Informations- og kommunikationsteknologi

Målsætninger

Det faglige program i informations- og kommunikationsteknologi fra ESTA-IPT er at give kvalificeret personale i større datalogi områder særligt i IC-teknologier som en støtte til andre økonomiske aktiviteter.

Kurset pensum er designet med udgangspunkt på intensiv refleksion af det videnskabelige personale på banen og uddannelsesmæssige forsyning i IC teknologier tilbydes inden for IPT s region indflydelse og de generelle mål for den polytekniske sub-system.

Programmet er designet således at producere kvalificeret personale med sunde teoretiske og praktiske grundlag og knowhow, der gør forskellige erfaringer i professionelle, on-the-job-miljøer så meget som muligt.

faglige mål

Professionelle udsigter for kandidater i dette program vil afhænge af deres faglige profil.

kommunikationsnet

Profil målrettet til at beskæftige sig med spørgsmål i forbindelse med IC-teknologier nemlig behov for computer ressourcer og kommunikation infrastrukturer og til at installere og administrere computersystemer for at opfylde disse behov.

Karrieremuligheder:

 • Forvaltning af edb-systemer fra virksomheder, der udøver aktiviteter, der ikke er forbundet med informatik;
 • Rådgivning i computersystemer;
 • Netværk design, ledelse og installation.

Information, kvalitet og sikkerhed systemer (SIS).

Som informationssystemer tage på en stigende betydning, både på niveau med proces- og forretningsmæssige mål, behovet for sikkerhed og kvalitet stiger betydeligt og bliver et stort problem for beslutningstagerne.

Mere end blot en produkt eller teknologi, som kan købes, brugt og kasseret, bør informationssystemers sikkerhed ses som integreres i virksomhedens forretning som en foranderlig proces, der kræver en stor evne til at køre bil og håndtere forandringer, både hvad angår af adfærd og organisatoriske og teknologiske infrastrukturer.

Karrieremuligheder:

 • Planlæggere, administratorer og opdagelsesrejsende af informationssystemer;
 • Sikkerhedskonsulenter;
 • Ledere af kritiske oplysninger og mennesker involveret i definitionen, gennemførelsen og forvaltningen af ​​business sikkerhedsforanstaltninger.

Webdesign, Multimedia og E-Business

Aktuel samfund viser en stigende tendens til forbrug og bred anvendelse af den almindelige befolkning af multimedieenheder.

Derfor er det nødvendigt at uddanne kvalificeret personale er i stand til at udvikle multimedieprodukter og indhold, der kan anvendes i en bred vifte af virksomheder, offentlige institutioner, kommunikation kontorer mv

Ved at oprette denne profil hensigten vi at holde skarpt øje med den akademiske vej af de studerende, der ønsker at fremme deres viden i emner som medier, lyd, billede, web-teknologier og multimedieprogrammer.

 • Karriereudsigter;
 • Programmer / multimedie indholdsproduktion tekniker;
 • Teknikere til virksomheder med MMS komponent;
 • Billede og lyd producenter;
 • Nye teknologier producenter;
 • Udvikling af web-applikationer og produkter.

Læringsresultater

Studerende er forsynet en solid teoretisk og praktisk undervisning i IC-teknologier.

De er parate til at udføre tekniske og ledelsesmæssige opgaver inden for organisationer eller enheder, der udøver eller kun kan fungere ved brug af IC-teknologier.

Program undervist i:
Portuguese (Portugal)

Se 9 flere kurser fra Polytechnic Institute of Tomar »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato