Bachelor i informationssystemer

Effat University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i informationssystemer

Effat University

Information Systems major er primært beskæftiger sig med udnyttelse af informationsteknologi (IT) i forskellige forretningsmæssige og ledelsesmæssige områder. Meget af den succes moderne forretning afhænger af information, og hvordan det bruges. Tid tilgængelighed, ensartethed, nøjagtighed og fuldstændighed af information er blevet vigtige succesfaktorer for mange forskellige virksomheder.

Kandidater af IS-programmet lærer både teknologi og ledelsesmæssige aspekter af informationssystemer. De lærer også om forskellige business management koncepter.

De kan anvende deres kendskab til både informationssystemer og informationsteknologi i forskellige organisationer, såsom:

  • Uddannelsesorganisationer
  • Banker
  • Biblioteker
  • Hospitaler
  • Erhvervsvirksomheder
  • Statslige organer

Vision (2012-2017)

Information Systems Program forestiller sig en globalt konkurrencedygtig arabiske verden, hvis borgere er bemyndiget af information. IS-programmet vision er at understøtte det lokale erhvervsliv og økonomi ved at levere det lokale arbejdsmarked med højt kvalificerede kandidater, der sikrer den bedst mulige viden muligt.

Mission (2012-2017)

Missionen for Information Systems B.Sc. Program på Effat Universitet er at tilbyde en helhedsorienteret uddannelse, som er i overensstemmelse med internationale standarder, og giver en vej for kvinder at udmærke sig i informationssystemer karriere og at fortsætte den avancerede studier i informationssystemer og relaterede discipliner. IS-programmet tilstræber at forberede kvindelige studerende til at indtaste det lokale og internationale marked med yderst kompetente tekniske og ledelsesmæssige færdigheder til at skabe, levere og drifte informationsteknologier på en etisk og socialt ansvarlig måde.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen