Read the Official Description

Tillad virksomhederne til at forstå de operationelle baser og opdage de ledelsesmæssige teknikker til kontrol organisationer og skabe et grundlag for beslutningstagning.

Det er nu i sit miljø, fremhæver kompleksiteten af ​​interaktioner med fokus på dimensioner: menneskelige, internationale og professionelle.

De områder af specialiseringer: Human Resource Management, Marketing and Business Engineering, Kvalitet og bæredygtig udvikling, Kommunikation, Banking og Financial Engineering, revision og ledelse kontrol, Micro-finance, agroindustrien, lokal udvikling, Transport Logistik Management, HRM

STØTTEBERETTIGELSE

• Bachelor • Ansøgningsskema • BSAT optagelsesprøve • Vedligeholdelse

SPROG

• Engelsk • japansk • kinesisk • Fulani og Mandingo Den Bachelor i erhvervslivet IAM revision og Management Control tilbydes alene eller i joint grad med UQAC Canada. Ligesom mange andre bachelor-gruppe, originalitet, sammenhæng og pædagogisk struktur har ført til hans blive stemplet af Center for Excellence UEMOA, at blive certificeret til kvalitetsstandard ISO 9001-version 2000 og få Akkreditering af Rådet for Videregående Uddannelse (cames) .C afrikanske og Madagascar; t leveret til tal og regnskabs- og finansielle analyse.

Den kandidat erhverver slutningen af ​​sin viden bachelor uddannelse, som tillader ham at: kontrollere konsistensen af ​​udgifterne med de regnskabsmæssige poster; måling af varebeholdninger i selskabet ved årets udgang; styre af- og nedskrivninger, der er optaget i balancen; planlægge den finansielle, menneskelige og tekniske med erhvervslivet for at nå disse mål; sætte budgetterne til at nå målene; løbende analysere resultaterne af aktiviteten udvikle indikatorer forvaltningsforanstaltninger tyder korrigerende foranstaltninger og justere; måle og analysere hullerne i statistiske og kommenterede dashboards; Der henvises til den generelle retning med sammenfattende rapporter.

Efter træningen, at den studerende: Vil udvikle lytte færdigheder og sociale kompetencer gør det muligt ham at få de nødvendige oplysninger til at reagere på revision og svarene fra hans samtalepartnere under interviews med selskabet embedsmænd; udvikle en akut kritisk sans, en analytisk stringens og gode regnskabsmæssige kompetencer til effektivt at fortolke de regnskabsbilag til sin rådighed, vil være streng, metodisk, organiseret og koncis til korrekt at definere mål og handlingsplaner . gavn af en lethed med it-styringsværktøjer, vil være objektiv og upartisk, da den beregner udførelsen af ​​hver tjeneste .. være forsynet med et godt forhold, har følelsen af ​​kommunikationen, da det er i kontakt med alle de tjenester og ledelse, vil have en smag for tal og regnskabs- og finansielle analyse.

Lytteren er en censor af regnskaber og virksomhedsledelse. I langt de fleste tilfælde og retlige spørgsmål, er det uden for virksomheden og et medlem af et revisionsfirma, hvis formål er at undersøge tilstanden af ​​de virksomheder, der sponsorerer det. Dens formål er at etablere en præcis diagnose og ledelsesmæssige regnskab enhed: salg, bemanding, cash flow, ledelse, organisatorisk klima. Ledelsen controller, også kendt som ansvarlig for forvaltningen, udøver permanent kontrol over budgetterne for virksomheden, udvikle budgettering og gennemførelsesbestemmelser for optimal udnyttelse af ressourcerne. Det er et afgørende led i virksomheden i kontrol over den daglige drift. Ledelsen controlleren har en rolle andenpilot, og skal hjælpe topchefernes nå deres forretningsmæssige mål

Program taught in:
Fransk

See 11 more programs offered by Institut Africain de Management »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019, Sep. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019, Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date