Bachelor of Arts i Industriel Design

Industrielle designere bruger tegninger, modeller og computerprogrammer til at forbedre æstetik, ergonomi og funktionalitet af en bred vifte af produkter, fra en gang-off møbler til masseproducerede varer såsom spillekonsoller, køkkenmaskiner og mobiltelefoner.

Institut for Industriel Design tilbyder en Bachelor of Arts i Industriel Design.

Afdelingen tilbyder også en BA Honours i Industriel Design Degree for dem, der allerede med succes gennemført en Bachelor of Arts i Industriel Design.

Instituttets faciliteter inkluderer en omfattende workshop, der giver eleverne mulighed for at fremstille næsten enhver prototype.

Karrieremuligheder

Kandidater indtaste følgende karriereveje:

 • Medlem af et design team på et design konsulentvirksomhed
 • Medlem af en in-house design team på en virksomhed, der fremstiller
 • Producent af produkter
 • Designer / maker
 • Model maker
 • Illustrator

Bemærk venligst: Det anslåede budget for materialer, bøger, trykning og andre forbrugsvarer er R15 000 og skal betales til forskellige udbydere uden for universitetet, når det kræves. Dette er en variabel omkostning og afhænger af den enkelte studerendes evne til at arbejde inden for rammerne af konkrete projekter. Denne omkostning er ikke at forveksle med den studieafgift, der er en fast pris og betales direkte til universitetet i Johannesburg.

Adgangskrav til BA Industrial Design (B8BA2Q)

 • Senior Certificate eller tilsvarende kvalifikationer med et minimum APS eller M-score
 • Indsendelse af en fastsat portefølje, når ansøgningsskemaet er blevet behandlet
 • Afslutning af National Benchmarking Test (NBT) for Akademisk og Quantitative Literacy (AQL).

Anbefalede skolefag: Matematik, Engineering Grafik og Design, Design, Mechanical Technology, Consumer Studies og historie.

Gennemsnitlig Punkt Score (APS)

Et minimum APS 25 med matematik eller 26 med Matematisk Literacy er forpligtet til at ansøge om programmet. Life Orientering score divideres med to, når beregningen af ​​det samlede APS.

 • Min APS
  • 23 Med Matematik
  • 24 Med Matematik Lit
 • SPROG
  • Sprog af undervisning og læring *
   4 (50 - 59%)
  • Andre anerkendte sprog **
   4 (50 - 59%)
 • Matematik
  Matematik: 4 (50-59%) eller
  Matematik Lit: 5 (60-69%)
 • Andre krav
  indsendelse af en bestemt portefølje

M-score

Denne scoring system anvendes, hvis ansøgeren afsluttet skole før 2008 eller A / O-niveauer.

Et minimum M-score på 12 er forpligtet til at ansøge om programmet, med mindst s D symbolet for engelsk First Sprog. Højere Grade eller en C symbol for engelsk andetsprog, Højere Grade, eller et B faresymbol for engelsk. Standard Grade.

Symboler - A B C D E
Points højere lønklasse 5. 4. 3 2 1
Points standard Grade 4. 3 2 1 0
Ansøgere, der opfylder de minimumskrav adgangskrav (APS eller M-score) til BA Industriel Design vil blive opfordret til at afgive foreskrevne portefølje. Porteføljen omfatter administrative oplysninger, et essay, bevis for tidligere kreative arbejde og fire foreskrevne projekter. Nærmere oplysninger om disse krav er angivet nedenfor samt oplysninger om porteføljen konstruktion.Portefølje Instruktion:

 • En portefølje er en samling af sagsøgerens arbejde, afholdt i beskyttende beklædning, såsom pap. Denne portefølje må ikke være større end 594mm x 420mm (A2). Tunge materialer, såsom metal eller træ bør ikke anvendes.
<li>  Ans&oslash;gerens navn og telefonnummer og teksten "Institut for Industri&oslash;konomi DESIGN" skal anf&oslash;res p&aring; forsiden.</li>
<li>  Konstruktionen og pr&aelig;sentation af denne portef&oslash;lje er en del af panelets vurdering af ans&oslash;gningen.</li>


Administrative oplysninger:

 1. En A4 indtastede dokument herunder:
  • En nylig pasfoto, ansøgerens navn, alder.
  • En kort beskrivelse af ansøgerens erhvervserfaring og resultaterne af en egnethedstest.
  • En erklæring om, hvorvidt ansøgeren har tidligere anvendt til at studere Industriel Design.
  • En skriftlig erklæring om, at porteføljen er ansøgerens eget arbejde.
 2. <li>En bekr&aelig;ftet kopi af ans&oslash;gerens seneste skole resultater og andre unders&oslash;gelser.</li>
  <li>En bekr&aelig;ftet kopi af ans&oslash;gerens identifikationsdokument.</li>
  <li>En skriftlig erkl&aelig;ring om, at ans&oslash;geren ikke har fysiske handicap, der kan have indflydelse p&aring; l&aelig;ring og is&aelig;r arbejder i en workshop facilitet sikkert. Hvis ans&oslash;geren har et handicap en l&aelig;geerkl&aelig;ring eller st&oslash;ttende medicinske dokumenter skal leveres.</li>
  


Essay:

 • Ansøgeren skal fremlægge et to-siders maskinskrevet essay (ekskl bibliografi / referenceliste) dokumentere deres analyse af arbejdet og tilgang til design af en kendt professionel industriel designer (lokal eller international).
<li>  Ans&oslash;geren skal udfylde grundig research p&aring; den valgte gennem en r&aelig;kke p&aring;lidelige kilder individ: b&oslash;ger, tidsskrifter, internets&oslash;gninger og personlige samtaler (hvis muligt).</li>
<li>  De forskellige kilder skal der henvises til i en bibliografi / referenceliste i slutningen af &#8203;&#8203;essayet.</li>
<li>  Ved indg&aring;else af essay, skal ans&oslash;geren forklare &aring;rsagen til at v&aelig;lge den valgte designer.</li>


Bevis for tidligere kreativt arbejde:

 • To fotografier af en skulptur, model eller en anden genstand, at ansøgeren har designet eller gøres (skal være ansøgerens eget arbejde).
<li>  To foretrukne tegninger eller malerier (skal v&aelig;re ans&oslash;gerens eget arbejde).</li>


I tillæg til ovenstående, vil ansøgeren blive bedt om at udfylde følgende fire projekter specifikt til porteføljen:

Projekt 1: Life tegning

 • Ansøgeren skal fremlægge en blyant tegning af et køkken apparat af valg på et arbejde overflade. Tegningen skal udfyldes så præcist som muligt på en papir A2 størrelse.
<li>  Denne tegning skal v&aelig;re afsluttet fri h&aring;nd kun - en lineal, kompas eller anden teknisk tegning instrument m&aring; ikke anvendes.</li>


Projekt 2: Sæt med konstruktionstegninger

 • På tre separate A2 ark papir, skal ansøgeren fremlægge tegninger af deres eget design for tre forskellige hairdriers. De designs skal baseres på følgende tre temaer: rejse, professionel og hjem.
<li>  Ans&oslash;geren er forpligtet til at gennemf&oslash;re grundl&aelig;ggende markedsunders&oslash;gelser og indeholde noter og billeder forklarer deres resultater og t&aelig;nkning. Forberedende eller groft arbejde kan ogs&aring; v&aelig;re inkluderet.</li>
<li>  For hvert design, b&oslash;r ans&oslash;geren tegne en virkelige liv (3D-perspektiv) opfattelse, forfra, fra siden og en top udsigt.</li>
<li>  Alle tegninger skal g&oslash;res kun i fri h&aring;nd.</li>


Projekt 3: Beskriv en sekvens af begivenheder

 • kun bruger tegninger, ansøgeren er at beskrive, hvordan man åbner en drik kan og hælde indholdet i et glas.
<li>  Tegningerne skal v&aelig;re s&aring; selvforklarende som muligt og b&oslash;r omfatte alle de n&oslash;dvendige foranstaltninger til at fuldf&oslash;re opgaven. Tegningerne skal medtage h&aelig;nder / menneskelige gr&aelig;nseflade i beskriver de n&oslash;dvendige skridt.</li>
<li>  Tegningerne skal udfyldes p&aring; A2 papir med permanent stregtegning medier i en teknisk illustration line stil.</li>


Projekt 4: Emballage motion

 • Design og foretage en interessant pap pakke til at holde tolv (12) plast teskefulde. Pakken skal kunne tilstrækkeligt
<li>  Emballagen skal leveres fuldt konstrueret og indeholder den korrekte m&aelig;ngde papir kopper.</li>
<li>  En A2 ark papir beskriver samlingen af &#8203;&#8203;emballagen skal leveres.</li>


NB: Indsendelse af en portefølje må kun ske, når du officielt har søgt på universitetet og er blevet inviteret af fakultetet til at deltage i udvælgelsesprocessen.

Porteføljer skal indsendes af 16 oktober 2016 til adressen på bagsiden af ​​denne pjece eller indsendt til Institut for Industriel Design, University of Johannesburg, PO Box 17011, Doornfontein 2028. Ansøgere informeres om resultatet i et officielt brev. Porteføljer skal indsamles senest den 29. januar 2017.

Bemærk venligst: Din ansøgning kan drejes ned, hvis du ikke overholder nogen af ​​de ovenstående krav. Din ansøgning kan også skruet ned, hvis nogen tegn på plagiat eksisterer.

Kontaktoplysninger

Institut for Industriel Design
Fakultetet for kunst, design og arkitektur [Fada]
Johannesburg Universitet
Aukland Park Bunting Road Campus
Johannesburg

Fada Information Centre
011 559 1022/1098 | web-fada@uj.ac.za
www.uj.ac.za/fada eller www.uj.ac.za/industrial

BTech Honours Industriel Design

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at anvende kritiske kompetencer og færdigheder i udvikling af design af masseproducerede produkter såsom køkkenmaskiner, møbler og elektroniske apparater.

Adgangskrav

En National Diploma: tre-dimensionelle design, eller en National Diploma: Industriel Design, eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Ansøgere udvælges ved hjælp af et interview og en portefølje. En gennemsnitlig karakter på 60% for alle tredje år moduler anbefales.

Curriculum

MODUL

 • Design Theory 4
<li>Product Design 4</li>
<li>Professionel Praksis 4</li>


Uddannelsens opbygning

 1. Art program: Et år program.
 2. <li>Minimum varighed: Et &aring;r formelle instruktion.</li>
  <li>Uddannelsen udbydes kun p&aring; fuld tid.</li>
  <li>Alle moduler er obligatoriske.</li>
  <li>Antal moduler om &aring;ret: 3 &aring;r-moduler.</li>
  <li>Erfaringsbaseret l&aelig;ring p&aring; ad hoc-basis for en periode p&aring; mindst fem uger, med en industriel designer, eller i en industri er involveret i erfaringsbaseret l&aelig;ring i aspekter og relevante for de praktiske aspekter af Industrial Design.</li>
  

Program undervist i:
Engelsk

Se 135 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date