Bachelor I Industriel Teknologi Ledelse

Kaunas University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Industriel Teknologi Ledelse

Kaunas University of Technology

Industrial Technology Management

Bachelor of Business Management Program er designet til ambitiøse unge, der ønsker at opnå integreret ekspertise inden for forretningsproces og teknologiledelse, der danner en bred tilgang til ledelse, industri og erhvervsliv. Undersøgelser er baseret på de klassiske og moderne forvaltning begreber og synergi følger af integrationen af ​​sociale, teknologiske og grundlæggende videnskaber. Frisindet ledelse fagfolk er i stand til at tilrettelægge arbejdet i virksomhederne, gennemføre projekter og kommunikere med kunder, ingeniører, funktionelle afdelinger. Industrial Technology Management program er blandt de førende i Business Management området i Litauen (Reitingai, 2017).

Top grunde til at studere @KTU

BachIndManag101

Hvorfor KTU? Hvorfor Litauen?

Kursus skitse

BachIndManag102 Mere information om programmet ktu.edu/b/industrialtechnology-management

Praktik og akademiske mobilitetsmuligheder

Praktik (studier praksis) er en del af bacheloruddannelsen (typisk 2 måneder i sidste semester, men ikke begrænset) derfor får alle kandidater erhvervserfaring. De studerende i dette program kan udføre praktik i Litauen eller i udlandet ved hjælp af Erasmus +, IAESTE, AIESEC, ISIEC, P4V osv akademiske mobilitetsprogrammer og udpeget stipendium. De vigtigste samarbejdspartnere i programmet er UAB Mondelez Lietuva Produktion, UAB Littelfuse LT, UAB Baltic Transline, UAB Ardi LT, UAB MANTINGA, UAB Serfas, UAB Rosteka. KTU-studerende opfordres også til at anvende et akademisk mobilitetsprogram, hvoraf Erasmus + er den mest populære. Mere end 350 Erasmus + og 100 andre bilaterale aftaler er lavet til udveksling af studerende, og de studerende kan bruge 1-2 semestre i en partner universitet i KTU og få kreditter, der overføres til deres studieplan. De vigtigste universiteter-partnere i programmet er Hamborg Teknologiske Universitet (Tyskland), Tekniske Universitet Munchen (Tyskland), Warszawa School of Economics (Polen), Corvinus Universitetet i Budapest (Ungarn), Mendel University i Brno (Tjekkiet).

graduate karriere

På grundlag af udtalelsen fra rekruttering specialister i de førende virksomheder, der i øjeblikket specialister i kombinerede kompetencer (herunder forvaltning) er de mest salgbare. "Når flertallet af specialister på markedet specialiserer sig enten i ledelse eller teknologier, har virksomhederne problemer med at finde de ansatte, der har viden om både teknologi og ledelse. Derfor har kandidater fra dette kombinerede program en stor fordel mod kandidater fra andre studier med tilsvarende profil . "- siger Kristina Keršienė, leder af personale (Litauen) hos Littelfuse, Inc og Manager of Talent Europe.

Rådgivning af en studerende / kandidat

"Da jeg var i mit land (Aserbajdsjan) Jeg har aldrig vidste, hvad det var at leve et andet sted, uden familie, i anderledes kultur. Men alt blev til det virkelige liv, da jeg kom til Litauen for at studere på KTU. Uddannelse var anderledes i måde bedre måde, end jeg havde forventet. Praktiske foredrag er stor del af uddannelsen i mit fakultet, så det hjælper mig til at gennemføre alle den teori, vi lærer fra bøger til praksis.
Trods det var svært for mig at integrere med de lokale i de få måneder, da de var helt forskellige fra de mennesker, som jeg plejede at se hele mit liv, og de syntes uvenlige. Men da jeg kom tættere på dem, og jeg så, at når du har brug for hjælp, hvis du har en litauisk ven, vil han / hun være ved siden af ​​dig. "- 4-årige studerende Nijat Hasanbayli.

krav Ansøgning og adgangskrav

Akademiske krav Ansøgninger sendes online på http://apply.ktu.edu og alle ønskede dokumenter skal uploades på det elektroniske ansøgningsskema.

 • high school certifikat (legaliseret af Udenrigsministeriet, oversat til engelsk og notar efterprøvet),
 • højst 3 år efter high school eksamen er berettiget,
 • Mindste gennemsnitsklasse (CGPA)> 60% i hvert indgangsperspektiv:

  Entry score beregnes, hvor vægten i% af hvert indgangs emne er som følger:
  40% engelsk: IELTS≥5,5 / TOEFL iBT≥75 / CEFR≥B2
  40% matematik eller informatik
  20% motivation (skype interview)
 • færdigheder i engelsk: IELTS ≥5.5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B2, eller tilsvarende,
 • digital foto,
 • notar verificeret kopi af pas eller id (for de EU-borgere kun).

For overførsel studerende desuden: originale akademiske transkription af løbende uddannelse på universitetet og beskrivelsen af ​​kurser. Ansøgningsfrist EU, EØS, CIS, Georgien, Tyrkiet ansøgere: 30. juli
EU-ansøgere om gratis studier: 10. juli
Internationale ansøgere: 30. juni Adgangstilbuddet gives inden for 10 dage efter fuld indsendelse af online ansøgning og motivationsinterview, hvis det ønskes (undtagen for dem, der ansøger om statsfinansierede steder).

Gebyrer og stipendier

Undervisningsgebyr EU-borgere og borgere med litauisk oprindelse: Litauen tilbyder gratis undersøgelser for EU-borgere baseret på studiefeltkvote og konkurrence derfor alle EU-borgere og dem, hvis forældre eller bedsteforældre holder litauisk statsborgerskab en gang, opfordres til at ansøge om statsfinansierede steder. Ansøgningsfrist er 10. juli. De, der har lavere score post, men stadig opfylde mindstekrav adgangskrav kan studere som gebyr betalere. Ikke-EU-borgere: 2800 EUR / år. Stipendier og rabatter KTU kan tildele stipendier til ansøgere med fremragende kvalifikationer og gode akademiske resultater gennem studier (for alle borgere). KTU anerkender også mulige tilskud fra dit hjem institutioner og / eller andre relevante fonde / organisationer. Særlige rabatter anvendes til EU-kandidatlande borgere (Albanien, Montenegro, Serbien, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, Tyrkiet). Mere information om admissions.ktu.edu Leveomkostninger Leveomkostningerne afhænger af individuelle vaner og livsstil (mad, underholdning, rejser, hygiejne, service osv.). Bøger og andre undervisningsmaterialer leveres af universitetet. KTU tilbyder overnatning i KTU residencies (månedlige rater varierer fra 50 EUR til 140). Samlet anslået leveomkostningerne per måned er ~ 450 EUR.

Nøgle Fakta

Studerende sprog: Engelsk
Varighed: 4 år (240 ECTS)
Leveringsmodus: På campus (Kaunas, Litauen)
Studier påbegyndes: 1. februar
Studieform: fuld tid Ansøgningsfrist: EU, EØS, CIS, Georgien, Tyrkiet ansøgere: 30. november
EU-ansøgere om gratis studier: 30. november
Internationale ansøgere: 30. november

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Kaunas University of Technology

Sidst opdateret October 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
-
Information
Deadline
Locations
Litauen - Kaunas
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Litauen - Kaunas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price Litauiske & EU-borgere: gratis / ikke-EU-borgere: 2800 EUR / år