Read the Official Description

National Research University "Moskva Power Engineering Institute" giver bachelorgrad i Informatik, Elektronik og Radio Engineering ifølge Russian State Educational Standard i følgende retninger: - anvendt matematik og Informatik - Informatik og Computer Engineering - Control i Engineering Systems - Instrumentering - Elektronik og Nano-Elektronik - Radio Engineering - Bioengineering systemer og teknologier

Hvorfor skulle du vælge MPEI

MPEI studerende har en chance for at studere på en af ​​de mest prestigefyldte universiteter i Rusland ifølge talrige placeringer og undersøgelser. For mere end firs års historie MPEI har uddannet et stort antal af de kvalificerede ingeniører, fremtrædende forskere, der stod på oprindelsen af ​​mange tekniske resultater, især, laser skabelse. På MPEI Nobelprisen vindere AD Sakharov og PA Cherenkov arbejdede i forskellige perioder. I det 20. århundrede i det særlige Design Bureau of MPEI, der har sin egen Center of Deep Space Communication, blev radio-billeder af Venus overflade og en bagside af Månen opnået for første gang. Blandt de mest berømte kandidater af MPEI der er ex-formand for Statsrådet i Kina Li Peng og ex-Rumæniens præsident Ion Iliescu ministrene of Engineering og lederne af de ingeniørfirmaer i mange lande i verden. MPEI partnere inden for videnskab og uddannelse omfatter omkring 140 udenlandske universiteter, og sådanne velkendte virksomheder som ABB, Siemens, Schneider Electric, EPRI, Skoda, Samsung og andre. At få den unikke uddannelse i ethvert valgte område, MPEI kandidater aldrig har problemer med efterfølgende beskæftigelse og realisere sig selv i nogen udvalgte sfærer.

SPROG UDDANNELSE

Uddannelse inden for Informatik og Computer Engineering er organiseret i engelsk Mellem. Træning i de øvrige felter er organiseret i russisk sprog. De studerende, der har brug for at lære russisk inviteres til MPEI Indledende kursus, som tilbyder uddannelse af russisk sprog under 1 akademisk år.

Indkvartering betingelser

MPEI udenlandske studerende er forsynet med indkvartering i MPEI hostel. Vandrerhjemmet under sikkerhed overvågning har to-værelses blokke med et badeværelse og et toilet i hver blok. Værelserne er for to eller tre personer. Der er også vandrerhjem i korridor type med dobbeltværelser. Værelserne er udstyret med møbler, sengetøj også inkluderet. På hver etage af et hostel der er en fælles køkken og et toilet. Internetforbindelse kan gives for ekstra gebyr. I MPEI campus er der yderligere tjenester som vaskeri, butikker, reparation kontorer, posthus, kulturelle centre, caféer og restauranter mv Overnatning gebyr er omkring 100 USD per måned.

forsikring

Alle udenlandske studerende skal have sygesikring for hele perioden på uddannelse. MPEI arbejder med forsikringsselskab, der giver den mest omfattende forsikring med en hastighed på 200 USD om året.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by National Research University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
4,200 USD
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date