Bachelor i humaniora, kunst og social tænkning

Bard College Berlin

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i humaniora, kunst og social tænkning

Bard College Berlin

Humanities01


Bard College Berlins BA grad i humaniora, kunst og Social Thought giver eleverne mulighed for at få en grundig uddannelse inden for humaniora, samtidig erhverve en viden om de vigtigste intellektuelle udvikling, der virker, og debatter, der ligger til grund af disciplinerne sociale og naturvidenskab og praktiserende kunst. Kernen Programmet består af kurser, der er rettet nogle af de vigtigste tekster og artefakter i de kulturelle arv i Europa og verden. Ud til kernen programmet, studerende vælger et af følgende områder af koncentration: Kunst og Æstetik, Etik og politik, litteratur og retorik.

Valgfag i studio kunst (teater, dans, maleri, kunst produktion) er også tilgængelige, som er en bred vifte af valgfag i filosofi, kunsthistorie, litteratur, film, og social teori. Studerende fremskridt hen imod færdiggørelsen af ​​en BA-afhandling i det fjerde år, under tilsyn af en individuel fakultet medlem. Studieophold i udlandet i Europa (via ERASMUS-netværket), eller i USA (på Bard College eller dets tilknyttede programmer og campusser) og resten af ​​verden (i Bard netværk eller via Bard College Berlins internationale udvekslingsaftaler) er mulig i den tredje år. En praktikplads program understøtter virksomheden praktisk uddannelse eller erhvervserfaring på noget tidspunkt i den grad. Sprog studie i tysk fra begynder til avanceret niveau er tilgængelig i hele programmet. Alle BA i humaniora, kunst og Social Thought kandidater skal demonstrere mellemliggende færdigheder i tysk ved udgangen af ​​deres andet år.

Graden kvalificerer studerende til graduate studier eller beskæftigelse i en bred vifte af humanistiske og kunst felter.

Grad Krav og struktur

bardh02
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
8 semestre
Fuldtid
Price
Pris
24,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen