser for specialisering i de forskellige områder af den Biosciences / Biomedicinsk Liv og Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen. Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program. Et minimum kumulative kvotient (CPA) på 2,0 er påkrævet. Selv om en "D-" er en bestået karakter, med henblik på at opnå en CPA på 2,0 en gennemsnitlig kvalitet af "C" er påkrævet.

Learning Outcomes

Ved udgangen af ​​programmet de færdiguddannede vil være i stand til:

 1. Navn, identificere, beskrive, relatere og forklare den rolle og betydning af de biologiske komponenter, processer og mekanismer, der definerer den biologiske form og funktion på molekylært, cellulære og hele kroppen niveauer.
 2. Relatere biologiske funktioner til sundhed og sygdom og diskutere disse i relation til menneskelig udvikling, gener, adfærd og kultur.
 3. Følg anvisningerne, anvende teknikker og bruge moderne teknologi til at indsamle, analysere, evaluere og kritisk vurdere eksperimentelle data.
 4. Beskrive og diskutere det teoretiske og eksperimentelle grundlag og teknologier, der anvendes i den videnskabelige forskning.
 5. Design og udføre et forskningsprojekt og organisere, fortolke, diskutere og kritisk vurdere relaterede videnskabelige litteratur og forskningsresultater.
 6. Påfør kritisk, analytisk, reflekterende og selvstændig tænkning (kognitive færdigheder) i problemløsning i det liv og sundhedsvidenskab felter.
 7. Påfør livslang læring færdigheder (computerfærdigheder, talforståelse, kommunikation og rapportering), og demonstrere en professionel og etisk tilgang til arbejdet individuelt eller som medlem af et team.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
10,440 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 10.620 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school