Read the Official Description

humaniora

Humaniora omfatter de områder, der studerer menneskelige kreationer af alle slags. Humaniora omfatter således litteraturvidenskab, filosofi, historie, (herunder kunsthistorie og videnskabens historie), fremmedsprog, kulturstudier (herunder First Nations Studies), musikvidenskab, tværfaglige studier, og dele af områder som psykologi, antropologi og sociologi .

Der er to slags bachelor-niveau grader: a) dem, der uddanner dig til en bestemt karriere, og b) dem, uddanne dig til at være i stand til at blive uddannet til en bred vifte af karriereforløb.

Eksempler på grader, uddanne dig til en bestemt karriere er sygepleje, regnskab, og socialt arbejde. Disse grader uddanne dig godt til at udøve et bestemt erhverv, men de kan ikke forberede dig godt til at blive uddannet til mange andre erhverv.

Grader, der uddanner dig, således at du kan blive uddannet i en lang række områder, findes i humaniora og andre Liberal Arts. Disse grader understrege færdigheder såsom: - reading effektivt - kommunikerer godt i både tale og skrive - tænker kritisk - udvikle forskning færdigheder - lære at lære

De understreger også perspektiver som en) forstå og værdsætte andre kulturer, og b) værdiansættelse rationel tænkning og effektiv analyse.

Arbejdsgiverne har konstateret, at mennesker med grader i humaniora er blandt de mest fleksible og bedst i stand til at lære at gøre et job. Mennesker med grader i humaniora har tendens til at klatre højere og hurtigere i uanset karriereforløb de vælger end folk uddannet i bestemte områder.

Den Humanistisk Studies praktik program vil placere dig i en god læringssituation i en lokal virksomhed eller agentur, så du kan opbygge dit cv, mens få kreditter.

Med en Humanistisk Studies større eller mindre du lærer at forstå og værdsætte de største værker, mennesket har produceret og sat dig på en vej til en tilfredsstillende og tilfredsstillende liv.

Hvem skal være et humanistisk Studies større?

Studerende, der er interesseret i at undersøge menneskelige værdier ved at studere og diskutere deres udtryk i historie, litteratur, kunst og filosofi bør overveje Humanistisk Studies. Også dem, der har en passion for ideer og kultur, og som nyder læsning ville være ideel til dette program. Hvis du er på udkig efter et godt afrundet uddannelse, der vil forberede dig til en række karrierer, så er dette program er det rigtige for dig!

Humanistisk Studies er en naturlig akkompagnement til store selskaber eller mindreårige i First Nations studier, historie, filosofi, engelsk, fransk, tysk eller spansk samt mindreårige i Globale Studier og kvindestudier. Humanistisk Studies supplerer også disse fagområder som Business, psykologi, sociologi, statskundskab og naturvidenskab.

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date